Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

apropo de linea nigra, a mea soata ma stie panicoasa asa din fire. si pt ca nici eu nu-mi vad burta bine nici in oglinda, intreb asa intr-o doara:
- auzi? eu am o linie asa mai inchisa la culoare de la buric in jos?
el: - mmm.. da sa vad... nu. nu, NU! n-ai
eu: - a, ce pacat, in mod normal asa apare...
el (mai cu viata) : ia stai! daa,daa ai. e bine s-o ai?

saracutu. cica o vazuse de mult dar ca sa nu incep eu cu "muuuriiiim" a zis sa se dea lovit..

deci eu da, o am. dar am avut si la flavia

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 26 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neatza ralu .sa stii ca aseara am luat no-spa si m-am bagat in pat,nu m-au luat durerile desi am calcat ca nebuna.spor la treaba, sa iei pauze multe

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am fost ieri la eco, feciorul meu era tare mandru de biju'urile lui , intelegi ce vreau sa zic, nu?
E cu capsorul in jos, ceea ce acuma chiar nu mai conteaza la mine, are 1 kg 800 gr si misca de mama focului, ii tot dadea picioruse la transductor cand imi facea eco
In rest mi-a descoperit o cistita, mi-a dat Urisan si pe la inceputul lui dec sa-mi repet urocultura, trombocitii si coagulograma. Peste 2 saptamani ma duc iar la control.
A, si eu mai mare cu o saptamana

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Angie, nici nu e bine sa te uiti la bazaconii... si pe mine ma bintuie des idei timpite, dar incerc sa le alung repede!

Cu virsta... pe bunica-mea a facut-o ma-sa la 48 de ani, deci mai am timp pt al treilea :)

Cu dunga maro... eu am si buricul murdarel asa, de mi-e jena la medic la control. O data, m-am scuzat, ceva de genul: nu stiu de ce naiba pare asa murdar, e doar patat...El a ris si a zis: Fii fericita ca-i asa, ai exces de melatonina si asta iti apara toata zona de vergeturi. Melatonina, zicea, e un hormon care se produce noaptea (de acolo somnul de frumusete!)si care e reponsabil cu anti-imbatrinirea si de-astea. Acu, eu nu stiu de unde am exces, ca dorm maximum 5 ore pe noapte de cind ma stiu. M-au dat si afara de la camin cind eram mica pe tema asta.. Mama a fost terorizara si privata de somn ani intregi... Ioana seamana cu tac-so, doarme, sper ca si bebe sa-l mosteneascala faza asta...

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

foarte tare sotu' tau sanziana ,sa nu cumva sa intri tu in panica !
Si mie mi-a aparut cam acum 2 sapt dunga.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sanziana sunteti mortali

Raluca ma bucur k totu e ok. ai vazut? pana acu erai suparata k bb e in urma cu 2 sapt si acu e mai mare cu o sapt. felicitari

Carmen ma bucur k te-ai simtit bine si nu ai avut probl.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Kitzy, felicitari pt vesti bune!

Mergi la inceput

gabi, foarte tare, si eu am in jurul buricului pete maro asa,zici ca e jeg , nu stiam ca e de la melatonina si ca face bine la piele

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu am niste pete maronii asa k jegu sub sani. seama k muuulti pistrui. m-am frecat de mi-a venit rau, dupa mi-am dat seama k sunt patata si degeaba ma chinui sa sterg.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gabi, Bebelu
Si mie mi-e patat interiorul buricului, azi m-am uitat mai atenta si incercam cu bete de urechi sa-l curat, degeaba, of course
Si sub sani si eu sunt patata, arata ca jegul, am frecat si eu si petele tot acolo sunt, noroc ca nu se vad sub maieu

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 31+ cu

Mergi la inceput