Fard de pleoape rezistent

Fard de pleoape rezistent | Autor: malinas

Link direct la acest mesaj

Buna,

dupa 2 ani de stat acasa cu copilul acum am reinceput activitatea si parca sunt total rupta de lume. Am constat acum ca toate cosmeticele mele au expirat si vreau sa-mi reinoiesc "colectia".As vrea asadar niste sfaturi cu privire la fardurile de pleoape, fiindca as vrea sa-mi iau niste farduri care sa reziste toata ziua, sa nu fiu nevoita sa retusez machiajul de 2 ori pe zi din cauza ca se aduna fardul pe la colturi si in pliurile pleoapei.Deci, rugamintea mea este, sa-mi recomandati niste farduri bune, care sa reziste cateva ore pe pleoape.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu am unele de la Avon, True Color (luate acum vreo luna) foarte bune, apoi ar mai fi cele de la Deborah care stau foarte bine pe pleoape si mai sunt si cele de la Oriflame din colectia Giordani care sunt ok. Insa cel mai bine ar fi sa te duci sa testezi tu, sa vezi ce iti place pt. ca noi iti spunem ce avem, insa la tine se pot comporta altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Malinas, eu zic sa iti iei un primer pentru pleoape. te dai cu el, apoi cu fardul si automat culoarea fardului o sa fie mai vie si o sa dureze mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Malinas, eu zic sa iti iei un primer pentru pleoape. te dai cu el, apoi cu fardul si automat culoarea fardului o sa fie mai vie si o sa dureze mai mult

ce este un primer? cum il folosesc , aplic? Ceva recomandari?

Mergi la inceput

Uite aici despre primer:
Scopul unui primer pentru pleoape este sa asigure o baza pentru fard. Rolul lui e sa:
ofere o aderenta buna fardului;
intensifice culorile;
prelungeasca rezistenta fardului si sa mentina culorile vii.
Are o textura de crema-gel care se distribuie foarte usor si repede pe piele si este bejuliu în cutie iar pe piele este incolor. Lasa un strat foarte fin si aproape imperceptibil de sidef fin care nu afecteaza culoarea fardului. Este suficient un strat foarte subtire, cam un bob de orez la ambii ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

In loc d base, sau primer poti folosi fondul de ten, ai grija sa-l intinzi bine pe pleaoapa

si ca cel mai rezistent fard de pleoape recomand Guerlain , sta nemiscat pana la 12 ore, si aici am de-aface cu caldura transpiratie.... nu se strange ..sta la locul lui ....

Mergi la inceput

La mine si cu fond de ten se strange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Only me

Poate pui prea mult FdT, sau e de vina calitatea fardului, eu una n-am probleme, pun foarte putin

Mergi la inceput

Annie nu pun fond de ten mult. Doar ma dau cat sa creez o culoare uniforma pe toata fata (asta inseamna ca aplic pe pleoape ceea ce a mai ramas de cand am intins fondul de ten pe fata). Oricum cred ca depine si de mediul in care stai. La mine vara e cel mai problematic pt. ca e cald si mi se strange fardul ceva de speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Only me

Pai si peste fond de ten trebuie sa dai putina pudra. Eu nu folosesc fond de ten (desi ar trebui) decat ca baza pentru fardul de pleoape si pentru ruj, iar in plus la pleoape mai dau si cu pudra. Rezista machiajul destul de bine.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Uite cu pudra peste fond de ten nu am dat, dar nici nu mi-a dat prin gand sa fac asa ceva. O sa incerc sa vad ce iese ca prea ma stresez din cauza asta (mi se pare ca se vede foarte urat fardul ala asa strans ) Mercic de pont Androix.

Mergi la inceput