Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristinuca, orice mama iti inteleg suferinta, dar zau ca-mi pare rau ca va chinuiti asa... cred ca ar fi bine macar sa afli daca e sau nu ceva...

Giorgia, cu suzeta ai incercat sa o pacalesti? Poate nu te mai tine pe tine pe post de suzi. Si eu cred ca e bine cu masa la program, la noi merge, stiu ca nu tine la toti copiii, dar merita incercat.

Mie pediatra cand ma lucra Victor la maxim mi-a spus sa-i mai dau ceiuc de tei, Alinan (cam ca Bonisanul), dar ca totusi un copil nu se plange/chinuie de aiurea, daca nu am fi descoperit klebsiella ne trimitea la neurolog. V-am mai spus, poate pediatra noastra e putin exagerata

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetelor ziceti-mi si mie daca e ok sau mai trebuie ceva ca sa nu fac drumuri degeaba:

Dosar indemnizatie crestere copil:
- copie certificat de nastere copil
- copie buletin ama
- adeverinta de la firma cu veniturile nete pe ultimile 12 luni

Tot dosarul asta se depune la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti

Dosar alocatie:
-Cererea pe care o face mama sau tatal copilului sau tutorele legal
-Copie dupa certificatul de nastere al copilului
-Copie dupa certificatul de casatorie al parintilor si dupa actele de indentitate ale acestora

Asta nu stiu unde se depune.

Help...fetele din Bucuresti.
Mersic.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

La dosar indemnizatie mai trebuie o declaratie pe propria raspundere referitoare la cati copii, date personale, cont card, declaratie tata.astea sunt toate pe o singura declaratie.si la firma mai trebuie o cerere pentru intrare in concediu crestere copil care trebuie si aia depusa tot la aia.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetelor ziceti-mi si mie daca e ok sau mai trebuie ceva ca sa nu fac drumuri degeaba:

Dosar indemnizatie crestere copil:
- copie certificat de nastere copil
- copie buletin ama
- adeverinta de la firma cu veniturile nete pe ultimile 12 luni

Tot dosarul asta se depune la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti

Dosar alocatie:
-Cererea pe care o face mama sau tatal copilului sau tutorele legal
-Copie dupa certificatul de nastere al copilului
-Copie dupa certificatul de casatorie al parintilor si dupa actele de indentitate ale acestora

Asta nu stiu unde se depune.

Help...fetele din Bucuresti.
Mersic.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Si ttoate se depun in acelasi loc,Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, in cazul meu la sectorul 6 pe Drumul Sarii, putin mai departe de Starea Civila, la intersectia cu Bd Ghencea ( asta pentru ca tin minte ca apartii de sectorul 6)

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare delfinariu,

in primul rand pentru toti delfinasii sarbatoriti azi. Sa fiti sanatosi si cuminti poui dragi!

Multumim mult de recomandarile de ieri si de urarile de onomastica lui Victor. Felicitam si noi cu intarziere pe Victor de bumblebee si Victor de katalina. Nu am mai apucat ieri ca puiul mic fiind racit a fost tare marait. Din fericire azi suntem mai bine, sper sa ne revenim complet in curand.

crispro draga de tine, tare rau imi pare ca esti necajita. Si nu-i nimic daca plangi, macar asa te descarci. Orice parinte intelege ca asta-i meseria cea mai grea. Tinem pumnii ca medicul sa isi dea seama ce il chinuie pe bietul Vladut

Victo, ce feeling ai avut de v-ati dus la medic, bine ca ai descoperit laringita din timp. sa-si recapte vocea cat mai repede Mihaita.

pufescule, tare haios e Raducul tau. pentru modul in care gandesti, te-am admirat demult pentru scutecele refolosibile iar la partea cu lucrurile second hand sunt intru totul de acord cu tine. Si eu am luat de la second hainutele care mi-au placut pentru Victor, si multe din ele mi se par mai de calitate decat cele pe care le-am avut nou-noute. Tare simpatic e motanul, cum relationeaza cu bb?

rodyka, mi-a placut mult modul in care i-ai povestit Mariei ce si cum. Intr-adevar, la varsta asta e greu sa inteleaga, dar e bine sa stie avand in vedere ca sunt tot mai precoce copii azi. (Vezi cazul mamei de 10 ani din Spania - stiu ca e o extrema, dar cat ar parea de incredibil exista astfel de cazuri din pacate)

eladea, te intrebasem ieri de scaunul Graco al lui Filip, si noi avem Graco+baza dar nu stiu sa-l inclin in 3 pozitii. Nu-mi spui te rog ce model aveti voi? (sper ca nu mi-a scapat mie raspunsul tau )

Mergem la papa, revin...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am venit de la doctor... pe mine nu ma incanta doamna asta fuserita, grabita, care e seful neonato din zalau, dar nu imi place... nu mi-a placut nici data trecuta, dar optiunile in orasul asta sunt tare limitate. Crede ca ar putea fi vorba de un reflux, de ceva la esofag, ca i se pare ca si are copilul un suflu ciudat cateodata, ca se aude ciudat... io nu mi-am dat seama... Dar ea zice ca tre sa fac o ecografie la esofag, ca sa punem diagnostic, si in zalau nu este asa ceva, doar la cluj ... nu stiu ce sa zic... Chiar cred ca un medic stie/vede daca este sau nu reflux, nu "crede" ca este... Asa ca fac ce stiu eu- patut mai ridicat, reduc lactatele, ii dau LP cand nu am san suficient, si urmaresc cu atentie toate simptomele cateva zile. Daca nu e ok, voi merge la pediatru in Cluj, nu direct la eco...

Ilinca, mai vroiam sa iti zic de 2 zile ca si Acc stiu ca e bun pt raceala ( aerosoli cu acc -pt tuse), ne-a recomandat pediatra veche- care nu mai lucreaza...

Va pupic pe toate, fete dragute!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

TIP: mi-a spus dr ca dovlecii tip para sunt cei mai buni pt bebe.
am luat 7kg!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

care sunt aia? ca eu stiu dovlecii rotunzi asa, cum sunt cei pentru Haloween

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

TIP: mi-a spus dr ca dovlecii tip para sunt cei mai buni pt bebe.
am luat 7kg!

care sunt aia? ca eu stiu dovlecii rotunzi asa, cum sunt cei pentru Haloween

pai aia in forma de para nu sunt dovlecei?! ca iar m-ati bagat in ceata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

... nu stiu ce sa zic... Chiar cred ca un medic stie/vede daca este sau nu reflux, nu "crede" ca este... Asa ca fac ce stiu eu- patut mai ridicat, reduc lactatele, ii dau LP cand nu am san suficient, si urmaresc cu atentie toate simptomele cateva zile. Daca nu e ok, voi merge la pediatru in Cluj, nu direct la eco...

daca te linisteste sa faci un eco, nu sta pe ganduri, macar elimini mai repede un diagnostic! eventual vb cu fetele din Cluj, poate stiu ele un pediatru bun la care sa mergi sa-ti mai dea un diagnostic. dar, vezi tu, unele lucruri nu se vad dinafara, si atunci dr nu poate spune: ASTA E, spune CRED... suntem alaturi de tine, orice decizie ai lua

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Radu, de Puiutz mic
Bebe, de Iulia_N
Albert Simion, de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan, de babiela

Mami Peta La multi ani sanatosi, fericiti!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

noi am primit o scoica folosita(fan seconduri :))) ) si am cumparat un scaun pentru 0-19kg de la bertoni care mi mi s-a parut super ok.Se regleaza spatarul in 3 pozitii,are un fel de adaptor pt cand e mic(il folosim cu scoica acum).nu vreau sa il pun inca pe bubu in scaun ca mi se pare incomod pt el,pe de alta parte scoica cred ca-i ramane scurta in curand...cred ca din ianuarie il trecem in scaun.

mami de Raducu, 10 august 2010

si eu am scaun tot de la bertoni, iar bogdan sta in el de la 2 luni jumate (poza 1, poza 2)
Sta cu fata la mers, el se uita pe geam si e super incantat. In scoica urla de mama, mama.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput