Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Lillo, pot sa-ti spun deacum mamica de baiet cucuiet? WB, mama de pastaie vesela! Vreau sa va spun ca fiica-mea deja are impresii. Cum ajunge afara cum isi scoate fesul de pe cap. Eu i-l pun la loc, ea si-l scoate, eu il pun, ea il scoate.. si uite asa sta gagica cu pletele in vant! i s-au urcat complimentele la cap! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ohooo de astea facem si noi..are o problema MARE cu fesurile..le tine doar cand vede ca ii ingheata inteligenta, in rest vant, ploaie, nu conteaza, jos palaria...asa ca m-am invatat..ii dau ceva cu gluga...asta nu o poate trage...si se chinuie...pana se lasa pagubas
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau... De azi, Andrei nu mai este. Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca? pentru sufletelul ingerasului Andrei Kiti de Miki |
Este inimaginabil .
Chiar nu ma asteptam pt ca astia mici au asa o putere mare sa lupte cu boala. Of . Saraca mamica .
Sincere condoleante!
Daca imi aduc bine aminte beneficiaza de concediu pre si post natal (adica cele 126 zile). Cand se termina cele 126 zile cred ca ar trebui sa se intoarca la munca. Banui ca o poate lungi cu un concediu medical ceva dar poate nu e cazul. Sa aiba ceva de facut e cel mai bine in viitorul apropiat.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Lillo Am revenit acum ca au adormit rapid. Multumesc din suflet pentru sustinere. Va trimite piticul o si un . Mai pe larg...Reflexe ok, perimetrul cranian ok, fontanela putin cam mare dar nu are nici o importanta dpdv neurologic. Ne-a prescris vigantoletten 1000 UI 1 tableta pe zi (se pare ca se absoarbe mai bine ca vignatolul), consult oftalmologic dupa ce implineste 1 an, si sa il mai urmaresc 2-3 zile. Cucuiul abia daca se mai vede. Dr a crezut ca e f. vechi, aproape ca nu i-a venit sa creada ca are doar 48 de ore. Oricum in afara de vreo 3 reflexe pe care nu stiu sa le testez il testasem acasa imediat dupa incident. Maine mergem la eco, sper sa fie bine si acolo. |
Totul e bine cand se termina cu bine. Vroiam sa te intreb cum a reusit sa se loveasca asa rau, a cazut de la inaltime sau cum exact. Al meu vad ca stie sa cada incet daca ma pot exprima asa .
Ce si cum trebuie testat? Despre ce reflexe vorbesti?
xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea seara buna... pic ca din cer, ca sunt la capitolul 137... am incercat sa recuperez dar voi aveti prea mare spor si eu sunt prea in urma... nu stiu cui trebuie sa spun Condoleante dar banui ca ma elucidez daca citesc capitolul asta. incerc mai tarziu. despre noi, daca ne e permis: suntem la Iasi. eu cu scoala, pastaia cu bunica. stam si facem facultatea impreuna. ne e super bine. mie, cel putin. mai ales ca s-a intamplat minunea si in week-end, cand mergem acasa mergem "la noi acasa"... ca nu mai locuim la so_acra... Teo e ok... a mai facut o pneumonie, a mai avut ceva muci, creste incet si sigur, se dezvolta foarte frumos, doar ca e fooooarte solicitant, nu ma lasa de fel sa stau intr-un loc, vrea mereu joaca, plimbare, etc... papa numai cand si cat vrea el, doarme tot asa ca si jiji... dar per total da cu plus si asta conteaza... o sa incerc sa ma tin de voi macar cu cititul daca nu si cu prezenta efectiva pt ca am pierdut ffff mult, lucrurile si discutiile s-au schimbat mult, eu am fost "a stranger" multa vreme... am ratat aniversari, bucurii, tristeti... si ma simt in plus! va pe toate si nu va spun decat ca mi-a fost dor si de voi, si de pufuletii vostri dragi... nu mai am nici parole, nici conturi... sunt rupta de prezent... de vreo 2 saptamani am tot citit din trecut si m-am identificat cu ce erati si scriati acum 2 luni. offf... mi-era dor de voi... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
mamica luptatoare si invingatoare.
