INSEMINARE 72
Raspunsuri - Pagina 10
mikado spune:
la ultima spermograma aveam concentratie 108 mil, dar motilitate a=20%, b=20%, c=30%, d=30% , la noi motilitatea ne da batai de cap
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado la ultima spermograma aveam concentratie 108 mil, dar motilitate a=20%, b=20%, c=30%, d=30% , la noi motilitatea ne da batai de cap www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
si in plus,ca sa o citez pe dra conform AMH in curand vom cauta ovulatia cu lumanarea
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mikado spune:
trebuie sa existe o solutie pentru imbunatarirea spermogramei , eu itiurez succes si multa credinta, Dumnezeu e mare si are grija de toata lumea 

M
cora79 spune:
| citat din mesajul lui mikado trebuie sa existe o solutie pentru imbunatarirea spermogramei , eu itiurez succes si multa credinta, Dumnezeu e mare si are grija de toata lumea ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
alla76 spune:
mikado, tu cand incepi stimularea cu gonal? ca mie imi raman ace. ti le-as putea trimite. imi raman 2 ace de la pen-ul de 300 si mi-au ramas si de la pen-ul de 450 cred ca 4 ace.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
cora79
oare nu reusiti sa refinantati vreun credit pentru o noua incercare? noi asta am facut...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mikado spune:
alla azi sunt in Z6DPO, deci dupa ce vin uratii din Z2, aproximativ 28-29 noiembrie , multumesc
tie cum de ti-au ramas?
M
alla76 spune:
| citat din mesajul lui mikado alla azi sunt in Z6DPO, deci dupa ce vin uratii din Z2, aproximativ 28-29 noiembrie , multumesc tie cum de ti-au ramas?www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
pai e stimulare pt FIV, am doze mari

un pen il pap in 3 zile, si cand a fost de 450 si asta de 300. si vineri cred ca mai imi scrie un pen
deci linistita pot sa-ti trimit.
_
mikado spune:
alla multumesc mult, numai daca nu-ti trebuiesc, am sa-ti trimit PM sa stabilim ce, cum cat 

si tin pumnii sa reuseasca FIV-ul si sa vina 

M
alla76 spune:
mikado, iti trimit cate iti trebuie. la penul de 300 tu ai incluse 5 ace. daca ziceai ca iti trebuie 9 ace (faci doza de 37,5?) iti trimit eu 4, pe posta, pe curier, cum vrei
_