Fard de pleoape rezistent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

iulix, multumesc pt informatiile referitoare la primer.Ma intereseaza daca recomandati vreo firma anume.

Annie, eu folosesc ca baza pt machiaj fondul de ten,si desi este unul de calitate, fardul de pleoape tot se aduna.Deci problema este fardul de pleoape.O sa caut sa vad ce preturi au fardurile Guerlain in Romania si ce paleta de culori gasesc.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cu primer garantat nu se strange, chiar si in combinatia de ten gras si 40 grade afara

Recomand pe acela de la Urban Decay sau Too Faced (ambele la Sephora), sau de la Radiant (mai ieftin, le gasesti in diverse magazine cu cosmetice, inclusiv Unirea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu va sfatuiesc sa folositi primer regulat ca faceti riduri
Rolul lui e sa usuce pielea ca sa nu mai alunece fardul...eu am sesizat riduri instantaneu la coada ochiului si pe pleoapa cind foloseam primerul de la Lancome...asa ca am lasat-o balta!
depinde foarte mult de calitatea pielii daca fardul se stringe sau nu...la piele cu riduri se stringe inevitabil
depinde si cit de mult aplici si de tehnica aplicarii; eu folosesc pensula profesionista si il intind bine asa ca rezista...cel mai bun mi se pare un fard amarit si ieftin de la Anabelle, apoi paleta de 4 culori de la Chanel, si mai am unele de la Lorac, foarte faine.
ca sa ai un machiaj de exceptie pe toata durata zilei nu exista cu nimic...trebuie touch-ups! eu sint tot timpul cu ochii in oglinda sa ma inspectez

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Cred ca depinde de potrivire Allure, primerul meu e pe baza de silicon, nu usuca deloc pielea. Il folosesc de peste doi ani, totul e ok. Si rezista machiajul toata ziua, ba pe la sfarsitul zilei arata chiar mai bine doarece culorile se imbina si mai bine

Da, si eu pledez pentru o pensula de aplicat machiajul, rezultatul e mult mai fin, mai bine blenduit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si u am observat ca atunci cand folosesti pensula fardul are alta culoare, parca mai puternica si sta si mai bine, dar eu cum vreau un machiaz cat mai natural folosesc degetul pt. a-l aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Si eu sunt fan pensule fiecare pensula cu rolul ei: pentru aplicare fard, eyeliner etc etc..clar machiajul iese mult mai bine, fardul se vede mai frumos.

Iulix, pai te poti machia natural si cu pensula. uita-te pe youtube, sunt o groaza de tutoriale folositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Si eu aveam aceeasi problema cu stransul fardului in cuta pleoapei, dar de cand folosesc primer nu mai am probleme. Am avut unul de la Shiseido, f bun iar acum folosesc de la MAC. Urban Decay am auzit ca este f bun de asemenea. Ce imi place la MAC comparat cu celelalte este forma ambalajului, pt ca poti sa folosesti tot produsul, pe cand cele cu aplicator, raman inevitabil in tub si nu poti sa scoti tot ..

Nu este acelasi lucru daca folosesti fond de ten in loc de primer, la mine se strangea si mai rau fardul, chiar daca aplicam pudra peste.. dar poate depinde si de ftd, eu folosesc lichid, deci nu stiu daca e vreo diferenta la alele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Farduri bune pe care eu le folosesc si sunt multumita sunt cele de la JADE si de la FLOR MAR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

multumesc mult tuturor pentru raspunsuri.am sa caut sa imi cumpar un primer si abia dupa aceea am sa incep sa-mi reinoiesc si trusa de farduri.

Mergi la inceput