Ce s-a intamplat cu so_acra? Cred ca poti sa scrii o carte povestind viata ta de la pastaie incoace ... tehnici de supravietuire nu gluma
Bine ai revenit! Ne-ai lipsit.
xela_07 spune:
La fel ca Nikole vroiam sa mai zic si eu una alta, dar parca m-am blocat de tot cu vestea asta .
Cred ca ma duc sa ma culc cu puiutii mei si sa ma gandesc cat sunt de norocoasa. Of ... ce nedreapta e viata asta uneori .
Ayannaaaaaaaa, unde esti?
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
NU POT SA CRED!!!! Chiar am sperat ca o sa-si revina si o sa fie fericit langa mama lui. Mai multe nici nu-mi vine sa zic...sunt revoltata! Condoleante Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Nu pot decat sa subscriu ptr ca nu am cuvinte !!! Ce chin! Doamne Fereste de asa ceva!!!! Astepti 9 luni, te mai si chinui prin spitale, iti si vezi micutzul trecand prin atatea si apoi...
de Yannis
alexutzzza spune:
Eu am inceput mesajul asta inainte sa citesc de micutzul Andrei asa ca...in loc sa fac si eu ca XELA si Nikole o sa il termin si trimit:
plateea WB! Spor la invatat si felicitari ptr. casutza voastra!!! Yupiii!
micki cea verde bafta la vanzare! eu una am vandut cu succes 2 canapele acolo, cred ca o sa vinzi si bicicleta!
Lillo bine ca e piticul bine, de fapt eram convinsa de asta, eu mereu ma gandesc ca deh e normal sa cada si sa se buseasca, daca ai nostrii cad si ii supraveghem ca pe butelie, da-ti seama de aia lasati la crese, bone sau puii de tigani....cred ca e facut cumva capshoru ala al lor sa nu fie asa sensibil cum ne imaginam noi. ok, nu zic acum sa-i dam cu capu' de gresie Doamne Fereste, dar nu cred ca se intampla ceva la fel de usor ca la oamenii mari.
Lorex, ale1212xa mie Yannis asa mi-a facut toata vara cu sepcile si si acum cu caciulile...i-am luat sa se lege jos...ti-ai gasit, mai degraba se spanzura cu ele decat sa si le lase pe cap! de ce crezi ca stau io In grecia? sa nu-i pun fes! LOL! hai c-am scos-o si p-asta!
de Yannis
Beatrice1982 spune:
daca nu l-ai mai vazut demult, uite-l si pe ivanovici............zice kaaaaa
da nush ce inseamna
cred ca vrea sa mearga taiiiiiiiiiiiii
http://www.youtube.com/watch?v=xWVUfYhhSKQ
ma duc reepde sa ma fac mumoasa......epilat/pensat/etc.............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Totul e bine cand se termina cu bine. Vroiam sa te intreb cum a reusit sa se loveasca asa rau, a cazut de la inaltime sau cum exact. Al meu vad ca stie sa cada incet daca ma pot exprima asa . Ce si cum trebuie testat? Despre ce reflexe vorbesti? |
A cazut din picioare, mergea el tacticos si deodata buf, cu capul pe una din cele 4 placi de gresie neacoperite de covor. Culmea e ca si al meu stie sa cada, ori se lasa in fundulet, ori cade in 4 labute. Nu stiu ce s-a intamplat cu el atunci
In primul rand tb urmarite pupilele, sa fie egale (daca inainte de lovitura erau egale ptr ca sunt oameni care se nasc cu pupile inegale), sa reactioneze simetric la lumina (daca ii pui o lanterna in fata unui ochi sa se contracte rapid ambele pupile si cand indepartezi stimulul sa se dilate la fel), sa aiba miscari simetrice ale membrelor (sa calce la fel cu ambele picioare, sa prinda cu ambele maini la fel), sa urmareasca un obiect stanga-dreapta, sus-jos cu ambii ochi fara sa ii "fuga". In rest eu nu stiu sa verific dar dr a verificat Babinski, reflexul rotulian, si inca un reflex tot pe la talpite.
Beatrice1982 spune:
multumesc mult fetele pentru raspunsuri........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...