Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Cristina, vezi ca undeva nu face vid. Cred ca e piesa mica , alba, in forma de steluta de dedesubt. Aia tb pusa exact ca si in desen, de jos in sus...sper ca ma intelegi, ca nu stiu cum sa-ti explic. Daca nu vb dimineata la telef si o sa incerc sa fiu mai explicita. Pompa nu are nici o pb, eu m-am folosit mult de ea. Mi-a luat si mie ceva timp sa invat sa o folosesc, dar dupa ce am vrut sa o arunc pe geam, am reusit...
Azi i-am luat si eu cereale, sa vad daca ii plac. Inca nu i-am dat, dar pe cutie scrie ca tb sa se dea cu lingurita, desi mie mi-a zis si dr ca pot sa-i dau cu biberonul. Dar nu stiu cate cereale tb sa-i pun la un biberon de 180 ml...
Si am vazut ca ati vb de tetina de la Avent cu orificiu variabil. Am intrat in panica , ca eu nu stiam care e. Dar m-am uitat pe net si cred ca o am si pe aceea. I-am luat-o lui Raul mai demult si nu stiam de ce se ineaca el daca o folosesc, probabil venea prea tare laptele pe ea, dar acum inteleg. E cea care are in virf o linie sau le incurc?
Azi Raul a fost tare morocanos...plangacios, nu prea a vrut sa comunice, nu s-a jucat, a fost intr-o pasa tare proasta. Sper sa-i treaca pana maine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus pozici e acelasi link, se gaseste pe mailul comun

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

vai ce vorbareata e Larisa lu' Ochidut!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheriiiiii ai uitat de noi????sau asa nebunie e cu 3 fete??

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

tocmai ce m-am intors acasa de la o intalnire doar cu fetele ...ele au mai mers de la restaurant si intr-un club...dar eu m-am retras ca e o ra de papa insa Matei doarme dus si a mancat ultima data la ora 18

ieri seara am iesit cu colegii de la servici, a fost intalnirea de sfarsit de an si evaluarea

asa de bine fac iesirile astea de 3 ore de nu va pot povesti neaparat sa incercati si o sa vedeti ca veniti acasa parca cu bateriile incarcate la maxim

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara mamici!
Sunt abonata la tot felul de reviste medicale in care se scriu recomandari, cercetari, ultime descoperiri in general , pentru a reduce mortalitatea infantila cat mai aproape de 0! Am sa scriu cu litere mari ultimele recomandari primite!

NU SE DA ACC LA COPII ASA DE MICI, POATE CONDUCE LA DECES.
NU SE DAU MEDICAMENTE RECOMANDATE ALTUI COPIL PENTRU ACEEASI PROBLEMA, NATURISTE SAU NU.
NU SE DAU MEDICAMENTE PENTRU ADULTI IN DOZAJ MULT MAI MIC.
NU SE ADMINISTREAZA NICI UN TIP DE MEDICAMENT CHINEZESC DIN PLANTE, ACESTE PLANTE SUNT PERICULOASE POT CONDUCE LA CRESTERE DEOSEBIT DE MARE A TENSIUNII, POT CONDUCE LA ARITMIE.
NU SE DA NIMIC "OVER THE COUNTER"
COPIILOR LI SE ADMINISTREAZA MEDICAMENTE DOAR LA INDICATIA MEDICULUI SAU NATURISTULUI
NU SE DAU MEDICAMETE DE RACEALA DECAT DACA ACEASTA INCURCA RESPIRATIA COPILULUI IN MOD EVIDENT SI FEBRA SE INSTALEAZA, COPIII POT LUPTA CU RACELILE FOARTE BINE

Sper ca am fost de ajutor,

Carla si eu iau tot dovleacul ala lunguiet, e cam la fel la gust ca si cel rotund, si ne-a spus pediatrul ca e bine sa incepem cu el impreuna cu mar ca sunt foarte bune la gust pentru bebelusi.
La Multe Lunite delfinasilor sarbatoriti!!

