Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 20
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Citind, mi-am amintit ca si eu cand e constipat il tin mai mult la san si se rezolva. Instinctiv. Nu stiam ca asa trebuie. Si se mai constipa cand sunt si eu constipata pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) ![]() Kiti de |
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Micki bantuiala asta nocturna a noastra crezi ca e de la delicioasa ciocolata de casa? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii.
Tu? Ciocolata
pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) 
Kiti
de
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. " Stiati ca: ...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone |
Ms mult! Si pt raspunsul la intrebarea de mai inainte.

La Mara n-au succes astea, le-a gasit la verisori dar nu s-a jucat cu ele prea mult.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii. Tu? Ciocolata pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) ![]() Kiti de |
Eu abia mi-am adormit-o...o pandesc sa-i tai "unghiutele". Prima ora e cu treziri, deci mai am de asteptat.

Mirela si
simplicity spune:
fac un capitol nou....
Mami de
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "
Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity fac un capitol nou.... Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. " Stiati ca: ...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone |
Multumim, multumim!
Mirela si
simplicity spune:
Ladies va invit la un nou capitol aici
Mami de
Stiati ca: