INSEMINARE 72
Raspunsuri - Pagina 11
mikado spune:
Da alla fac doza de 37.5 U.i si imi mai trebuiesc 4 , as prefera prin curier si platesc eu la primire, sa-mi zici cat costa . Multumesc mult m-ai salvat

. Iti trimit PM cu adresa 
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
alexa78 spune:
alla76, despre gonal pen vorbesc. La penultima inseminare am folosit un pen de 300 din care faceam o doza de 37,5 pe zi. Ca si voi m-am intrebat si eu cum sa fac, tinand cont ca pen-ul vine cu doar 5 ace. Farmacista de unde am cumparat pen-ul mi-a spus ca se potrivesc acele de insulina, si mi-a dat inca 5 ace care s-au potrivit perfect. Zicea ca acele de insulina sunt de 2 feluri (dimesiuni). Cel mai bine mergeti cu pen-ul la farmacie si vedeti acolo de care trebuie.
Referitor la inseminare, si sotul a stat bine 25 mil spermatozoizi. La cum s-au prezentat toate, sunt foarte optimista.
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare
nerama spune:
ceau dragele mele 

azi sau maine astept si eu ''monstruatia'' dar as prefera sa mai intarzie macar o zi sau chiar 2 sa nu pice z10 duminica...
ce ma supara e faptul ca pe moshul meu il iau durerile de masele si baga ketonal 

si stiu ca nu e bun pentru aia mici 

tot timpul se intampla cate ceva ca sa nu fie totul bine 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sensibila spune:
nerama - nu mai plange ca o sa fie bine ! Sunt convinsa c anu afecteaza niste ketonal ! Capul sus si gandire pozitiva plz !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
crisstal_18 spune:
Buna fetelor 
Dado ai vreo veste ? eu sunt ziua 13 de la IA si simt simptome de CM, sincer sunt disperata 

, imi vine sa plang intr-una
.
Poate ai tu vreo veste buna !!!! 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 alla76, despre gonal pen vorbesc. La penultima inseminare am folosit un pen de 300 din care faceam o doza de 37,5 pe zi. Ca si voi m-am intrebat si eu cum sa fac, tinand cont ca pen-ul vine cu doar 5 ace. Farmacista de unde am cumparat pen-ul mi-a spus ca se potrivesc acele de insulina, si mi-a dat inca 5 ace care s-au potrivit perfect. Zicea ca acele de insulina sunt de 2 feluri (dimesiuni). Cel mai bine mergeti cu pen-ul la farmacie si vedeti acolo de care trebuie. Referitor la inseminare, si sotul a stat bine 25 mil spermatozoizi. La cum s-au prezentat toate, sunt foarte optimista. MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare |
interesant. eu nu am vazut decat clasicele ace pt insulina. nicidecum astea cu ac in ambele directii (ca pt pen acul are si pe interior, cel care strapunge cauziucul de la capatul penului)
http://www.flickr.com/photos/happymosi/2579094568/in/photostream/
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Dado spune:
crisstal_18 - eu sunt in ziua 9 si de ieri a inceput sa ma doara un pic burta. Si eu astept uratii... :(( Incerc sa rezist pana duminica, cand voi fi ziua 12, sa imi fac un test de urina si luni imi fac testul de sange (vreau sa fiu acasa cand aflu ca sa am timp sa ma pun pe picioare pana cand trebuie sa merg la serviciu). Tu nu ti-ai facut nici un test acasa? Maine mergi la sange? Mai ai ceva simptome?
Vei vedea tu ca DD ne ajuta!
pinuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
interesant. eu nu am vazut decat clasicele ace pt insulina. nicidecum astea cu ac in ambele directii (ca pt pen acul are si pe interior, cel care strapunge cauziucul de la capatul penului) http://www.flickr.com/photos/happymosi/2579094568/in/photostream/ _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Exista si pen pentru insulina, iar acele sunt identice cu cele pentru Gonal sau Puregon(eu am facut puregon si s-au potrivit acele).Se gasesc in farmacii.
roxa-m spune:
Fetelor va pup si va tin pumnii la toate! In special celor care asteapta sa-si faca testul (Dado, Alexa, Crisstal), sper sa nu omit pe cineva. Va pup pe toate si ma gandesc la voi!
Eu nu am mai intrat demult pentru ca pur si simplu nu mai vreau sa ma gandesc la asta, imi face rau. Al avut vreo 2 saptamani f grele, cred ca am fost la un pas de depresie. Asa ca poate e mai bine sa intru mai rar, cel putin deocamdata.
Am facut si a patra inseminare, mai mult pt ca a zis dr, caci foliculul meu in ziua a 12-a avea 14-15 mm, iar in ziua a 14-a s-a spart (ovulatie spontana?)si dr a hotarat sa facem inseminarea in aceeasi zi. Endometrul era de 7-8 mm, deci ce sanse am? Noroc ca sotu a avut 38 mil, dar oricum am slabe sperante. Mi se pare ca stric banii degeaba. Se pare ca fara stimulare nu produc mai nimic.
Acum ma gandesc serios sa iau o pauza pana la anul si sa-mi gasesc alte preocupari. Iar apoi sa merg in Ungaria, dar vad ca ungurii inca nu mi-au raspuns la mail. O sa mai vad.
Va pup pe toate si sa dea D-zeu sa fie bine pt toata lumea.
roxa-m spune:
Vi s-a intamplat cumva dupa inseminare, in urmatoarele 2 zile sa aveti pete usoare maronii? Oare de la ce sunt?