Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

multumesc frumos...faza ca astia de aici nu imi dau asa usor medicamente,si racelile i le-am vindecat natural...cu aburi de la baie,steamer...ce e drept nu am mai avut prb,acum mi-au spus sa ii dau cat mai mult san,eu incerc totusi si cu ceai de musetel...maine merg din nou la farmacie,sa vedem....multumim

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Citind, mi-am amintit ca si eu cand e constipat il tin mai mult la san si se rezolva. Instinctiv. Nu stiam ca asa trebuie.
Si se mai constipa cand sunt si eu constipata . Cica ar avea legatura.

pentru un ingeras numit Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)

Kiti de Miki

sper sa se rezolve,am inceput sa ma ingrijorez(ea acum doarme linistita)....pana acum nu a mai fost asa,adica sa nu faca kk 2 zile la rand,la diaree am vazut ca se manifesta cand aveam si eu

Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "

Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Micki bantuiala asta nocturna a noastra crezi ca e de la delicioasa ciocolata de casa?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii.

Tu? Ciocolata?

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Haircut eu nu-s prea incantata de maimutoii cu magnet. Nici ea ...eu ii pun pe tablita de la scaunul de masa, iar ei sfarsesc mereu pe jos, sub scaun. Asta e toata interactiunea Marei cu ei...cand ii ia sa ii arunce pe jos.

Tot va aud ca spuneti de cuburi....nu imi aratati si mie ce fel de cuburi si unde le gasesc? Au succes?

eu din acestea vreau sa ii iau,am vazut ca ii plac-la centru(adica asa cred) www.elc.co.uk/Mega-Bloks-85-Piece-Maxi-Tub/125486,default,pd.html" target="_blank">cuburi lego

Motto-ul de azi:
"Printre lucrurile mele cele mai de pret pe care le posed sunt si cateva cuvinte pe care nu le-am spus niciodata. "

Stiati ca:
...Oceanul planetar contine intre altele si aur,care adunat la un loc ar face lingouri in greutate totala de 8 miliarde de tone

Ms mult! Si pt raspunsul la intrebarea de mai inainte.
La Mara n-au succes astea, le-a gasit la verisori dar nu s-a jucat cu ele prea mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Micki bantuiala asta nocturna a noastra crezi ca e de la delicioasa ciocolata de casa?

Se poate si de la micuta-infima dar delicioasa ciocolata de casa. Asa ma mai apuca pe mine uneori seara. Sa o lalai. Ma gandesc la toate cele. Mai ales ca baietii dorm si asa pot avea si eu minutele mele cu gandurile mele. Ca doar sunt sagetator si-mi trebuie uneori coltul meu pt reincarcare baterii.

Tu? Ciocolata?

Kiti de Miki

Eu abia mi-am adormit-o...o pandesc sa-i tai "unghiutele". Prima ora e cu treziri, deci mai am de asteptat.

Mergi la inceput

fac un capitol nou....

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Cine face capitol nou?

Mergi la inceput

Citat:

fac un capitol nou....

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Multumim, multumim!

Mergi la inceput

Ladies va invit la un nou capitol aici

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput