Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui micki_mica
eu i-as da oscilo.
o sa ma uit peste cateva zile si iti zic. cand i-a decalotat-o parca nu era chiar vinetie, dar nici roz. vedem si iti zic.
Spor la treaba! Kiti de Miki |
i-am dat vreo 3 zile................deja dar nici o schimbare
bine, sa te uiti te rog ce o fi.ce culoare o fi avand
mersiiiiiiiiiiiiiiii
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Lillo spune:
Am revenit acum ca au adormit rapid. Multumesc din suflet pentru sustinere. Va trimite piticul o si un .
Mai pe larg...Reflexe ok, perimetrul cranian ok, fontanela putin cam mare dar nu are nici o importanta dpdv neurologic. Ne-a prescris vigantoletten 1000 UI 1 tableta pe zi (se pare ca se absoarbe mai bine ca vignatolul), consult oftalmologic dupa ce implineste 1 an, si sa il mai urmaresc 2-3 zile. Cucuiul abia daca se mai vede. Dr a crezut ca e f. vechi, aproape ca nu i-a venit sa creada ca are doar 48 de ore.
Oricum in afara de vreo 3 reflexe pe care nu stiu sa le testez il testasem acasa imediat dupa incident. Maine mergem la eco, sper sa fie bine si acolo.
Lillo spune:
Nu am recuperat dar mi-a sarit in ochi intrebarea lui Bea. Cateva saptamani ramane vinetie si apoi incet incet, devine roz.
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Micki, ce mai face puiul Andrei? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau...
De azi, Andrei nu mai este.
Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca?
pentru sufletelul ingerasului Andrei
Kiti de Miki
miremia spune:
Citat: | ||
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau... De azi, Andrei nu mai este. Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca? pentru sufletelul ingerasului Andrei Kiti de Miki |
NU POT SA CRED!!!!
Chiar am sperat ca o sa-si revina si o sa fie fericit langa mama lui.
Mai multe nici nu-mi vine sa zic...sunt revoltata!
Condoleante
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
lorex spune:
Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau... De azi, Andrei nu mai este. Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca? pentru sufletelul ingerasului Andrei Kiti de Miki |
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui, acum e ingerash!
Cum se simte mama lui?
Condoleante!
ale1212xa spune:
si eu am crezut cu tarie ca se va face bine
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui, acum e ingerash! Cum se simte mama lui? Condoleante! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sfarsita.
Urmeaza un calvar al autopsiei pentru ca vor sa dea in judecata, spitalul unde a nascut.
Si desigur reintegrarea in munca. De voie, de nevoie.
pentru sufletelul ingerasului Andrei
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Si eu am crezut ca se va face bine... Chiar avea zile in care isi revenise.
pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 10.11.2010)
Kiti de Miki
myky791 spune:
imi pare rau. ce sati spun nu am cuvinte! multa putere mamicii sa treaca peste sa mearga inainte.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti