Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 16
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Micki,SINCERE CONDOLEANTE parintilor lui Andrei,trec printr-un moment enorm de dificil acum si de acum incolo toata viata,nu pot sa simt ce simt ei,dar locuiesc cu un cuplu al caror copil a murit tot asa la 2 luni (acum 3 ani-si ei tot prin spitale au stat)si din ce mi-au spus si am vazut e un chin prin ce au trecut si trebuie sa fii tare sa poti merge mai departe,e greu sa incepi sa retraiesti,sa vrei sa retraiesti,au nevoie de mult sprijin(sper sa nu te fi suparat ce-am spus) pt sufletelul lui Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. " Stiati ca: ...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora? |
Multumesc frumos!
Nu stiu cum e in locul si nici nu indraznesc a imi imagina. Nu vreau. Nu stiu ce va fi mai departe pentru ei. Mamica e un om puternic de felul ei, dar se zice ca cel mai greu e sa iti ingropi copilul. Eu una nu indraznesc sa merg la inmormantare, pt ca stiu ca vazand acel puiut intr-o "cutiuta" m-ar afecta foarte tare. Acum 2.5 ani am fost alaturi de verisoara mea de 22 ani care dupa o coma de 10 zile s-a dus. Si a fost cu stat noapte pe la usile de la Terapie Intensiva si cu rugaminti la pe toti doctorii. Si am mers cu matusa mea sa ii comandam cruce, rochie de mireasa, flori de pus in piept, dupa cum ne sfatuisera doctorii, si ea urma a se duce, aparatele tinand-o in viata. Pana cand nici aparatele nu au mai ajutat-o. Alta trista poveste. Dar nu mi-am revenit complet. Si parintii ei s-au schimbat radical. Si traiesc cu un cumplit de amar "de ce?" in suflet. Eu vreau sa nu ma las afectata f tare, pentru ca am un puiut care ma vrea sa ii dau ce-i mai bun si nu vreau sa ii transmit starea mea. Incerc sa ma documentez pe partea de ajutor psihologic. Ca sa stiu cum sa o incurajez. Si cand vb cu ea la tel, il aude pe Kiti. Ma simt aiurea.
O dau in chestii triste...nu vreau sa va intristez mai mult decat am facut-o deja.
Nu ai cum sa ma superi!
pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
miremia spune:
Simply am cam tras chiulul recunosc. Cand am vazut ce mesaj frumos si lung ai scris tu cu toate care le ai pe cap mi-a fost si m-am mobilizat.
Pot sa intreb si eu un lucru mai personal? Daca vrei si poti sa-mi spui numele tau. De fiecare data cand scriu simply ma intreb daca nu cumva te deranjeaza prescurtarea si de fiecare data ma intreb cum te-o chema. Repet...ignora-ma daca ti-e incomoda intrebarea.
Ce a avut Ariana?
Sa zic si despre noi....Mara devine din ce in ce mai puternica , se arcuieste de spate cand vrea sa fie in alt loc decat la mine in brate sau cand nu vrea pupata . Creste....
Azi ne-am plimbat in parc cu gazela&luca si miki&kiti. A socializat cu amandoi, cam agresiva si insistenta ce-i drept, de a facut-o pe Dece sa-si aduca aminte ca de ce ii e frica nu scapa.
A inceput sa pape mai bine, deschide si ea gurita larg cand vin cu lingurita cu mancare, mai avem ceva pb cu legumele dar sunt sigura ca o sa le manance si pe astea la un moment dat.
Program de somn...la o ora dupa ce se trezeste mai adoarme 50-60 de minute. Pe la 3 trage un somn de 1,5-2 ore, iar seara pe la 7-8 mai atipeste vreo 40 de minute.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
cris.dogarel spune:
haircut,.relaxare placuta.
si noi tot roseola.diagnosticata de nasha medic pe telefon plus poze pe net,plus mami palpaat ganglioni, ca dr. de fam. m-a cam ametzit la telfon ca e vineri, e aglomerat, sa ma vada asistenta ei mai bine....wtf??
cica e boala de 6 zile, 3 febra, apoi 2-3 eruptie...la noi se potrivesc simptomele alea cu mamoshenie, tzatzaiala si maraiala maxima.poate maine ne relaxam si noi, desi film...hmm, nu am mai vazut de cand eram gravida.
partea buna: imi curg sanii singuri la 1 ora-doua. s-a refacut productia ca pentru nou-nascut oare?
simplicity, voi ce ati avut?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
miremia spune:
Si ca sa intram incet incet in atmosfera sarbatorilor (stiu ca mai e mult, dar mai bine ma gandesc la primul Craciun cu delfi decat la lucruri triste) va intreb:
Ce cadouri primesc pufuletii nostri dragi de la Mos Craciun?
Eu m-am gandit sa-i fac cadou un bebelus (de jucarie, evident).
Mi-am amintit ca mai sunt 18 zile si primul pufulete implineste 1 AN!!!! Mami de Patriot macar de ziua lui sa ne onorezi cu prezenta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
bubu_bu spune:
buna fetele cochetutele!nu v-am uitatsimpli ca ai amintit de mine...mai citesc cand ma lasa raulica putulica si sotul bolnaviosul....e racit...a luat si raul un pic...muci si putin rosu in gat dar dupa 2 zile de oscilo e ok....doamne ajuta....vad ca si sot isi revine...so...am si eu timp de feti
eu va zic ca raulica are peronalitate...daca nu primeste ce doreste sau nu e dus unde vrea ....da din manute picioare tipa....se lasa pe jos si da cu capul de pamant daca nu sunt atenta se arcuieste tot...face ca bebul din reclama cu prezervative si tenismenul...brrrr...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand creste....tre sa fim pe faza cu educatiunea
se joaca toata ziua.....se arunca cu fata in pernele si plapumele din pat cate juma de ora si rade in hohote....tasu l-a invatat..sta in picioare pe geam si se uita la masini tot asa cate juma de ora de amortesc cu el acolo asculta muzica si danseaza tot se onduleaza mor cand il vad..e tot mai sigur pe picioruse..uita cateodata si sta singurel in picioare......pana isi aminteste si se sprijina cu o manute....mai fae pasi singurel dar inc ai este frica si cauta spijin.....are 10 kile 800 dar nu pare asa grasut...e si lung.....nu stiu de unde le-a pus ca suntem cam pe spongi cu papa....ca de.....ne ies dintii si nu prea se imapaca cu mancarea se pare...are 4 si mai ies sus 2...il iubim si ne bucuram de el.....ca atat am facut si noi frumos pe lumea asta e sufletul nostru si zic e un bebe fericit
maine merem la un botez la timisoara si tre sa-l lasam cu bunica-sa si strabunica-sa ce fericit va fi....2 ia o pauzari pe capul lui
la mule lunite puilor de zilele astea
la multi ani beatrice sa fii fericita si sanatoasa!
.....offfff.....si.....condoleante parintilor lui andrei.....nu pot sa zic decat ca DUMNEZEU L-A IUBIT de la luat asa de micut e ingeras de acum
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Simply am cam tras chiulul recunosc. Cand am vazut ce mesaj frumos si lung ai scris tu cu toate care le ai pe cap mi-a fost si m-am mobilizat. Pot sa intreb si eu un lucru mai personal? Daca vrei si poti sa-mi spui numele tau. De fiecare data cand scriu simply ma intreb daca nu cumva te deranjeaza prescurtarea si de fiecare data ma intreb cum te-o chema. Repet...ignora-ma daca ti-e incomoda intrebarea. Ce a avut Ariana? Sa zic si despre noi....Mara devine din ce in ce mai puternica , se arcuieste de spate cand vrea sa fie in alt loc decat la mine in brate sau cand nu vrea pupata . Creste.... Azi ne-am plimbat in parc cu gazela&luca si miki&kiti. A socializat cu amandoi, cam agresiva si insistenta ce-i drept, de a facut-o pe Dece sa-si aduca aminte ca de ce ii e frica nu scapa. A inceput sa pape mai bine, deschide si ea gurita larg cand vin cu lingurita cu mancare, mai avem ceva pb cu legumele dar sunt sigura ca o sa le manance si pe astea la un moment dat. Program de somn...la o ora dupa ce se trezeste mai adoarme 50-60 de minute. Pe la 3 trage un somn de 1,5-2 ore, iar seara pe la 7-8 mai atipeste vreo 40 de minute. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Ariana...e constipata,dar rau de tot...se trezeste plangand si se vede pe fata ei cum se chinuie....si mai rau am vazut cu ochisorii mei cum nu vrea sa iasa kk(ramane blocat-scuzati detalierea)...acum o sa incerc cu ceai de musetel,sper sa o ajute...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
simplicity spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel haircut,.relaxare placuta. si noi tot roseola.diagnosticata de nasha medic pe telefon plus poze pe net,plus mami palpaat ganglioni, ca dr. de fam. m-a cam ametzit la telfon ca e vineri, e aglomerat, sa ma vada asistenta ei mai bine....wtf?? cica e boala de 6 zile, 3 febra, apoi 2-3 eruptie...la noi se potrivesc simptomele alea cu mamoshenie, tzatzaiala si maraiala maxima.poate maine ne relaxam si noi, desi film...hmm, nu am mai vazut de cand eram gravida. partea buna: imi curg sanii singuri la 1 ora-doua. s-a refacut productia ca pentru nou-nascut oare? simplicity, voi ce ati avut? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Si ca sa intram incet incet in atmosfera sarbatorilor (stiu ca mai e mult, dar mai bine ma gandesc la primul Craciun cu delfi decat la lucruri triste) va intreb: Ce cadouri primesc pufuletii nostri dragi de la Mos Craciun? Eu m-am gandit sa-i fac cadou un bebelus (de jucarie, evident). Mi-am amintit ca mai sunt 18 zile si primul pufulete implineste 1 AN!!!! Mami de Patriot macar de ziua lui sa ne onorezi cu prezenta. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
ana_g spune:
buna seara si de la noi!
ema si maia, colege de roseola.....macar stiti ce e , nu e grav, trece...
simply...cred ca ar trebui, daca o vezi ca se chinuie in continuare, sa intervii cu un supozitor sau cu termometrul. stiu, nu e bine, dar daca e asa o situatie.....
ce cadou luam la pufi.....nu stiu......oricum, pentru ei orice e colorat, fosnitor eventual, bun de ros pe alocuri, e perfect!
chiar, patriotul implineste in curand un anisor.................cum a trecut.............parca ieri citeam, bine ascunsa dupa cortina, ca andre-lina a nascut si ma luasera niste emotii...gata, s-a dat drumu la pufuleti, mi-am spus atunci, oricand pot urma....mi-era teama sa il nasc inainte de anu nou, bifam bine de tot fiecare zi care trecea, numaram cate mai sunt.......uf, emotii mari....
haircut, asa frumos zici de stanciu, ca as vrea sa ajung si eu la el. imi poti trimite pe PM nr de tel si adresa, pliiiz!
mama unui pui...Stefan
simplicity spune:
citat din mesajul lui ana_g buna seara si de la noi! ema si maia, colege de roseola.....macar stiti ce e , nu e grav, trece... simply...cred ca ar trebui, daca o vezi ca se chinuie in continuare, sa intervii cu un supozitor sau cu termometrul. stiu, nu e bine, dar daca e asa o situatie..... ce cadou luam la pufi.....nu stiu......oricum, pentru ei orice e colorat, fosnitor eventual, bun de ros pe alocuri, e perfect! chiar, patriotul implineste in curand un anisor.................cum a trecut.............parca ieri citeam, bine ascunsa dupa cortina, ca andre-lina a nascut si ma luasera niste emotii...gata, s-a dat drumu la pufuleti, mi-am spus atunci, oricand pot urma....mi-era teama sa il nasc inainte de anu nou, bifam bine de tot fiecare zi care trecea, numaram cate mai sunt.......uf, emotii mari.... haircut, asa frumos zici de stanciu, ca as vrea sa ajung si eu la el. imi poti trimite pe PM nr de tel si adresa, pliiiz! mama unui pui...Stefan |
Motto-ul de azi:
Stiati ca: