Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si am tot citit, si am tot citit...pfiuu, am reusit sa ajung la zi Chiar ca sunteti neamu' lui Creanga Ma bucur ca sunteti cu vesti bune, yupiii Ma duc si eu saptamana viitoare la dr., sper sa fe bine odorul. Si al meu sughita de vreo 2 sapt incoa, pe langa ovarul drept, o fi cu capul acolo? Si in partea dreapta, sub coaste, am mai mereu ceva bombat: o fi fund, spate? Ce o fi acolo?

N-am mai reusit sa scriu, pt. ca a fost sefa la birou si m-a terminat saptamana asta, dupa 9 ore pe scaun aveam niste picioare super umflate. Nu stiu ce astept zau, am 32s si inca nu-s in prenatal, vorba unei colege vreau sa nasc cu laptopul in brate

O sa pun si eu niste poze mai diseara, sa ma cunoasteti si pe mine Aaa si linia aia neagra si buric "murdar" am si io... Si vreo 9 kg puse pana acu' si un sot care imi zice "hey big mamma, ce faci azi?" sau "ursu' Baloo". Problema e ca eu am pus si pe fund si in plus de asta numa' celulita parca

In rest, m-am enervat cu dr. mea, o sun dupa cum imi spusese, ca deh is 6 sapt de cand n-am mai fo' la eco, si cica: "da' esti sigura ca ti-am zis sa ma suni azi?!" Ce Dzeu au, de-s mereu cu fundu' in sus, dupa ce ca le dai si un pumn de bani? Sper sa nu-mi faca figuri la nastere...

fetele frumoasele si poftiti la plimbarica, e un soare tare dragalas afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata...

toate sunteti frumoase si mai ales gravide...asta ne am dorit nu?

nici eu nu am linia aceea maron pe abdomen...

ziua de ieri s-a resimtit dupa cea de alaltaieri...nu aveam chef de nimic, stateam in pat si suflam greu, eram epuizata...si aveam contractii, abdomenul mi se intarea, junghiuri in zona colului

referitor la kg nu imi fac griji...e normal sa ne implinim, avem timp dupa sa ne gandim la noi..acum bb pe primul plan...

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Fluturas ai grija. stai linistita in pat si baga no=spa dc se mai intareste burtica.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Tierry cat mai ai de gand sa mergi la munci???? stai linistita aksa, acu vine bb si nu apuci sa te odihnesti deloc. bucura-te de ultimele sapt de sarcina. te asteptam diseara cu poze

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tierry 32 sapt, gata,ajunge atata munca.Trebuie sa te linistesti putin si sa te bucuri de perioada aceasta frumoasa.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata! Sunt si eu prin zona, dar astazi stau cu tata. Luni a iesit din spital (are probleme cu inima) si de atunci este cam deprimat. Astazi a venit sa stea cu mine, poate se mai inveseleste.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ziki, tare sotul tau! Asa face si al meu... incearca sa raspunda ce crede ca vreau sa aud.

Tierry, daca te simti bine si esti in forma, du-te la munca! Dar nu exagera! Eu stau acasa de luni bune, fuga, stresul, lipsa de timp, nervii in trafic, oboseala de la serviciu si colul scurtat m-au determinat sa stau acasa. Ma agit si pe aici, ca sotul si Ioana sunt foarte solicitanti, mincaciosi (sotul), mofturosi si lenesi si mai mereu trebuie sa fac ceva... dar macar stau laliie in pijama...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

'Neata fetelor!

Apar si eu din cand in cand, desi nu ma fac vazuta, sa stiti ca va urmaresc pas cu pas. :)

De ieri sunt consemnata la pat, mi s-a scurtat colul, iar Gynipral, No-Spa si utrogestan... Bebe e bine dar vrea sa iasa mai repede se pare. Sper sa fie bine pana la capat, care se pare ca mai nou e estimat pe 29.12, deci ceva mai devreme.

Ma laud si eu cu vreo 13 kg luate, dar doctora zice ca sunt bine, si ar tb sa mai iau vreo 2 kg pana la sfarsit, nu mai mult. Sper sa aiba dreptate

Mi-ati facut pofta de chec, cine imi da si mie o reteta, ca nu am facut niciodata?

Va doresc o zi minunata!

32+ Tudor

Mergi la inceput

Ciudatica stai linistita la pat, bb mai tre sa stea cuminte macar pana la 36s. ai grija de tine si de bb. sanatate mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

raportez si eu buric murdarel si cateva pete pe sani..dar daca e de bine
carmen

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput