Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna mamicute dragute!!!!

noi ne-am impuns azi in degetel sa vedem cum mai stam cu anemia,si tot acolo e HGB 9,sa vedem ce solutii ne da dr tinand cont ca ai mei nu tolereaza fierul,il vomita,polivitaminele la fel.

asa sa va iau pe rand:
Racusor si noi vrem sa mergem cu ei la mare probabil in Turcia prin aprilie mai,adica la 9-10 luni.Eu asa vreau sa-i duc cand inca nu umbla ca sa nu alerg pe acolo dupa ei.Ii duc pt aerosoli si soare.Probabil ca mai luam o prietena solo sa ne ajute,ca vom avea bagaje,chestii....

Aelita tot nu am apucat sa-ti raspund.Cum e la noi de fapt(ma refer la relatia cu sotul,stiti postarile anterioare): noi de cand ne stim am avut o relatie in care trecem de la agonie la extaz si invers,dintr-o secunda in alta.Ne certam,ne uram,ne impacam,ne iubim de numa-numa....dar am ajuns sa obosesc sa o tin tot asa....e ciudat...chiar ne spun nasii ca numai noi 2 ne-am suporta unul pe altul...deci cumva fiecare are o vina,insa totusi stau sa ma gandesc ca daca n-ar fi prietenii lui ce bine ne-ar fi,as fi si eu mai draguta cu el,....sau poate atunci tot ar fi altceva,cine stie?

scaun de masa eu am gasit la Baby design la 350 ron,plastic,2 tavite,roti,cos depozitare,e f rezistent l-am vazut in magazin.

revin,plange pisi

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am fost la plimbarica cu copilul, prin oras. Clar ceva il deranjeaza - urla in somn, se stramba de durere... de abia am ajuns cu el acasa. Cred ca are reflux- de o vreme tot vomita- fie chiar dupa masa, fie dupa o ora, doua, si asa branzit. Am gasit ca simptome la reflux:

durere, iritabilitate, plans constant sau brusc, colici,
- regurgitare frecventa sau voma,
- nu trece de perioada regurgitarilor, cu varsta,
- refuza hrana (inclusiv sanul), sau accepta foarte putin, in ciuda foamei evidente;
la san isi arcuieste spatele dupa cateva minute de supt, se agita, ia si lasa sanul, apoi plange,
- somn prost, cu frecvente treziri,
- ragait umed sau sughitat umed (ca sunet),
- respiratie urat mirositoare sau acra.

Vreo 3-4 din astea mi se potrivesc... Ar trebui sa merg la un medic, ca nu mai pot. SI am observat ca si noaptea daca il pun in fisher doarme o ora legata, in pat/patut numai o juma de ora... Bumblebee, Lala, voi cum v-ati dat seama de reflux?

BTZ, cum e Paul? Ai fost cu analizele la citit?

Oficial am intrat in depresie... Sunt sigura acum.. oricat am incercat sa ma tin tare, sa socializez, sa nu ma necajesc, nu am reusit... Plang mereu... Azi am fost la munca, toate bine, m0am revazut cu colegii, iar unul dintre ei, tatic, m-a intrebat: "Cum e mami, greu, asa-i?". SI am inceput sa plang... Please nu ma judecati/condamnati, dar asta e... nu am ce face... imi vine sa ma duc in lume si sa nu ma mai intorc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Nu te pierde iubita cu firea, trec toate , o sa vezi.o s afie bine, nu are cum.capu sus si curaj, ca toate cred ca avem zile nasoale de ne vine sa ne urcam pe pereti.mergi cu piticul pana la medic, poate te ajuta cumva.uite ca ssa prinzi curaj.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

tuturor victorasilor !!!

si eu sunt Victoria (al doilea nume) si tot azi avem 4 ani de casnicie!

am fost ieri la Iasi la Pedilife la un chirurg pediatru si mi-a spus ca este totul ok cu soldurile Otiliei. acum stau linistita.

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Oficial am intrat in depresie... Sunt sigura acum.. oricat am incercat sa ma tin tare, sa socializez, sa nu ma necajesc, nu am reusit... Plang mereu... Azi am fost la munca, toate bine, m0am revazut cu colegii, iar unul dintre ei, tatic, m-a intrebat: "Cum e mami, greu, asa-i?". SI am inceput sa plang... Please nu ma judecati/condamnati, dar asta e... nu am ce face... imi vine sa ma duc in lume si sa nu ma mai intorc...

cristina, dar tu esti o mami curajoasa, o femeie hotarata!! eu care nu ma confrunt cu problemele tale si ma ia plansul cand ma mai intreaba cate unul cum ma descurc cu amandoua, si cu trebaluitul prin casa, si cu somnul noaptea, si cu laptele care nu era suficient... dar ne ridicam si o luam de la capat. capul sus, mami, Vlad are nevoie de un exemplu si de un sprijin, in acelasi timp! ptr linistea ta, consulta un pediatru, sa te asigure ca nu sunt probleme medicale

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

tuturor victorasilor !!!

