Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Ochidut, se aseaza tetina cu nr de linii dorit in dreptul nasului copilului. Eu ptr lapte cu cereale folosesc doua linii.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, mersi. I-am notat. Doctora asta m-a trimis la pediatrie 3, la prof.dr. Farcau - asta face eco la esofag. Dar nu merg la el decat daca alt pediatru recomanda asa ceva.

Roxana,. L-am vazut pe Teo in poze, e tare scump. Si tu esti atat de slaba, te invidiez...

Mai stau cateva zile, il urmaresc atent si eventual sapt viit mergem la Cluj...

Legat de scaun auto - eu sunt pentru cele cu fata la sensul de mers, cred ca sta mai linistit copilul, are mai multe de vazut.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paulaaaaa si fetele cu pompa Avent manuala - nu reusesc nimic cu pompa, nu trage nimic. Am verificat sa fie piesele bine puse, de mai multe ori, si nu trage... Am incercat si pe burta sa pun pompa, nu trage pielea deloc... www.mybirthcare.com/2_before_use.asp#re-assemble" target="_blank">asa am procedat...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Ochidut, se aseaza tetina cu nr de linii dorit in dreptul nasului copilului. Eu ptr lapte cu cereale folosesc doua linii.

24.06.2010

bine ca m-ai luminat si pe mine

chiar ca esti slaba, si eu ma alatur celor care te invidiaza
vazut poze, sunteti o familie frumoasa.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Larisa a vorbit incontinuu vreo 2 ore
Acum a cazut lata dar e ora de baie si papa. pana la urma tot o trezesc sa ii fac baita si sa ii dau de mancare, dar mai astept poate se trezeste singura.

de cand o pandesc sa o filmez cand tine asa concerte, dar cand vedea camera tacea.
acum am reusit vedeti filmulet
http://www.youtube.com/watch?v=4XcJHiwNcR0

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Crispro, Ochidut multumim de aprecieri. In privinta kg as mai avea de dat vreo 3 kg jos ca sa ajung la greutatea dinainte de a ramane insarcinata si sa pot intra in vechile haine. Insa aceste kg sunt pe burta si solduri si sunt cam greu de dat jos.

Ochidut, am vazut filmuletul cu Larisa. E tare vorbareata.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, intr-adevar, trebuie vizitat un alt pediatru, o eco abdominala nu are ce sa-i strice, zic si eu. Important e sa aflati care-i baiul

Ochidut, da ce discurs a tinut Larisa, draga de ea Da ce-i plac degetele

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ilinca, daca vrei poti sa iti imprumut eu aparatul de aerosoli, daca ai nevoie.

Poze

multumesc mult de tot, esti o draguta Deocamdata insa nu cred sa mai avem nevoie, ca Victor se simte mult mai bine. Oricum pe viitor tot va trebui sa luam si noi unul, pentru ca din pacate sunt convinsa ca sirul racelilor abia incepe

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paulaaaaa si fetele cu pompa Avent manuala - nu reusesc nimic cu pompa, nu trage nimic. Am verificat sa fie piesele bine puse, de mai multe ori, si nu trage... Am incercat si pe burta sa pun pompa, nu trage pielea deloc... www.mybirthcare.com/2_before_use.asp#re-assemble" target="_blank">asa am procedat...

Poze

Cristina, inseamna ca nu face vid...trebuie sa vezi daca piesele alea de silicon sunt bine apasate: piesa mica, in forma de steluta, membrana care se pune pe sticla si para aceea care vine pe san. Desi zici ca ai incercat de mai multe ori, caz in care chiar nu-mi dau seama ce poate fi...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara mamici
Am reusit sa citesc si eu pe diagonala ultimele 2 capitole
Nu imi ajunge timpul!

Rebeca se intoarce de pe spate pe burta singurica, dar inapoi nu si trebuie sa stau cu ochii pe ea. Plus ca nu ma lasa toata ziua, trebuie sa stau langa ea cand se joaca ca altfel face scandal maxim. Deci ziua nu mai fac nimic, muncesc seara pana pe la 1, am trezire la 4-5 pentru papa, iar la 7 suntem in picioare. Deci, sunt zombi!

oana, si Rebeca se trezeste plangand ziua. De multe ori imi e greu sa o linistesc. Cica nu e o problema pana la 2 ani.

crispro, un si o pentru o mami devotata. Sa stii ca poate regurgita si din cauza LP, mai ales daca i l-ai reintrodus rapid in cantitate mare. La mine, Rebe scotea branzica des cand ii dadea Milumil. Acum cu Humana nu mai avem probleme.

Diversificare: noi o incepem mai incolo, mai ales ca nu am apucat sa studiez piata pentru storcatoare de fructe. Ii dau ziua sa suga la cate o bucatica de mar sau morcov (la asta se stramba rau). Dar ieri mi-a facut-o: avand dintisorii jos inteapa fructul si suge zeama, dar ieri a rupt o bucatica (mica, ce-i drept) si a inghitit-o. Am avut ceva emotii.

A! Si sa va spun ca am ramas iar fara carut! Abia luat, l-am trimis in service si 2 zile nu am avut carut. Azi mi-au dat de la ei un carut pana e gata al meu si ma voi putea deplasa mai usor. Ieri si azi am folosit port-bebele dar mi-a rupt spatele.

pup si eu toti delfinasii sarbatoriti in ultimele zile.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput