Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

da Pufescu eu ii usuc cu foehnul pe corp,pe cap si asa le place...asa-i ce bine se usca intre cute?al tau e mortal cu freza,si imi place jucaria.ce zici e mai ok decat paturica de activitati sau nu?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

paturica nu am asa ca nu pot compara efectul.Eu m-am hotarat la asta ca mi s-a parut mai eficienta,practic poti sa agati diverse prostioare de lemnul ala si ei le studiaza(cutia de magne B6 de exemplu).mai nou bubu se joaca cu o punguta innodata,azi vreo doua ore s-a ocupat cu asta.tind sa cred ca jucariile improvizate sunt cele mai interesante...momentan strang sticlute mici de tot de plastic(de la mostre de sampon si gel)si o sa bag in ele malai,boabe de fasole,etc(le lipesc capacul cu super glue inainte sa i le dau).ei se plictisesc repede,asa ca la mine flexibilitatea,adaptabilitatea unei jucarii e principalul motiv sa o cumpar.
la ikea aveau si paturica,avea si aia doua chestii de care se puteau agata diverse...insa paturica ar trebui sa o pun pe jos sau in patul nostru,si acolo se baga pisica peste el :))...si asa am avut de dus munca de lamurire ca a crezut ca sunt motocei cu care sa se poata juca si el(motanul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no..piticul meu e cu laringita...:(
ii fac aerosoli cu adrenalina, ca e periculoasa tampenia asta la bebelusi. si panadol. dar n-am reusit sa i-l tin frate in fundulet. maine o sa ii dau sirop, sa vad dc va vrea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Am fost azi in oras de la 10 la 4 !!!
Copilul a dormit, s-a uitat la beculete... a fost foarte cuminte!

Scaunul care il vroiam era 159 euro dar nu mi s-a parut foarte stabil!!! Eu le-am zdranganit pe toate pana am ales.

http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04061691090000/language/en-US/Default.aspx

Am luat altul de 129 euro - pe el scrie ca e bun de la 6 luni - mie mi se pare ca poate fi bun si mai devreme - se da spatarul mult pe spate - cred ca daca are copilasul putine kg centurile de siguranta sunt largi - noua ne sunt bune stranse bine de tot si avem 6.7kg.
Asa arata:

http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04064837360000/language/en-US/Default.aspx

(cine vrea sa vada preturile sunt aici http://www.leiner.at/produkte/m/baby/kleines-zuhause/hochstuehle/)

Robot de bucatarie l-am luat pe cel de la Avent - 129 euro.

Storcator de fructe a ales tati de la Kenwood - nu scriu pretul ca e o nebunie curata.

http://www.kenwoodworld.com/en/Products/Smoothies-Juicers-Milkshakes-Ice-Cream-Makers/Juicers/JE900/

Sper sa merite - daca comentez ce alege el se supara si nu mai coopereaza - asa ca l-am felicitat si l-am pus in cos .

Am mai luat un incalzitor mic - stranuta de cate ori o punem pe paturica de activitati - aveam ceva de incalzit dar eram eu super stresata sa nu ia foc ceva. Asa e mult mai bine e ca un ventilator mic.

+ canute Avent de baut - sunt de la 6 luni stiu dar nu m-am putut abtine .

Pentru mine - ghetute + ceva de stans suncutele de la Palmers - sa pot purta si eu camasile mele dragi. Am fost fericita sa vad ca incap in marimea S totusi.

Am luat pranzul in oras .Ma asteptam sa se trezeasca sa vrea sa pape si ea, dar a fost cuminte.

Ma enerveaza oamenii astia ca se baga in carut practic sa vada copilul si apoi comenteaza ...

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

da Pufescu eu ii usuc cu foehnul pe corp,pe cap si asa le place...asa-i ce bine se usca intre cute?al tau e mortal cu freza,si imi place jucaria.ce zici e mai ok decat paturica de activitati sau nu?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Noi ii uscam la fel , le place la nebunie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

no..piticul meu e cu laringita...:(
ii fac aerosoli cu adrenalina, ca e periculoasa tampenia asta la bebelusi. si panadol. dar n-am reusit sa i-l tin frate in fundulet. maine o sa ii dau sirop, sa vad dc va vrea.

of Paula,nasol...cum saracie a facut-o? saracutul...aveti grija, sanatate multa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, felicitari pt achizitii

Tina, multam ca te-ai gandit la mine!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, cum ati sesizat ca e laringita? Sanatate multa lui Mihaita!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am venit cu vesti bune de la policlinica. Bubulina nu s-a lungit insa a luat 400 de greame in 2 saptamani asa ca per total 700 in luna a treia. E bine ca a ajuns la 6 kg si 59 cm deci raportul greutate/inaltime e foarte bun. Si capul i-a crescut. De bucurie am uitat geanta acolo noroc ca am observat cum am ajuns acasa cu fetele, am luat masina si am recuperat-o in cateva minute.

Rody, super super bine a crescut Isa. A mea s-a nascut mult mai mare si sigur nu va avea 8 kg la 5 luni. E imposibil. Mama ei de treaba. As fi preferat sa se nasca la 3 kg ca sa fie nasterea mai usoara si burta cu cateva vergeturi in minus si sa puna kilogramul pe luna dupa nastere.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Alina, de asta noapte mi s-a parut mie micutul un pic ragusit..iar in dupa-amiaza asta era ragusit bine, se vedea numa la plans, nu si la gangurit. si am sunat si m-a primit repede dna dr- e draguta cu noi si ne primeste cu copiii si in aceeasi zi dc e ceva.
cu mihaita intru fara sa mai stau la rand, cu stefan mai astept cateodata sa ma cheme inauntru.
bine, si noi ne aducem mereu aminte de ele - si asistenta - de fiecare Craciun, Pasti si 8 martie..na..asa e la noi.

boon..ala mic e culcat..Stefan e la baie cu tati- in dupa-masa asta m-am ocupat eu de el si am evitat crizutele.
ma duc sa pap ceva si la nani.

cine zicea ca a vazut ceva film aseara? ce film? am incercat sa ma uit si eu la un film, si, desi era ora rezonabila- 22..am adormit, asa ca am renuntat.sunt prea obosita momentan pt filme la ore din astea tarzii.

Mergi la inceput