Crispo, si Leti a avut aceeasi problema acum vreo saptamana cu mancarea, in 10 zile nu a luat nimic in greutate, acum a recuperat sa nu ramana in urma. Dar a venit Rotatequl si iar avem probleme, vor trece. Cu echo e bine de facut , reflux e extrem de greu/imposibil de stabilit cu ochiul liber sau din povestirile mamei,eu zic ca a facut bine ca te-a trimis la investigat una bucata cupil pentru ca poate fi doar sfincterul care nu s-a inchis si tu sa iei tot felul de lapte ingrosat sa-i bagi copilului in gurita si sa te bucuri ca pediatrul a fost profi si ti-a dat verdict dupa ce s-a uitat. In general, ei asculta inimioara, se uita la culoarea bblusului, in gat, textura pielii, greutate, reflexe, auz, intreaba de urina, scaun, si daca sunt bune nu risca sa dea medicatie si eu zic ca bine fac, sa nu dea pe ghicite ci sa fie siguri. Cel putin aici, daca si la tine se intampla la fel la consult atunci e ok, daca personalitatea te deranjeaza atunci cauta pe altcineva. In schimb programul ala la cerere la noi nu a functionat, l-a recomandat si medicul meu 3 zile, leti voma si mai mult ca nu avea timp de digestie, cum am inceput la 3 ore, mai apoi la 4 ore este ok, noaptea prima tura doarme vreo 9 ore, papa si iar vreo 3 ore de somn. ziua cate 30 min la 3-4 ore iar daca iesim doarme 2-3 ore.
Leti este iar bolnavioara cred ca le la vaccin, a facut si diaree, are crampe, nu as da vina pe dinti totusi ca stiu ca si la prima doza de rotateq a reactionat urat tare, macar acum se manifesta prin somnolenta ( doarme toata ziua si toata noaptea cu pause mici de jucat ziua) si diareea a inceput azi.. mai vad si maine cum este si anunt medicul.
Voi nu aveti pediatrii vostri?
Sunt de acord cu scaunul de masina ca al Otiliei, daca nu a stat niciodata cu fata, nu stie oricum si eu desi am masina fff mica, am maxi cozi cu sofix, si voi trece la urmatorul cand leti va fi mai mare, dar tot cu spatele la directia de mers , este sigur si pentru mine, sunt mult mai atenta cand conduc, nu ma uit tot timpul in oglinda sa vad ce face, vorbim si atat.
M-am intins ca o placinta
, noapte buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata

OANA eu ti-am zis ca am recunoscut pe Hector de la NEXT si ursuletul de la ASDA dar si vacuta si alea de carut

CARMEN multumim de informatii! o -am pe Leti sa nu mai fie bolnavioara!

eu stau de garda la al meu fecior care se invarte in patut si se joaca...si suge degetele, i-o fi foame aseara nu a avut chef sa pape , asa ca la 3 trezirea, mancat ca lumea, la 5 din nou, la 6 kk

DDDAAAAR, la 6, l-am schimbat, era cu ochii cat cepele, l-am pus asa in patut si pana m-am dus pana la baie, el adormise la loc dar la 7 gata, trezirea de joaca

azi avem petrecere, ii taie motul copilului nasilor nostri, azi face un anisor sa vedem cum ne descurcam cu zgatia mica

9 iunie 2010

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PUIUTILOR DE ASTAZI

NATALI, frumusica papusica a lui CRIS2010
ANDREI (EMUSHI)
BOGDAN ANDREI (SORINA)
EMA ANDREEA (ANAGIA)

sa fiti sanatosi si fericiti dragi pui! ati implinit 4 lunite, bravo!! la cat mai multe!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata, delfinariu!
Iarasi am ramas muuuult in urma cu cititul si cu scrisul!
In primul rand vreau sa multumesc fetelor ce m-au incurajat, atunci n-am mai apucat si cate o la fiecare. Matei este bine, cred ca am scapat de varicela, daca pana acum nu a avut nimic, eu zic ca nu-i mai apare de acum in colo.

Vad insa ca pe aici sunt probleme cu unii delfinasi. Crispo n-am apucat sa citesc totul dar vad ca sunteti amarati si suparati! Sper sa gasiti cat mai repede diagnosticul bun la Vladut si sa auzim de voi veseli si fericiti! Multi pt un bebelache scump si o mamica luptatoare!

Mai multumim frumos pt urarile de pe 9 cand Matei a implinit 3 lunite, nu am citi nimic dar stiu eu ca nu ne-ati uitat......

La noi a fost tati in concediu saptamana asta si a fost taaaaareeeee bineeeee!

Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

La multe lunite delfinasilor norocosi nascuti azi:
Natalia, de Cris2010
Andrei, de emushi
Bogdan Andrei, de sorina_goga
Ema Andreea, de anagia

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput