Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 18
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel haircut,.relaxare placuta. si noi tot roseola.diagnosticata de nasha medic pe telefon plus poze pe net,plus mami palpaat ganglioni, ca dr. de fam. m-a cam ametzit la telfon ca e vineri, e aglomerat, sa ma vada asistenta ei mai bine....wtf?? cica e boala de 6 zile, 3 febra, apoi 2-3 eruptie...la noi se potrivesc simptomele alea cu mamoshenie, tzatzaiala si maraiala maxima.poate maine ne relaxam si noi, desi film...hmm, nu am mai vazut de cand eram gravida. partea buna: imi curg sanii singuri la 1 ora-doua. s-a refacut productia ca pentru nou-nascut oare? simplicity, voi ce ati avut? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
sanatate multa si voua! colegele de roseola
Noi am mai 'ciupit' cate un film, am vazut chiar si vreo 2 seriale(cu cate 3 serii)
haircut spune:
citat din mesajul lui miremia Si ca sa intram incet incet in atmosfera sarbatorilor (stiu ca mai e mult, dar mai bine ma gandesc la primul Craciun cu delfi decat la lucruri triste) va intreb: Ce cadouri primesc pufuletii nostri dragi de la Mos Craciun? Eu m-am gandit sa-i fac cadou un bebelus (de jucarie, evident). Mi-am amintit ca mai sunt 18 zile si primul pufulete implineste 1 AN!!!! Mami de Patriot macar de ziua lui sa ne onorezi cu prezenta. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
eu pentru craciun as vrea sa ii iau premergatorul de la vtech.
si pt mos Nicolae maimuteii cu magneti de la Lamaze. Tu i-ai luat Marei,nu? E incantata de ei?
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Ariana...e constipata,dar rau de tot...se trezeste plangand si se vede pe fata ei cum se chinuie....si mai rau am vazut cu ochisorii mei cum nu vrea sa iasa kk(ramane blocat-scuzati detalierea)...acum o sa incerc cu ceai de musetel,sper sa o ajute... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. " Stiati ca: ...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora? |
eu stiu de cand era Maia mica si mai mereu constipata(cred ca si din cauza ghipsurilor, dar asta e alta poveste...) ca e tare nasol sa ii lasi asa. Nu-i o problema sa folosesti supozitorul, chiar si regulat pentru o perioada, daca e nevoie, ca nu prea exista dependenta de supozitor. Acum nu mai stiu daca e aplicabil numai copiilor mici, mici, dar eu as zice sa n-o mai lasi asa, cu cat trece mai mult, cu atat ii va fi mai greu.
pentru Ariana mititica si mami harnicuta
haircut spune:
citat din mesajul lui ana_g buna seara si de la noi! ema si maia, colege de roseola.....macar stiti ce e , nu e grav, trece... simply...cred ca ar trebui, daca o vezi ca se chinuie in continuare, sa intervii cu un supozitor sau cu termometrul. stiu, nu e bine, dar daca e asa o situatie..... ce cadou luam la pufi.....nu stiu......oricum, pentru ei orice e colorat, fosnitor eventual, bun de ros pe alocuri, e perfect! chiar, patriotul implineste in curand un anisor.................cum a trecut.............parca ieri citeam, bine ascunsa dupa cortina, ca andre-lina a nascut si ma luasera niste emotii...gata, s-a dat drumu la pufuleti, mi-am spus atunci, oricand pot urma....mi-era teama sa il nasc inainte de anu nou, bifam bine de tot fiecare zi care trecea, numaram cate mai sunt.......uf, emotii mari.... haircut, asa frumos zici de stanciu, ca as vrea sa ajung si eu la el. imi poti trimite pe PM nr de tel si adresa, pliiiz! mama unui pui...Stefan |
Ana, ai PM
