Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
multumim, multumim! eu tot ziceam ca-mi rupe spatele isa cu 8 kile ale ei, se pare ca s-au si implinit!! nu ma mir prea tare, ca are vreo 2 sapt de cand mananca asa ca apucatii!! de ce ma mir eu ca dupa ce n-am mai luat pastilute, productia a crescut vertiginos, doar cu supt la cerere... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi, asa si eu cu suplimentele...de vreo 2 sapt am terminat Galactogilul si n-am mai luat nimic...totusi productia e buna, copilul se satura, Slava domnului...sa vedem la 6 luni...un alt hop...sper sa trecem cu bine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
pufescu spune:
lalala nu-i fac mare lucru :).
Inspirata de carla care a zis ca isi usuca odoarele cu foenul dupa baie(sper sa nu incurc) m-am apucat sa fac si eu la fel...si-i place de nu mai poate,mai ales sa stea pe burta cu bucile rasfirate sa-i sufle aer cald pe la gaunoc :))))
si cum sta el pe spate si il usuc pe par rezulta coama aia impresionanta :).
de cand cu foenul sta si la masaj dupa aia fara sa chitaie dupa mancare(asta daca ma misc repede), ca e cald si bine
rodyka spune:
eladea, la 6 luni deja privim altfel problema... mai un fruct, o leguma... dar cred ca trecem de 6 luni, ca mult nu mai e!! si asta nu se intampla chiar de pe o zi pe alta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Buna seara.
Am intrat si eu un pic insa nu am apucat sa citesc nimic din urma. Noi suntem tot maraiti. Nu tot timpul, dar destul de mult totusi. Cu mancarea, tot prost. Noaptea trecuta a mancat bine la ambele mese, insa cantitativ in 24 de ore este tot putin. Acum il asteptam pe tati sa ne dea el bibe. Ca la tati totdeauna mananca mai bine. Sper sa treaca repede mofturile astea.
Am mai pus si eu cateva pozici noi cu Theo la semnatura.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Ilinca, noua ne-a dat Nurofen pentru ca avea gatul rosu. Desi febra nu a facut deloc.
Racusor eu folosesc acum pt piureuri recipientele via de la Avent si mi se par tare bune. Si linguritele tot de la ei. Sunt micute si poti lua putin in ele.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
lalala13 spune:
fetele care stiti magazine din germania cu hainute si nu numai, de unde as putea vedea online ce au si sa imi aduca cineva de acolo stiti?
tina_80 spune:
Buna seara si de la noi si bine v-am gasit la un nou capitol!
Noi am iesit pe la ora 12 cu gandul sa ajung la dr de fam sa-l cantaresc pe Raducu sa vedem daca diareea l-a afectat. Binenteles ca da! De acum 11 zile (cand l-am cantarit ultima data) a pierdut 60 g...sunt un pic suparici dar e bine ca are de unde si ca mi-a luminat D-zeu mintea aseara la baitza pt ca l-am vazut asa, mai fara burtica
Am fost la dr. i-am spus ca la recomandarea dr pediatru i-am dar doar Smecta si ca Furazolidonul inca nu i-am dat.
Acum ii dau Furazolidon 1/2 tb la 6 ore si mi-a mai spus sa-i dau Humana-saruri minerale pt hidratare, dizolvate in ceai, dar am sa citesc si pe prospect sa vedem cum se administreaza(s-a dus sotul sa le ia). Bumblebee, la tine ma gandeam cand mi le-a prescris., poate ii dai si tu lui Victoras pt hidratate.
Dupa am fost si ne-am plimbat putin si tare bine a fost, iar cand am venit ne-am apucat de tratament....sper sa fie bine si sa nu mai avem probleme.
I-am spus dr ca mai si tuseste cand si cand (de vreo 5-6 ori/zi) si mi-a spus sa-i dau de la Hymalaia - Koflet.
Ma duc sa citesc din urma si poate mai revin. O seara buna in continuare!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
ochidut spune:
Rodyka, multumesc de sfat.
Pufescu, super tare freza. Nu stiu de ce am impresia ca stam tare aproape noi 2, asa dupa imaginea de pe geam. mi se pare familiara.
Noi am fost azi in parc, plimbat copil, apoi iar fuga acasa sa mai imi fac din treburi. Astept sa ii fac baita, mancat si pe la vreo 9 sa o pun in pat si sa imi termin si eu actele.
Azi am vazut o armata de mamici care isi plimbau copii impreuna. Erau 5 mamici, cu bebei pana intr-un an, unii chiar asa de varsta alor nostrii si mergeau toate aliniate si parca si vorbeau toate odata, gesticulau. M-am uitat la ele fascinata, imi si imaginau ce tot vorbeau ele acolo si cum mergeau asa hotarate, zici ca plecasera sa cucereasca vestul
de Larisa Ioana 24.06.2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Cristina eu zic sa te descarci pe aici cat poti ca sunt multi umeri sa te sustina moral. Nu tine in tine ca nu faci bine. Eu nu voi uita niciodata primele luni cu Ana. V-am povestit pana sa nasteti ca am zis ca o arunc pe geam, in asa hal ajunsesem daca am stat primele 4 luni in casa, doar la doctor ieseam. Cred ca in timpul asta am avut cateva vizite si botezul, atat. Sotul in delegatii si copil pe 3 feluri de siropuri de colici. Sa va zic una dintre greselile mele de la primul copil. Avand un copil fomist si cu dureri de burrta pediatra mi-a zis sa-i dau musai dupa Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Si mie mi-a venit sa ma arunc de la etaj, chiar si cand am venit acasa, nu numai in spital.Dar cum mi-a venit ideea asa a si plecat si mi-a adus aminte de tine, Otilia!!!
Am avut mare noroc cu sotul care ma intelege si ma ajuta enorm.
Pt ca ieri a fost la targ, la Bucuresti, azi ne-a scos la dr :D (nu ma descurc singura la dr cu dezbracat copil, notite, copil in brate, scoica...dar sa mai ai inca un copil?!) si dupa am mers la plimbare prin Galati. Azi a fost o zi frumoasa!
Cateodata ma cert singura pt ca abia astept sa vina weekendul sa il mai las sotului sa ies si eu pe la cafea, magazine cu cumnatele si stau si ma gandesc ca uite asa trece timpul si eu nu ma bucur de etapele de crestere a lui Raducu. Acum facem anul si ne miram cand a zburat timpul
Cris, multa rabdare! Ai sa vezi ca peste o luna, chiar 2 nu o sa fie asa greu.
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Eu una sunt pro discutiilor cu un psiholog. Uneori si descarcarile de aici ajuta, mult, gasim sprijin, nu suntem judecate, nu atragen un val intreg de barfe si vorbe care se intorc ca dupa telefonul fara fir. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
perfect de acord!