Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 19
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut vin cu vesti bune... Ceea ce mi s-a parut a fi de dimineata eruptia de alergie s-a tot extins, am sunat la cabinetul dr Stanciu si a fost tare dragut si ne-a primit la sfarsitul programului. Si dg dat rapid a fost roseola infantum ma bucur foarte tare pentru ca e o chestie nepericuloasa, nu-i iar alergie la cine stie ce minune ca intrasem iar in priza cu verificat tot ce-a venit in contact cu ea, a trecut ce-a fost mai greu, de-acum nu se mai chinuie.... Si era pus pe glume el: o iubiti? eu: normal! de ce? el: asa, de curiozitate... eu: imi era teama sa nu fie alergie la vreun medicaent administrat el: pe vremuri mamele sciupau in san cand le era frica de ceva... el: nu-i nevoi de saruri de rehidratare daca nu are foarte multe scaune, oricum se pare ca nu prea le vrea(ii spusesem ca numai cu siringa ii dau) eu: nu le vrea, am fortat-o el: femeia nu se forteaza niciodata, nici mare, nici mica. Se convinge, daca nu merge, se renunta una peste alta, am rasuflat tare usurati, ne pregatim de mancat o pizza si vizionat un film, e nevoie dupa asa o saptamana 'fierbinte' sa aveti o noapte linistita si un we calduros mami de fetita finuta |
Cat de frumos! Devin nostalgica...
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel haircut,.relaxare placuta. si noi tot roseola.diagnosticata de nasha medic pe telefon plus poze pe net,plus mami palpaat ganglioni, ca dr. de fam. m-a cam ametzit la telfon ca e vineri, e aglomerat, sa ma vada asistenta ei mai bine....wtf?? cica e boala de 6 zile, 3 febra, apoi 2-3 eruptie...la noi se potrivesc simptomele alea cu mamoshenie, tzatzaiala si maraiala maxima.poate maine ne relaxam si noi, desi film...hmm, nu am mai vazut de cand eram gravida. partea buna: imi curg sanii singuri la 1 ora-doua. s-a refacut productia ca pentru nou-nascut oare? simplicity, voi ce ati avut? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Ema, ca sa treaca repede! Ca doar nu o sta pe bara in ziua asta!
LML, Ema!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 micki - si eu am trecut prin ceva similar cu varul meu. F f aiurea, cu multe luni stat cu el prin spitale, cu primit eu prima vestea de la dr ca are cancer, cu opereatii, cu tinut lumanarea ... grele . De atunci mi-am ridicat si eu zidul si incerc sa nu ma mai implic emotional in multe ... Eu de duminica ma trezesc in fiecare noapte cu probleme la cate un copil. Partea buna este ca nu au fost am2 odata. Azi noapte a fost randul lui A, a vomat de vreo 2 ori . Of of mai mai ... Ma bag la somn ca cine stie ce mi se pregateste si in noaptea asta. Doamne ajuta poate am noroc totusi . |
Ma trec stari multiple. Neputinta, tristete...mai multe.
Sper noaptea asta sa nu va mai fie asa de grea. Doamne-ajuta!
Kiti de Miki
miremia spune:
Haircut eu nu-s prea incantata de maimutoii cu magnet. Nici ea ...eu ii pun pe tablita de la scaunul de masa, iar ei sfarsesc mereu pe jos, sub scaun. Asta e toata interactiunea Marei cu ei...cand ii ia sa ii arunce pe jos.
Tot va aud ca spuneti de cuburi....nu imi aratati si mie ce fel de cuburi si unde le gasesc? Au succes?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna noapte ! ne-am mutat,in sfarsit si lucrul cel mai important...am adus pc-ul !!!!!!!!!!!!!!! asa ca iata-ma ! Nu scapati de mine si de insistentele mele Nu merge cineva din Bucuresti la Ikea,zilele astea ? please !!! am nevoie de niste bavete Condoleante parintilor lui Andrei Simply,noi reusim sa facem kk cu prune,pere sau struguri V-am citit in fuga,nerecuperata,bineinteles !!!! Scuze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lui fiu-mio cred ca ii ies primii dintisori,maraieli,tzatzaieli,alea,alea dar e un dulcic,un smecheras si un scump Il ador ! la so_acra,nu e mai bine dacat la mama_acra Aici sunt alte probleme Muncesc pt si dupa 7 persoane Nu mai am timp nici sa suflu Asta e... stiam asta dinainte dar din 2 rele ,am ales raul mai mic ...tot mai am speranta ca o sa castige Lorex la Loto Va pup Merg sa ma intind si eu ! NB ! P.S. Sanatate pufisorilor bolnavi si rabdacol mamici ! LMA BEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! LmL pufilor din zilele astea ! Acum chiar ma duc ! "Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau'' mami de 2 ochi albastri |
Imi pare rau, dar eu una chiar nu ajung la Ikea. De demult, chiar nu am mai fost pe acolo.
Kiti de Miki
miremia spune:
LML Ema! Sa cresti mare si frumoasa ca surioara ta!
miremia spune:
Micki bantuiala asta nocturna a noastra crezi ca e de la delicioasa ciocolata de casa?
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity multumesc frumos...faza ca astia de aici nu imi dau asa usor medicamente,si racelile i le-am vindecat natural...cu aburi de la baie,steamer...ce e drept nu am mai avut prb,acum mi-au spus sa ii dau cat mai mult san,eu incerc totusi si cu ceai de musetel...maine merg din nou la farmacie,sa vedem....multumim Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. " Stiati ca: ...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora? |
Citind, mi-am amintit ca si eu cand e constipat il tin mai mult la san si se rezolva. Instinctiv. Nu stiam ca asa trebuie.
Si se mai constipa cand sunt si eu constipata . Cica ar avea legatura.
Kiti de Miki
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Haircut eu nu-s prea incantata de maimutoii cu magnet. Nici ea ...eu ii pun pe tablita de la scaunul de masa, iar ei sfarsesc mereu pe jos, sub scaun. Asta e toata interactiunea Marei cu ei...cand ii ia sa ii arunce pe jos. Tot va aud ca spuneti de cuburi....nu imi aratati si mie ce fel de cuburi si unde le gasesc? Au succes? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
miremia spune:
Eu iar am gasit poze noi in albumul Lorenei de carmita_baby, asa ca am mutat albumul.
Ce frumos ar fi sa ne si spuna cate ceva despre ea, ca de frumoasa e frumoasa.