Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetele!
Daca intereseaza pe cineva, am de vanzare 2 tuburi de Orajel baby pt. zi. este celebrul calmant pt. cresterea dintisorilor din America/Canada. Expira in oct.2011, tubul este de 9,5g si costa 50 lei/buc.
Cine e interesat, imi poate trimite un PM.
Multumesc si iertati pt. intrarea prin efractie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bea inca o data

La multi ani

Sa ti se implineasca toate dorintele

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mi-am reparat mesajele, erau cele ptr Cris D si Bea Doamne! imi pare rau de incurcatura!ce tuta sunt SCUZEEEE!!!!!

de Yannis

aoleuuu
da nu-i nimic
stai linistita............
numa ca nu intelegeam, si de aia am intrebat, nici nu m-am gandit ca incurci borcanele...............:)

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI BEA!! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de puiutul Ivanel ! E f norocos sa aiba asa o mamica deosebita .

Cris.d, Haircut - Ma bucur ca e de bine. Nu am mai reusit sa raspund la pranz dar puteam sa jur ca e acelasi lucru la ambele din ceea ce povesteati. Cred ca si C a avut la fel dar acum ce sa mai zic ... nu am contrazis-o pe dr mea. Pana la proba contararie ea e sefa. Chiar nu mai conteaza ce a fost, la noi eruptia a aparut dupa 3 zile de febra si a tinut 2 zile. Mai aveti putin .

micki
- si eu am trecut prin ceva similar cu varul meu. F f aiurea, cu multe luni stat cu el prin spitale, cu primit eu prima vestea de la dr ca are cancer, cu opereatii, cu tinut lumanarea ... grele . De atunci mi-am ridicat si eu zidul si incerc sa nu ma mai implic emotional in multe ...

Ruxita - ma bucur cumva sa aud ca si al tau e dependent de mama in ideea ca nu e al meu cu probleme.
In legatura cu Ela eu nu ma prind asa repede ... mi se pare oricum super ciudat gestul.

Alexa - al meu doarme cand e A acasa la pranz cam 2 ore. Cand suntem doar noi 2 doarme pe la 10.30 jumatate de ora sau chiar o ora si pe la 17 inca o ora. Asta in general ca sunt zile si zile in functie de cum are si el chef.

Lillo
- felicitari ptr vestile bune !

Eu de duminica ma trezesc in fiecare noapte cu probleme la cate un copil. Partea buna este ca nu au fost am2 odata. Azi noapte a fost randul lui A, a vomat de vreo 2 ori . Of of mai mai ...
Ma bag la somn ca cine stie ce mi se pregateste si in noaptea asta. Doamne ajuta poate am noroc totusi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bubu_budistractie placuta maine la botez...de acum isi creeaza personalitatea ei,zic eu ...si eu ma minunez mereu de ce face Ariana...
Miremia, eu cred ca Mara va manca incet incet si legumele,pt ca ea creste si are nevoie de cat mai mult aport nutritiv,mai ales ca urmeaza o perioada de noi achizitii loco-motorii si multa solicitare in acest sens...la noi a functionat faza cu sa las dupa ea,cand vrea si cat vrea ea

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

daca tot ma invart pe aici...........dau de mancat si de baut

un TORT si niste www.bor.specia.hu/wp-content/uploads/2008/10/champagne.jpg" target="_blank">SAMPANIE sa ajunga la toata lumea cate un paharel................

o zi buna sa aveti...si inainte de asta o noapte cat mai linistita..........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

LA MULTI ANI!

SANATATE SI PUTERE SA LE DUCI PE TOATE
DESI EU ITI DORESC SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN FIECARE ZI!

www.google.com/imgres?imgurl=http://www.247online.ro/wp-content/uploads/2010/07/ursulet-de-flori.jpg&imgrefurl=http://www.247online.ro/ursulet-de-flori/&usg=31ZQiQ5TAAzAKmIKX3cbntq36Pg=&h=530&w=500&sz=100&hl=en&start=35&zoom=1&tbnid=D3eUVRJD56RvxM:&tbnh=151&tbnw=142&prev=/images%3Fq%3Dflori%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D814%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=165&ei=BQXdTPK5IYiBOqvEiKEP&oei=6gTdTPjwComBOuHTgcsO&esq=2&page=2&ndsp=34&ved=1t:429,r:15,s:35&tx=92&ty=99" target="_blank">Cadou pt tine!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

mersi multttttttttttttttt

bucuria mea este , ca in fiecare zi sa il vad pe ivan.asa ca dorinta ta pentru mine s-a implinit..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Gata si eco. Scriu doar concluzia: Aspect ecografic in limite normale.
Mi-a cazut ditamai bolovanul de pe inima.

slava domnului.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

daca tot ma invart pe aici...........dau de mancat si de baut

un TORT si niste www.bor.specia.hu/wp-content/uploads/2008/10/champagne.jpg" target="_blank">SAMPANIE sa ajunga la toata lumea cate un paharel................

o zi buna sa aveti...si inainte de asta o noapte cat mai linistita..........

LA MULTI ANI!

pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)

Kiti de Miki

mersiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna noapte !
ne-am mutat,in sfarsit si lucrul cel mai important...am adus pc-ul !!!!!!!!!!!!!!! asa ca iata-ma ! Nu scapati de mine si de insistentele mele Nu merge cineva din Bucuresti la Ikea,zilele astea ? please !!! am nevoie de niste bavete
Condoleante parintilor lui Andrei
Simply,noi reusim sa facem kk cu prune,pere sau struguri
V-am citit in fuga,nerecuperata,bineinteles !!!! Scuze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lui fiu-mio cred ca ii ies primii dintisori,maraieli,tzatzaieli,alea,alea dar e un dulcic,un smecheras si un scump Il ador !
la so_acra,nu e mai bine dacat la mama_acra Aici sunt alte probleme Muncesc pt si dupa 7 persoane Nu mai am timp nici sa suflu Asta e... stiam asta dinainte dar din 2 rele ,am ales raul mai mic ...tot mai am speranta ca o sa castige Lorex la Loto
Va pup Merg sa ma intind si eu !
NB !
P.S. Sanatate pufisorilor bolnavi si rabdacol mamici !
LMA BEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LmL pufilor din zilele astea !
Acum chiar ma duc !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui haircut

vin cu vesti bune...
Ceea ce mi s-a parut a fi de dimineata eruptia de alergie s-a tot extins, am sunat la cabinetul dr Stanciu si a fost tare dragut si ne-a primit la sfarsitul programului. Si dg dat rapid a fost roseola infantum ma bucur foarte tare pentru ca e o chestie nepericuloasa, nu-i iar alergie la cine stie ce minune ca intrasem iar in priza cu verificat tot ce-a venit in contact cu ea, a trecut ce-a fost mai greu, de-acum nu se mai chinuie....

Si era pus pe glume
el: o iubiti?
eu: normal! de ce?
el: asa, de curiozitate...

eu: imi era teama sa nu fie alergie la vreun medicaent administrat
el: pe vremuri mamele sciupau in san cand le era frica de ceva...

el: nu-i nevoi de saruri de rehidratare daca nu are foarte multe scaune, oricum se pare ca nu prea le vrea(ii spusesem ca numai cu siringa ii dau)
eu: nu le vrea, am fortat-o
el: femeia nu se forteaza niciodata, nici mare, nici mica. Se convinge, daca nu merge, se renunta

una peste alta, am rasuflat tare usurati, ne pregatim de mancat o pizza si vizionat un film, e nevoie dupa asa o saptamana 'fierbinte'

sa aveti o noapte linistita si un we calduros

Pot sa ma bucur si eu cu voi?

Pupici micutei, sa scape repede de ea (cam cat tine?)

Cat de haios e doctor Stanciu, poate o sa ajung si eu cu
Mara la el in viitor.
Si inca o tura de ca sunteti mai usurati, sa aveti un weekend linistit!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Da' cum sa nu poti...iti multumim mult
o sa mai tina 2, maxim 3 zile si gata
din seara asta doarme iar singura in camera, am pus ceasul sa sune la 2, se ocupa sotul de supraveghere

un We linistit si voua!

Mergi la inceput