si eu sunt Victoria (al doilea nume) si tot azi avem 4 ani de casnicie!

felicitari ptr vestile bune, sa creasca Otilia mare si sanatoasa!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, felicitari pt schimbarea prefixului

multumim, multumim!

eu tot ziceam ca-mi rupe spatele isa cu 8 kile ale ei, se pare ca s-au si implinit!! nu ma mir prea tare, ca are vreo 2 sapt de cand mananca asa ca apucatii!! de ce ma mir eu ca dupa ce n-am mai luat pastilute, productia a crescut vertiginos, doar cu supt la cerere...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:

Am fost la plimbarica cu copilul, prin oras. Clar ceva il deranjeaza - urla in somn, se stramba de durere... de abia am ajuns cu el acasa. Cred ca are reflux- de o vreme tot vomita- fie chiar dupa masa, fie dupa o ora, doua, si asa branzit. Am gasit ca simptome la reflux:

durere, iritabilitate, plans constant sau brusc, colici,
- regurgitare frecventa sau voma,
- nu trece de perioada regurgitarilor, cu varsta,
- refuza hrana (inclusiv sanul), sau accepta foarte putin, in ciuda foamei evidente;
la san isi arcuieste spatele dupa cateva minute de supt, se agita, ia si lasa sanul, apoi plange,
- somn prost, cu frecvente treziri,
- ragait umed sau sughitat umed (ca sunet)(asta nu stiu cum e, dar sughita des),- respiratie urat mirositoare sau acra.
Vreo 3-4 din astea mi se potrivesc... Ar trebui sa merg la un medic, ca nu mai pot. SI am observat ca si noaptea daca il pun in fisher doarme o ora legata, in pat/patut numai o juma de ora... Bumblebee, Lala, voi cum v-ati dat seama de reflux?

BTZ, cum e Paul? Ai fost cu analizele la citit?

.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Am pus ce s-a potrivit mai sus la noi. Ca si la Bumblee la noi voma in jet foarte mult, si la 3 ore dupa masa, chiar si in somn si pe nas si pe gura. DE atunci nu l-am mai pus sa doarma singur noaptea in patut ca mi-era frica ca se ineaca cu voma. La noi nu a tinut dormitul pe burta ca nu prea vrea. dar am observat ca daca reusesc totusi sa-l fraieresc si il intorc in somn pe burta doarmne foarte linistit. Dar eu nu tin minte sa fi avut probeme cu somnul, adica se trezea saracul ca dadea afara dar nu se frichinea.

Vorbeste cu medicul. La mine si pediatra si neonatologul au dat acelasi verdict si mi-au recomandata human AR( mai ales ca eu nu mai aveam lapte) La inceput a mers, mai dadea dar mai putin. pana acum 3 saptamani cand iar dadea mult si va ziceam ca nu mai ia in greutate. Adica noi la 4 luni jumate avem 6 800 ca acum 2 sapt a inceput sa le ia(avea 6200 atunci). Vad ca la noi a mers la 5 masuri de lapte normal pun 2 masuri de cereale orez si il ingroasa(tot doctorita mi-a zis)De atunci puiul meu e mai bine, ia in greutate si nu mai da asa mult afara. Sper sa-l tina.

Asa, deci du-te si cerceteaza..poate or fi dintii sau altceva. Vomeaza des in jet? Adica nu se scurge lapticul..ci sare efectiv multisor. CAteodata nici nu se murdareste el, ci pe altii

incearca sa te linsitesti. EU cand descopar ceva si incepe sa functioneze paranoia incerc sa ma linistesc spunandu-mi bine ca nu e altceva mai rau(adica de viata si de moarte). Asta de cand eram cu el la terapie intensiva mi-am luat-o, cand ma multumeam cu un rau ca mai mic, numai sa il am inviata(scuze ca va stresez cu asta..dar mai am cateodata reminescente din acea perioada)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mai pufescu cum ii faci freza lui raducu? cum ii sta parul asa? ca vrem si noi si avem coama aia in crestet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

la noi controlul la med de fam - pediatru inseamna cantarire - acum i s-a stricat cantarul asa ca ii spun eu cat are , il masoare in lungime, diametru cap, torace si verifica fontanela...dupa care imi spune ea daca are ceva si ma intreaba daca am nelamuriri...apreciez ca inchide usa si sta cu mine si o jumate de ora chiar daca e coada afara, dar ce-i drept nu merg niciodata fara programare ca sa fiu sigura ca are timp suficient de mine

legat de iesitul afara, mi-a recomandat sa scot copilul si la -20 grade si pe ploaie daca e cazul...singurele interdictii: ceata si vantul puternic

legat de mancare e pro alaptare pana la 6 luni, asta probabil pentru ca are 40 de ani si copii mici

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cris hai mami ca vin si zile mai bune...nu te speria, toate mamicile si taticii care au cel putin 1 copil inteleg de ce te podidesc lacrimile...foarte bine, plangi, descarca-te si apoi...ridica capul si zambeste ca esti o mami fericita cu un baiat frumos si nazdravan

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput