Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 20
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Citind, mi-am amintit ca si eu cand e constipat il tin mai mult la san si se rezolva. Instinctiv. Nu stiam ca asa trebuie. Si se mai constipa cand sunt si eu constipata . Cica ar avea legatura. pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) Kiti de Miki |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Micki bantuiala asta nocturna a noastra crezi ca e de la delicioasa ciocolata de casa? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii.
Tu? Ciocolata?
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. " Stiati ca: ...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone |
Ms mult! Si pt raspunsul la intrebarea de mai inainte.
La Mara n-au succes astea, le-a gasit la verisori dar nu s-a jucat cu ele prea mult.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii. Tu? Ciocolata? pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) Kiti de Miki |
Eu abia mi-am adormit-o...o pandesc sa-i tai "unghiutele". Prima ora e cu treziri, deci mai am de asteptat.
simplicity spune:
fac un capitol nou....
Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity fac un capitol nou.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. " Stiati ca: ...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone |
Multumim, multumim!
simplicity spune:
Ladies va invit la un nou capitol aici
Motto-ul de azi:
Stiati ca: