Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 12
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna,sar'na de tortulet plateea bea cuscra,ce zici acolo?roseola?macar scapa si ema de ea!pupici sa treaca eruptia va pup pe toate,is prea acum,citind despre andrei... mami de Alex si Radu |
mersiiiiiiiiiiiiii
uitati sa zic si eu ca pup pe ema cea frumoasa sa ii treaca eruptia...................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
WOW ce timing! Sper totusi sa nu fie !Sanatate! de Yannis |
sarumana..........
da nu am inteles....azi suntce sa nu fie?
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
micki_mica spune:
Neatza!
Multumesc de cafeltua Ioana si Decenuela! Prinde tare bine.
Miremia, Lorex, Ale1212xa, Plateea, Nik0le, Lillo, Haricut, Bea, Xela, Alexutzzza, Ioana, Decenuela, Cris.d, Mamidepuiuti multumesc! Ma rog pentru micul ingeras si pentru parinti lor!
Decenuela ai avut mare dreptate. Problemele noastre par mofturi!
Xela multumesc pentru raspuns. 126 zile plus 3 conf contr colectiv de munca.
pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti[/b] de Miki[/b]
mamidepuiuti spune:
bea,mi-am amintit acu' tare simpatica estise vede ca suntem din aprox aceeasi zona,ca vorbim cam aceeasi limba/dialect tati de alex nicicum nu intelegea ce-i aia "shod"
pun pariu ca multe din fete nu stiu nici ele,dar mie imi aduce aminte de "acasa"
mami de Alex si Radu
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti bea,mi-am amintit acu' tare simpatica estise vede ca suntem din aprox aceeasi zona,ca vorbim cam aceeasi limba/dialect tati de alex nicicum nu intelegea ce-i aia "shod" pun pariu ca multe din fete nu stiu nici ele,dar mie imi aduce aminte de "acasa" mami de Alex si Radu |
daaaaaaaaaaaa
eu am invatat de pe vremea facultatii de la o fata din sibiu.nici eu nu stiam ce inseamna.........
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mda, am fost sus sa schimb scutecu', cand, ce sa vezi? fata plina de eruptie pe piept si spate, pare roseola infantum, din ce vad pe net poze/simptome. ana a facut tot la 1o luni. perfect timing. merg dupa amiaza la dr, sa puna eticheta Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
WOW ce timing! Sper totusi sa nu fie !Sanatate!
de Yannis
mamidepuiuti spune:
din seriile "se intampla si la case mai mari" si "toate mi se intampla numai mie":sapt asta am aflat(intamplator)ca o tanti de la primarie(nu este acum la serv,e bolnava,nu poate spune de ce)ne-a sters din evidente pe mine si pe kinderi
ma rog,pana la urma s-a remediat "defectiunea" si acum am un kupil cu acte nemtesti
i-au facut la primarie pasaportul nemtesc in 5 minute,in fata noastra
mami de Alex si Radu
ana_g spune:
.......m-a cutremurat finalul povestii micului Andrei........nici nu ai ce spune in asa o situatie............iar decenuela si cris.d, ati spus f frumos.....sa ne bucuram de ce avem......doamne, sunt.......dupa ce a murit tata, asa de multe mustrari am avut si am in continuare.....ca nu am stiut sa ma bucur de el cat l-am avut langa mine, mereu eram prea ocupata cu ale mele, prea ma plictisea cu povestile lui care erau mereu aceleasi......ca nu i-am spus niciodata cat de mult il iubesc........ca n-am avut rabdarea sa petrec mai mult timp cu el......si cel mai rau imi pare ca nu a apucat sa-l vada pe stefan......of, am deviat rau de tot, dar pur si simplu mi-am dat drumu la taste, imi cer scuze.....
plateea, ne-a fost dor! bafta la facultate, te inteleg
lillo, ne bucuram de vestile bune!
bea, ai un scump acolo, stii asta....LML!
lorex, vai, ce m-a durut intrebarea ta.....nu e inchis in tarc, sta acolo cu ale lui, se plimba de jur imprejur, doar ca el ar vrea pe jos, si e si normal, doar ca am prea multe colturi, mi-e groaza sa nu cada....ar trebui sa stau lipita de el si sa nu fac nimic....avem si momente din astea, dar nu in permanenta, cum ar vrea el
ce e ala shod?
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
Asa-mi trebuie daca incerc sa raspund cu yannis plangand!
am incurcat borcanele
am deschis 2 mesaje sa le raspund si am raspuns incrucisat!
de Yannis
mamidepuiuti spune:
shod(regionalism)=haios,hazliu,comic
cu scz de rigoare,ca nu am scris data trecuta
mami de Alex si Radu