INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

dragelor am si eu o nedumerire...
eu am luni cand ovulez si in z12, daca luna asta care vine incep stimulare cu closty, ma duc in z10 la eco si imi face (spre exemplu) pregnylul in z11... si ma programeaza la inseminare in z13... sa zicem ca am mai multi foliculi dintre care unu mai mare si mai multi putin mai mici... daca sa zicem ca ala mare se sparge in z12 se mai sparg si restul in z13 de la pregnyl? sau restul sunt inhibati de progesteronul secretat de corpul galben ramas in urma celui spart in z12?

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

nerama, progesteronul secretat de corpul galben abia dupa 24 de ore inhiba spargerea celorlati foliculi. Dar in 24 de ore sigur se sparg toti, mai ales ca ai facut pregnyl, asa ca stai linistita.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

pupici pentru toate
aruam pai am sa-i zic si sotului sa mi le faca, a mai facut lucrul asta si tie succes sa fie cu
nera da tot mai aproape, dar mai intai urmezi tu , tin pumnii , sa fie bine de data asta si nu-ti mai fa griji , stie el medicul cand face IA,
alexa doamne ajuta sa reusesti , sa ai sarbatori de vis cu bebe la purtator
multumesc de pontul cu acele
sensibila si eu sper si ma rog sa fie bine

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

nerama, progesteronul secretat de corpul galben abia dupa 24 de ore inhiba spargerea celorlati foliculi. Dar in 24 de ore sigur se sparg toti, mai ales ca ai facut pregnyl, asa ca stai linistita.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare

alexa multumesc frumos de raspuns
l-am sunat oricum si pe dr sa-l intreb
si a zis si el ca timpul e prea scurt sa fie inhibati ceilalti...
m-am linistit

mika mea acum m-am linistit

SUNT HAPPY

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fete dragi
Nerama,sotul meu a facut tot felul de tratamente,unul a constat in branca ursului,napraznic,vitamina C,omega 3 si acid folic,altul in bioselenium si zinc,acid folic,vitamina c,livercyn si carnil,altul a constat in spermotrend,omega 3,acid folic,zinc,iar acum trei luni a incheiat si tratamentul cu multimacca de la FLP,iar rezultatul spermogramei de ieri a fost de 6 milioane pe ml-concentratie,volum 2,2 ml,mobilitate 40% forme A+B,50 forme C si D

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

alexa78, tu vorbesti de gonal pen??
daca da, in mod sigur nu se potrivesc acele de insulina.
si are penul mai multe ace cel de 300 are 5 ace, cel de 450 are 7 ace...
tin pumnii sa fie reusita inseminarea. chiar te-ai prezentat bine. proba sotului cum a fost?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

eu intrebam , mie mi-a zis sa iau 9 ace pentru Gonal F pen 300 U.i...deci sa inteleg ca nu gasesc separat?
Cora si al meu ia Spermotrend de 1 luna jumatate...la noi sunt un pic lenesi, eu sper sa-si faca efectul, ce v-a recomandat dr.?
alla tu ce mai zici?

M

Mergi la inceput

Mikado,dra ne-a recomandat alt FIV,dar pt ca nu mai avem bani pentru o noua incercare FIV,ne vom limita la cateva inseminari si apoi adoptia

Mergi la inceput

coranu-ti pierde speranta, miracole exista iti doresc din suflet sa ai parte si tu de asa ceva

M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikado

coranut-i pierde speranta, miracole exista iti doresc din suflet sa ai parte si tu de asa ceva

M

Multumesc mult,stiu ca exista miracole,dar mie nu mi se intampla ,sper sa traiesc si eu momentul magic
Sotul tau are spermograma buna ca numar?

Mergi la inceput