Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
Simo multumim de cafeasi spor la treaba
dau si eu la cafea briose si placintele pup si un inceput de week-end minunat

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata fetele
Shines, multam de cafea, si spor la treaba

mda, si eu in februarie fac 30, deci nu pot deloc sa zic ca e devreme, si mai vreau un bebe

pup fetele, weekend placut

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata!
scriu repejor ca nu e nimeni in birou si de citit recuperez dupa.
E o nebuneala aici ca cica trebe sefu sa plateasca ceva prime acordate nelegal inapoi , Curtea de conturi e baza.
Si normal ca vinovata e sefa mea de la juridic, cica.

in fine sa revin la bebei.
al meu ieri nu a avut stare, s-a foit dupa ce am ajuns acasa intr-una. S-a ps in zona buricului si acolo a mesterit o ora intreaga, nu mai stiam ce sa fac deja ma durea toata zona de la buric. Acum vad ca s-a trezit si iar are treaba.

In rest toate bune, astept in continuare cu mare drag concediu..

Va pup pe toate, si mai revin sper.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

luciact e foarte bien 30..multi inainte si sa fii sanatoasa si tu si bebe
eu am 35..si mai vreau un bebe...ser sa si reusesc ca si asa mi-e greu ,nu ma simt rau sau ceva,dar ma misc greu...ma dor oasele noaptea dar merita efortul

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata buburuze!
va invit si eu la o cafecita sau laptic, sau cacao!

ma duc sa prind capitolul din urma, si va pupacesc intre timp!

sa avem o zi frumoasa!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 26 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

angie, merci la fel
vreau sa fie 2, sa nu fie bebik singura, si as vrea baiat, dar acum stii cum e ce ne da Dzeu, sanatosi sa fie toti copilasii din lume

ieri arata la Tv copilasi bolnavi....ma termina cand vad..

poop

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza si de la noi,

Si io fac 30 de ani cam intr-o luna; niciodata nu-i tarziu, fetelor; o colega de serviciu de-a mea a nascut acu vreo 3 luni la 38 de ani primul bebe.

Lili_g, felicitari pt nr, sa fiti sanatosi sa mai faceti copii, dc asa vreti voi si DD!

Ce sa zic despre replici rautacioase, n-am primit, in schimb priviri mirate o gramada sau de la cunoscuti un 'serios?!' plin de mirare, dar urmat (din fericire pt ei) de 'felicitari!'; e drept ca nu-s cunoscuta printre amici ca avand toti boii acasa, dar se mai linisteste omu' de la o varsta, nu?
apropo, io in sarcina m-am calmat ceva de mirare; eram tare razboinica si voiam sa triumfe adevarul suprem, ma consumam si ma enervam dc nu reuseam (mai ales la serv); acu am alte prioritati, de la asta o fi?

A, si apropo de ce vorbeati aseara, va anunt ca am si io primele vergeturi; dar io v-am spus si e deja stiut: suntem MERMECATOARE toate!

Cred ca azi o sa scrieti mai putin ca la cat de frumos e afara, banuiesc ca o sa misunati

buburuzele

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

luciact eu nu ma mai uit de mult la emisiuni cu copii bolnavi si le-am zis si prietenilor sa nu-mi mai tr mail-uri de genul,pana nu nasc..sunt f emotiva si prefer sa nu ma mai uit,deci te inteleg

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neataaa!!!!!

ce matinale sunteti domne!
eu am avut o noapte la 12 suna tel sotului, cineva cu nr ascuns, un dement care avea chef de caterinca.. ne punem in pat, mai stam de vb, la 1.30 suna tel socrelei. ne-am speriat k am zis k s-a intamplat ceva cu cineva, o alta nebuna care avea chef de caterinca. a sunat de vreo 2-3 ori. dupa care s-a potolit. abia am adormit. dupa care intre 2-8 am mers de cel putin 3 ori la baie sunt cam chiauna de somn.
ma apuc de facut patu si strans un pic p aici. dupa care merg la banca si dupa am prog de calcat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata burtici ! Multumim simo pt cafea si angie pt briose si placintele.
M-am uitat si eu pe album,toate suntem niste gravidute frumoase,ralu ce ti-a crescut burtica de la ultima poza,angie termina cu prostiile,te-ai mai ingrasat putin ,dar iti sta foarte bine si radiezi de fericire,se vede. Suntem minunate , toate .
Eu am 25 de ani,si chiar asa mi-am propus,sa fac bebe nici la 20,nici la 30,asa intre,la 25.Cu ajutorul lui DD mi-au iesit planurile.Dar niciodata nu e prea tarziu.Mama l-a facut pe frate'miu la 43 de ani.
Ce frumos e afara,ce soare !

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput