Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
seara buna...
pic ca din cer, ca sunt la capitolul 137...
am incercat sa recuperez dar voi aveti prea mare spor si eu sunt prea in urma...
nu stiu cui trebuie sa spun Condoleante dar banui ca ma elucidez daca citesc capitolul asta. incerc mai tarziu.
despre noi, daca ne e permis: suntem la Iasi. eu cu scoala, pastaia cu bunica. stam si facem facultatea impreuna. ne e super bine. mie, cel putin. mai ales ca s-a intamplat minunea si in week-end, cand mergem acasa mergem "la noi acasa"... ca nu mai locuim la so_acra...
Teo e ok... a mai facut o pneumonie, a mai avut ceva muci, creste incet si sigur, se dezvolta foarte frumos, doar ca e fooooarte solicitant, nu ma lasa de fel sa stau intr-un loc, vrea mereu joaca, plimbare, etc... papa numai cand si cat vrea el, doarme tot asa ca si jiji... dar per total da cu plus si asta conteaza...
o sa incerc sa ma tin de voi macar cu cititul daca nu si cu prezenta efectiva pt ca am pierdut ffff mult, lucrurile si discutiile s-au schimbat mult, eu am fost "a stranger" multa vreme... am ratat aniversari, bucurii, tristeti... si ma simt in plus!
va pe toate si nu va spun decat ca mi-a fost dor si de voi, si de pufuletii vostri dragi... nu mai am nici parole, nici conturi... sunt rupta de prezent... de vreo 2 saptamani am tot citit din trecut si m-am identificat cu ce erati si scriati acum 2 luni. offf...
mi-era dor de voi... I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nik0le spune:
Micki, mi s-a strans inima cand am citit... Condoleante, imi pare tare tare rau, cuvintele sunt de prisos. Multa putere parintilor! Mi se pare atat de nedrept...
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca? ![]() ![]() Kiti ![]() ![]() |
Nu am cuvinte....Zbor lin ingeras
![](rugaciune.gif)
Parintilor sa le dea Dumnezeu putere.
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea seara buna... pic ca din cer, ca sunt la capitolul 137... am incercat sa recuperez dar voi aveti prea mare spor si eu sunt prea in urma... nu stiu cui trebuie sa spun Condoleante ![]() ![]() despre noi, daca ne e permis: suntem la Iasi. eu cu scoala, pastaia cu bunica. stam si facem facultatea impreuna. ne e super bine. mie, cel putin. mai ales ca s-a intamplat minunea si in week-end, cand mergem acasa mergem "la noi acasa"... ca nu mai locuim la so_acra... Teo e ok... a mai facut o pneumonie, a mai avut ceva muci, creste incet si sigur, se dezvolta foarte frumos, doar ca e fooooarte solicitant, nu ma lasa de fel sa stau intr-un loc, vrea mereu joaca, plimbare, etc... papa numai cand si cat vrea el, doarme tot asa ca si jiji... dar per total da cu plus si asta conteaza... o sa incerc sa ma tin de voi macar cu cititul daca nu si cu prezenta efectiva pt ca am pierdut ffff mult, lucrurile si discutiile s-au schimbat mult, eu am fost "a stranger" multa vreme... am ratat aniversari, bucurii, tristeti... si ma simt in plus! va ![]() mi-era dor de voi... ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateea, welcome back, n-ai de ce sa te simti straina, si noua ne-a fost dor de tine! Ce bine ca ati scapat de so_acra, sper ca esti mai linistita acum. Nu stiu cum reusesti sa faci si facultate si sa ai grija si de bbTo.
As mai fi vrut sa raspund una, alta, dar nu ma simt in stare, m-a dat peste cap vestea despre Andrei.
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Nu am cuvinte....Zbor lin ingeras ![]() Parintilor sa le dea Dumnezeu putere. |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](rugaciune.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Lillo Nu am recuperat dar mi-a sarit in ochi intrebarea lui Bea. Cateva saptamani ramane vinetie si apoi incet incet, devine roz. |
pfuaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii(a se citi emoticon ca imi sterg sudorile de pe frunte.......)
mersi
sper sa va fie bine eco maine
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca? ![]() ![]() Kiti ![]() ![]() |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
drum lin spre ceruri, ingers mic.....................sa ai grija de mami...........de acolo de sus............
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
![](teiubesc.gif)
Beatrice1982 spune:
plateea bine ai revenit
ma bucur ca ne dai vesti bune
aveti grija de voi!!!!!!!!!
haircut spune:
citat din mesajul lui plateea seara buna... pic ca din cer, ca sunt la capitolul 137... am incercat sa recuperez dar voi aveti prea mare spor si eu sunt prea in urma... nu stiu cui trebuie sa spun Condoleante ![]() ![]() despre noi, daca ne e permis: suntem la Iasi. eu cu scoala, pastaia cu bunica. stam si facem facultatea impreuna. ne e super bine. mie, cel putin. mai ales ca s-a intamplat minunea si in week-end, cand mergem acasa mergem "la noi acasa"... ca nu mai locuim la so_acra... Teo e ok... a mai facut o pneumonie, a mai avut ceva muci, creste incet si sigur, se dezvolta foarte frumos, doar ca e fooooarte solicitant, nu ma lasa de fel sa stau intr-un loc, vrea mereu joaca, plimbare, etc... papa numai cand si cat vrea el, doarme tot asa ca si jiji... dar per total da cu plus si asta conteaza... o sa incerc sa ma tin de voi macar cu cititul daca nu si cu prezenta efectiva pt ca am pierdut ffff mult, lucrurile si discutiile s-au schimbat mult, eu am fost "a stranger" multa vreme... am ratat aniversari, bucurii, tristeti... si ma simt in plus! va ![]() mi-era dor de voi... ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
WB
![](grup.gif)
nu-i cazul sa te simti straina, toata lumea a intrebat de tine, ne-ai lipsit!
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Lillo, pot sa-ti spun deacum mamica de baiet cucuiet?
WB, mama de pastaie vesela!
Vreau sa va spun ca fiica-mea deja are impresii. Cum ajunge afara cum isi scoate fesul de pe cap. Eu i-l pun la loc, ea si-l scoate, eu il pun, ea il scoate.. si uite asa sta gagica cu pletele in vant! i s-au urcat complimentele la cap!