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 LA MULTI ANI BEA!! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de puiutul Ivanel ! E f norocos sa aiba asa o mamica deosebita . Cris.d, Haircut - Ma bucur ca e de bine. Nu am mai reusit sa raspund la pranz dar puteam sa jur ca e acelasi lucru la ambele din ceea ce povesteati. Cred ca si C a avut la fel dar acum ce sa mai zic ... nu am contrazis-o pe dr mea. Pana la proba contararie ea e sefa. Chiar nu mai conteaza ce a fost, la noi eruptia a aparut dupa 3 zile de febra si a tinut 2 zile. Mai aveti putin . micki - si eu am trecut prin ceva similar cu varul meu. F f aiurea, cu multe luni stat cu el prin spitale, cu primit eu prima vestea de la dr ca are cancer, cu opereatii, cu tinut lumanarea ... grele . De atunci mi-am ridicat si eu zidul si incerc sa nu ma mai implic emotional in multe ... Ruxita - ma bucur cumva sa aud ca si al tau e dependent de mama in ideea ca nu e al meu cu probleme. In legatura cu Ela eu nu ma prind asa repede ... mi se pare oricum super ciudat gestul. Alexa - al meu doarme cand e A acasa la pranz cam 2 ore. Cand suntem doar noi 2 doarme pe la 10.30 jumatate de ora sau chiar o ora si pe la 17 inca o ora. Asta in general ca sunt zile si zile in functie de cum are si el chef. Lillo - felicitari ptr vestile bune ! Eu de duminica ma trezesc in fiecare noapte cu probleme la cate un copil. Partea buna este ca nu au fost am2 odata. Azi noapte a fost randul lui A, a vomat de vreo 2 ori . Of of mai mai ... Ma bag la somn ca cine stie ce mi se pregateste si in noaptea asta. Doamne ajuta poate am noroc totusi . |
Multumim de gandurile bune!
Sa ai o noapte linistita si un WE in care sa-ti incarci bateriile
Beatrice1982 spune:
pupam pe ema si pe maia.......sa le treaca repde bubitele.........
tot citesc, ca nimerita......ce weeekend frate??????????????si imi dau seama ca azi e vineri.............aoleu rau am ajuns
a fost socrella, si cumnata cu aia mica.e numa jumatate cat e Ivan.............si buniiiiiiiiiiii
si vecina mea, si ui asa am adunat bani de vreo 3 cutii de lapte praf...........
ca toata lumea cine ma intreba ce vrei?
EU:APTAMIL>>>>>>>
:)
asa ca m-am scos.......................pfuaiaiaiiiiiiiii
ma duc la somn ca-s rupta
pe maine va bag cateva pozici, si cu tortul si cu alte cele................
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaa am vz ca ascrsi dulciiiiiiiiiiiiiii
super ca ti-ai luat pc-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miremia eu nu stiu ce cadou o sa ii fac lui Ivan, pe bune nu stiu
de cat o sa imi ajunga bugetul............:)
multumesc foarte frumos pentru urarile voastre ale tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inseamna foarte mult pentru corasonul meu, cum zice dece...................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
eu stiu de cand era Maia mica si mai mereu constipata(cred ca si din cauza ghipsurilor, dar asta e alta poveste...) ca e tare nasol sa ii lasi asa. Nu-i o problema sa folosesti supozitorul, chiar si regulat pentru o perioada, daca e nevoie, ca nu prea exista dependenta de supozitor. Acum nu mai stiu daca e aplicabil numai copiilor mici, mici, dar eu as zice sa n-o mai lasi asa, cu cat trece mai mult, cu atat ii va fi mai greu. pentru Ariana mititica si mami harnicuta mami de fetita finuta |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
simplicity spune:
La multe lunite Ema
sa te faci bine
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lucia2000 offf ce rau imi pare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul mamei. In cazuri din astea realizez cat de norocoasa sunt. pentru sufletul lui andrei Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Multumesc!
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Lillo Gata si eco. Scriu doar concluzia: Aspect ecografic in limite normale. Mi-a cazut ditamai bolovanul de pe inima. |
Bravo!!!
Asa da, veste buna! Ma bucur tare mult pentru voi!
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki