Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
ilinca79 spune:
crispro, daca vrei sa te linistesti poti veni la Cluj, direct la pediatrie cu trimitere de la medicul de familie. Acolo i se fac mai multe investigatii, inclusiv ecograf sau ce-o mai fi necesar. Stiu si eu vreo 3 nume de pediatrii recomandati de prietenele mele, i-am retinut ca in cazul in care am nevoie, sa merg sa-i caut. Deci daca te hotarasti sa vii, iti spun tot ce stiu, iar Victo si Eladea sigur pot sa-ti mai dea si ele amanunte ca au copilasi mai mari.
Multumesc pentru ca mi-ai zis de ACC, inca nu am aparat de aerosoli dar daca mai raceste Victor sigur o sa cumpar
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
eu vb de dovlecii portocalii tip para nu dovleceii verzi lunguieti.
sunt 3 feluri de dovleac: cei de Hallowen mari rotunzi,cei tip para tot portocalii,si cei lunguieti(dovleceii pt pane)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
pai aia in forma de para nu sunt dovlecei?! ca iar m-ati bagat in ceata... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
uite dovleac eu asa iau in fiecare toamna si fac la cuptor
http://floridecires7.blogspot.com/2008/10/dovleac-fiert-si-copt-rodul-toamnei.html
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Ilinca, daca vrei poti sa iti imprumut eu aparatul de aerosoli, daca ai nevoie.
Rodi,
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Buna seara si de la noi.
Azi am fost din nou cu piticul in parc pentru ca vremea a fost superba. A dormit aproape 3 ore(cu o pauza de mancat-mai mult in somn cred eu). In casa nu doarme niciodata mai mult de 30 de minute.
Pentru fetele care se mai interesau de ustensile pt diversificare. Va recomand tetina cu flux reglabil de la Avent (pt mancare semisolida). Mie mi se pare excelenta. Daca pana acum ii dadeam cerealele cu lingurita, acum i le dau in biberon si le mananca mult mai bine.
Victo, tratamentul ne-a fost recomandat pentru 5 zile. Iar afara sa nu il scoatem minim trei zile. Noi cam in 5-6 zile am fost ca noi.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Larisa, ptr indemnizatie crestere copil ai nevoie de :
-cerere si declaratie pe proprie raspundere (tipizatul il iei de la Serviciul Alocatii si Indemnizatii)
-actul tau de identitate (copie si original)
-actul de identitate al sotului (copie si original)
-certificatul de nastere al copilului
-cert de nastere al copiilor nascuti dupa 2005 (copie si original)
-livretul de familie(original)
-daca vrei sa primesti baniii prin transfer bancar e nevoie de o dovada eliberata de banca cu numele titularului contului
-dosar cu sina
-dovada privind veniturile realizate in ultimele 12 luni
Dosarul se depune la Agentia situata in zona Arcul de Triumf (daca locuiesti in sect 1). Pentru celelalte sectoare nu stiu.
Pot sa-ti dau un nr de tel de la Agentia pentru prestatii sociale a mun Buc si te mai interesezi acolo: 0212509020.
Sper sa te ajute aceste info.
24.06.2010
eladea2005 spune:
Ilinca, scuze, se pare ca am sarit peste mailul in care ma intrebai de scaun...sa-ti spun sincer nu stiu ce model e, ca l-am cumparat de la o alta mamica, stiind ca n-o sa-l folosim mult...pt ca, cum ziceam, e bun pana la 10 kg sau 73 cm ai copilului...apoi vreau sa cumpar alt scaun, pe care sa-l montez cu fata la directia de mers...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 crispro, daca vrei sa te linistesti poti veni la Cluj, direct la pediatrie cu trimitere de la medicul de familie. Acolo i se fac mai multe investigatii, inclusiv ecograf sau ce-o mai fi necesar. Stiu si eu vreo 3 nume de pediatrii recomandati de prietenele mele, i-am retinut ca in cazul in care am nevoie, sa merg sa-i caut. Deci daca te hotarasti sa vii, iti spun tot ce stiu, iar Victo si Eladea sigur pot sa-ti mai dea si ele amanunte ca au copilasi mai mari. Multumesc pentru ca mi-ai zis de ACC, inca nu am aparat de aerosoli dar daca mai raceste Victor sigur o sa cumpar Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
crispro, daca ai nevoie de informatii sau orice alt ajutor, spune-mi si te ajut cu placere...asa rapid, pot sa-ti dau 3 nume de medici buni pe gastroenterologie de la Pediatrie 2: prof.dr. Miu (e renumit, dar si f aglomerat si mai in varsta), dr. Pop Tudor(asistentul lui miu, am auzit ca e f bun si e tanar si cu rabdare), dr. Sarban, la el am fost cu eric, f dragut, amabil si profi.
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Roxana_Theo spune:
Crispro, sfatul meu este sa mai faci invetigatii. Asa vei vedea daca copilul are o problema si o rezolvi si in acelasi timp te linistesti si tu.
In ceea ce priveste daca pediatrul isi poate da seama daca copilul are reflux probabil ca nu-i tot timpul asa simplu. Asa cum spuneam in urma cu cateva zile, si noi am fost suspectati de asa ceva cand Theo avea o luna. Ca sa vada cu exactitate, celui mic i-a facut radiografie cu substanta de contrast. Din pacate micutul meu la acea data nu bea ceai deloc (substanta de contrast era pusa in ceai) asa ca a reusit sa inghita foarte putin. Si din putinul acela a vazut ca nu-i vorba de reflux. Asa ca desi d-rita banuia ca are, in urma analizei aceseia s-a dovedit cu nu avea.
Rodyka si mie mi se pare cam devreme sa invete la scoala la noua ani despre nastere si toate celelalte. Cu ce-l ajuta asta pe copil in momentul acesta al evolutiei lui intelectuale?
24.06.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna seara si de la noi. Azi am fost din nou cu piticul in parc pentru ca vremea a fost superba. A dormit aproape 3 ore(cu o pauza de mancat-mai mult in somn cred eu). In casa nu doarme niciodata mai mult de 30 de minute. Pentru fetele care se mai interesau de ustensile pt diversificare. Va recomand tetina cu flux reglabil de la Avent (pt mancare semisolida). Mie mi se pare excelenta. Daca pana acum ii dadeam cerealele cu lingurita, acum i le dau in biberon si le mananca mult mai bine. Victo, tratamentul ne-a fost recomandat pentru 5 zile. Iar afara sa nu il scoatem minim trei zile. Noi cam in 5-6 zile am fost ca noi. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
of ce ma oftic, scrisesem ditamai mesajul despre lingurite si tetine, ce si cum vroiam eu sa folosesc si l-am pierdut. va zic altadata ca acu nu mai am timp
dar bine ca te-am gasit am luat si eu tetine din alea si zau daca am priceput cum se regleaza
am biberonul clasic de la avent, de 250ml.
de Larisa Ioana 24.06.2010