Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 15
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Multa sanatate! Si tie, rabdacol! pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) Kiti de Miki |
Multumim frumos!
Multa putere voua!
haircut spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu nu am vazut transport mai ieftin de aprox 5 lire ptr ceva mic (bieroane o jucarica mica etc). Daca iei si altceva mai creste in functie de greutatea obj, dar daca-s luate din acelasi loc e mai avantajos sa le iei toate odata, daca-s luate de la selleri diferiti oricum iti face amazonul postage an packagingu' diferit ptr fiecare seller (ca si cumle-ai lua separat) de Yannis |
ale1212xa spune:
cam care e programul puilor vostri de somn?
Al meu doarme de la 11 la 12-13 si de la 15-16-17. Mie mi s-ar parea mai logic sa doarma 2-3 ore leagte la pranz dar daca nu il culc cam pe la orele mentionate nu ma mai inteleg cu el. Sa nu credeti ca ma deranjeaza dar sunt curioasa daca noi suntem mai speciali sau mai sunt si alti pufi cu 2 reprize de cate o ora de somn pe zi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa cam care e programul puilor vostri de somn? Al meu doarme de la 11 la 12-13 si de la 15-16-17. Mie mi s-ar parea mai logic sa doarma 2-3 ore leagte la pranz dar daca nu il culc cam pe la orele mentionate nu ma mai inteleg cu el. Sa nu credeti ca ma deranjeaza dar sunt curioasa daca noi suntem mai speciali sau mai sunt si alti pufi cu 2 reprize de cate o ora de somn pe zi ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
si mie mi se parea logic sa doarma mai bine 2-3 ore legate decat doua reprize de somn mai scurt, dar beb imi dicteaza singur orele lui de somn! Daca l-am tinut peste 5 ore treaz devinea miorlait rau. Partea frumoasa a devenit somnul de noapte, cu treziri de 5 min pentru un tzatza scurta, somn de la 9 seara pana la 7 dimineata!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
Vreau sa va povestesc ceva.
O cheama azi pe Ela diriga in cancelarie, ea se intreaba daca a facut ceva si diriga o linisteste ca e de bine. Si-i inmaneaza un cadou - 2 carti, un blocknotes, o felicitare si un ceas. Pe felicitare subsemnati diriga, un coleg si o colega. Ela ii multumeste colegei, aia nici nu stia ca e ziua ei, deci clar nu avea nicio treaba cu cadoul. Pe de alta parte, diriga... nu era invers? elevii sa faca cadouri profesorilor? Ramane baiatul... si ziua ei e abia peste o saptamana! (data mentionata si in felicitare)... Ce ar trebui sa cred(em)? Daca e ceea ce cred eu, ma amuza teribil...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
haircut multa sanatate maiei,iar tie rabdacol cat cuprinde
multumim de urari,fetele
program de somn?ce-o fi asta? nu cunosc
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
of...eu nu ma simt bine, va mai citesc dar nu prea ma bag in vorba.. oboseala cred...nu stiu... |
Lorex,nu lasa oboseala sa te invaluie in asa fel incat sa nu mai scrii…ar fi pacat sa se duca farmecul acestui grup,fiecare mamica si pufulete e important si trebuie sa mentinem “viu”cat mai mult acest grup….e tare placut sa stii ca poti discuta cu cineva,ca te asculta,intelege…parerea mea…(Miremia,Ayanna,Bubu,Cris.m si multe alte mamici,lista e lunga mi-e dor sa aud mai multe si despre voi)
Lillo,imi pare rau de cazatura piticului dar ma bucur ca v-ati intors cu bine de la control….
Haircut,Cris.d ati trecut prin niste zile tare grele(si eu ma alatur-ca la fel a fost si la noi)….sper ca totul sa fie bine pt pufulete si pt voi
Plateea,ma bucur sa aud vesti noi despre voi,pupici la Bbto si tie….spor la invatat…cand mai ai timp mai intra si mai spune-ne despre voi si cat de mult il iubesti pe micut
BF,cum a fost reintalnirea cu Daniel?tu cum esti,te mai dor sanii?
Mi-a placut tare mult mesajele scrise de Dece si Cris.d vis-à-vis de realitate si perceptia noastra asupra ei(Cris-foarte tare faza cu tati care inca saliveaza,intr-o relatie/casnicie eu cred ca e foarte important sa existe acea “pasiune” intre soti)
Ia uite,ginerica are acte nemtesti….Bravooooooooo…
Ale1212xa, Ariana se trezeste pe la 6-7 dimi,pe la 9 deja vrea iar somn(o jumatate de ora-o ora),pe la pranz(1,2,3) iar o tura de vreo ora sau 2(caz fericit)…seara in jur de 8-9,9.30 somn
Alexutzza,cam nasoala faza cu soacra,dar oare o sa inteleaga sotul de ce nu mai vrei sa il lasi pe Yannis cu ea?
Cris.d ...nu am mai intrat pt ca am fost f obosita,am avut zile pline si seara incercam sa invat ce mi-am propus pt ziua respectiva....
Micki,SINCERE CONDOLEANTE parintilor lui Andrei,trec printr-un moment enorm de dificil acum si de acum incolo toata viata,nu pot sa simt ce simt ei,dar locuiesc cu un cuplu al caror copil a murit tot asa la 2 luni (acum 3 ani-si ei tot prin spitale au stat)si din ce mi-au spus si am vazut e un chin prin ce au trecut si trebuie sa fii tare sa poti merge mai departe,e greu sa incepi sa retraiesti,sa vrei sa retraiesti,au nevoie de mult sprijin(sper sa nu te fi suparat ce-am spus)
pt sufletelul lui
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti haircut multa sanatate maiei,iar tie rabdacol cat cuprinde multumim de urari,fetele program de somn?ce-o fi asta? nu cunosc mami de Alex si Radu |
multumim!!!
vin cu vesti bune...
Ceea ce mi s-a parut a fi de dimineata eruptia de alergie s-a tot extins, am sunat la cabinetul dr Stanciu si a fost tare dragut si ne-a primit la sfarsitul programului. Si dg dat rapid a fost roseola infantum ma bucur foarte tare pentru ca e o chestie nepericuloasa, nu-i iar alergie la cine stie ce minune ca intrasem iar in priza cu verificat tot ce-a venit in contact cu ea, a trecut ce-a fost mai greu, de-acum nu se mai chinuie....
Si era pus pe glume
el: o iubiti?
eu: normal! de ce?
el: asa, de curiozitate...
eu: imi era teama sa nu fie alergie la vreun medicaent administrat
el: pe vremuri mamele sciupau in san cand le era frica de ceva...
el: nu-i nevoi de saruri de rehidratare daca nu are foarte multe scaune, oricum se pare ca nu prea le vrea(ii spusesem ca numai cu siringa ii dau)
eu: nu le vrea, am fortat-o
el: femeia nu se forteaza niciodata, nici mare, nici mica. Se convinge, daca nu merge, se renunta
una peste alta, am rasuflat tare usurati, ne pregatim de mancat o pizza si vizionat un film, e nevoie dupa asa o saptamana 'fierbinte'
sa aveti o noapte linistita si un we calduros
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ale1212xa cam care e programul puilor vostri de somn? Al meu doarme de la 11 la 12-13 si de la 15-16-17. Mie mi s-ar parea mai logic sa doarma 2-3 ore leagte la pranz dar daca nu il culc cam pe la orele mentionate nu ma mai inteleg cu el. Sa nu credeti ca ma deranjeaza dar sunt curioasa daca noi suntem mai speciali sau mai sunt si alti pufi cu 2 reprize de cate o ora de somn pe zi ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Kiti doarme de la 12-13, cam 2 ore, si de pe la 17-18 inca o ora. Sau o ora maxim la pranz si mai mult pe la 17-18. Seara adoarme la 22-23.
pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
miremia spune:
citat din mesajul lui haircut vin cu vesti bune... Ceea ce mi s-a parut a fi de dimineata eruptia de alergie s-a tot extins, am sunat la cabinetul dr Stanciu si a fost tare dragut si ne-a primit la sfarsitul programului. Si dg dat rapid a fost roseola infantum ma bucur foarte tare pentru ca e o chestie nepericuloasa, nu-i iar alergie la cine stie ce minune ca intrasem iar in priza cu verificat tot ce-a venit in contact cu ea, a trecut ce-a fost mai greu, de-acum nu se mai chinuie.... Si era pus pe glume el: o iubiti? eu: normal! de ce? el: asa, de curiozitate... eu: imi era teama sa nu fie alergie la vreun medicaent administrat el: pe vremuri mamele sciupau in san cand le era frica de ceva... el: nu-i nevoi de saruri de rehidratare daca nu are foarte multe scaune, oricum se pare ca nu prea le vrea(ii spusesem ca numai cu siringa ii dau) eu: nu le vrea, am fortat-o el: femeia nu se forteaza niciodata, nici mare, nici mica. Se convinge, daca nu merge, se renunta una peste alta, am rasuflat tare usurati, ne pregatim de mancat o pizza si vizionat un film, e nevoie dupa asa o saptamana 'fierbinte' sa aveti o noapte linistita si un we calduros mami de fetita finuta |
Pot sa ma bucur si eu cu voi?
Pupici micutei, sa scape repede de ea (cam cat tine?)
Cat de haios e doctor Stanciu, poate o sa ajung si eu cu
Mara la el in viitor.
Si inca o tura de ca sunteti mai usurati, sa aveti un weekend linistit!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg