Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
Mi-am reparat mesajele, erau cele ptr Cris D si Bea Doamne! imi pare rau de incurcatura!ce tuta sunt SCUZEEEE!!!!!
de Yannis
haircut spune:
Neata!
Cris D, inseamna ca partea grea a trecut daca e roseola....multa sanatate!
LMA BEA multa liniste si fericire sa ai e un scump Ivan al tau cu Kaaaa
MP, ati avut ceva de tras cu actele voi sper sa fie spre bine acum, sa primiti cat mai repede si banutii
Maia n-a mai facut febra, in schimb a mai avut 2 scaune nasoale, la 2 unul apos, la 10 unul foarte moale si-i plina de eruptia pe care o face la alergie(de-acum m-am invatat cu ea)...habar n-am la ce a facut...nimic nu i-am dat in plus fata de Nurofen(cu gust de portocale, sa nu iau capsuni la care stiu ca-i alergica, desi sunt convinsa ca nu e picior de capsuna pe acolo, dar na...), Eferalgan pediatric(gust de caramel...sa nu iau panadolul cu capsuni...) si saruri de rehidratare, ceva cu gust de banane ma duc la farmacie sa caut unele fara gust si sa iau un recipient de coprocultura. ...
Ma cam lasa puterile, in fiecare zi apare cate ceva da-n WE o sa dorm ca i-o dau soatei...macar 4-5 ore legate ca ma resimt. DECE, cum Dumnezeu rezisti, mama?
sa aveti o zi frumoasa!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Neatza! Multumesc de cafeltua Ioana si Decenuela! Prinde tare bine. Miremia, Lorex, Ale1212xa, Plateea, Nik0le, Lillo, Haricut, Bea, Xela, Alexutzzza, Ioana, Decenuela, Cris.d, Mamidepuiuti multumesc! Ma rog pentru micul ingeras si pentru Decenuela ai avut mare dreptate. Problemele noastre par mofturi! Xela multumesc pentru raspuns. 126 zile plus 3 conf contr colectiv de munca. pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010) Kiti[/b] de Miki[/b] |
pentru sufletelul ingerasului Andrei (29.09.2010 - 11.11.2010)
Kiti de Miki
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 daca tot ma invart pe aici...........dau de mancat si de baut un TORT si niste www.bor.specia.hu/wp-content/uploads/2008/10/champagne.jpg" target="_blank">SAMPANIE sa ajunga la toata lumea cate un paharel................ o zi buna sa aveti...si inainte de asta o noapte cat mai linistita.......... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
LA MULTI ANI!
SANATATE SI PUTERE SA LE DUCI PE TOATE
DESI EU ITI DORESC SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN FIECARE ZI!
www.google.com/imgres?imgurl=http://www.247online.ro/wp-content/uploads/2010/07/ursulet-de-flori.jpg&imgrefurl=http://www.247online.ro/ursulet-de-flori/&usg=31ZQiQ5TAAzAKmIKX3cbntq36Pg=&h=530&w=500&sz=100&hl=en&start=35&zoom=1&tbnid=D3eUVRJD56RvxM:&tbnh=151&tbnw=142&prev=/images%3Fq%3Dflori%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D814%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=165&ei=BQXdTPK5IYiBOqvEiKEP&oei=6gTdTPjwComBOuHTgcsO&esq=2&page=2&ndsp=34&ved=1t:429,r:15,s:35&tx=92&ty=99" target="_blank">Cadou pt tine!
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mda, am fost sus sa schimb scutecu', cand, ce sa vezi? fata plina de eruptie pe piept si spate, pare roseola infantum, din ce vad pe net poze/simptome. ana a facut tot la 1o luni. perfect timing. merg dupa amiaza la dr, sa puna eticheta Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
ooo..deci asta era! pup papusha cu gene lungi!
bine ca aflashi ce e!
pup si inovatoarea rabdacolului!
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti din seriile "se intampla si la case mai mari" si "toate mi se intampla numai mie":sapt asta am aflat(intamplator)ca o tanti de la primarie(nu este acum la serv,e bolnava,nu poate spune de ce)ne-a sters din evidente pe mine si pe kinderi ma rog,pana la urma s-a remediat "defectiunea" si acum am un kupil cu acte nemtesti i-au facut la primarie pasaportul nemtesc in 5 minute,in fata noastra mami de Alex si Radu |
FELICITARI!!!! Pui de neamtz!
Ruxita spune:
salutari! Iar m-am dat la fund... am intrat evident sub impulsul de a "lauda" si eventual citi!
mamidepuiuti felicitari pentru actul la minut, super tare, vreau si eu asa ceva!
nashpa pufi cu eruptii, alergii, boli virale... multa sanatate!
Noi deocamdata sanatosei, cu progrese mari in plan intelectual si fizic of course! Azi de ex. s-a urcat singur-singurel pe canapea (eu eram la calc si cand ma intorc il vad urcat pe canapea care are vreo 30 si ceva cm inaltime)! Ieri l-am adormit si peste putin timp urla... ne ducem sa vedem ce e si statea la marginea patului in patru labe si urla - a inteles ca nu poate inainte ca e buf! (a patitz-o de 2 ori pe la 6 luni si de atunci tine minte!)... Stie sa dea pupici - cu limba! Inca nu stie sa faca buzele ventuza, dar a inteles "limbajul iubirii" ca e ceva ce implica gura...cel mai tare ne laudam la mancare, manca foc si para - iahnie de fasole si ciorba de varza, ardei umpluti - acum pregatim mancaruri slab condimentate si fiecare isi adauga in farfurie cat si ce vrea. Chestii enervante - o vrea doar pe ma-sa! Nu se linisteste decat in bratele mele si uneori sunt nevoita sa fac lucruri cu el de gat (sa fac pipi, sa mananc, s.a.) pur si simplu se tine strans de gat si nu-mi da drumul!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g [lorex, vai, ce m-a durut intrebarea ta.....nu e inchis in tarc, sta acolo cu ale lui, se plimba de jur imprejur, doar ca el ar vrea pe jos, si e si normal, doar ca am prea multe colturi, mi-e groaza sa nu cada....ar trebui sa stau lipita de el si sa nu fac nimic....avem si momente din astea, dar nu in permanenta, cum ar vrea el ce e ala shod? mama unui pui...Stefan |
in timp copilul invata singur sa se protejeze de colturi! Beb a invatat sa-si dea drumul pe fund foarte prundent si delicat, a dat o data cu capul de calorifer de si-a facut 2 cucuie, acum stie ca acolo se poate lovi... si la noi e buba mare tarcul nefolosit aproape deloc ocupa numai loc (pun jucariile in el), dar nu stie sa se joace niciun minut in el, se inalta la marginea lui si urla.
Am o problema ca nu mai pot scoate afara carut cu tot cu beb si tre sa-i scot pe rand, primo tempo carutul, las copilul in casa (in tarc urla tare, acum premergator), las carutul jos la usa de intrare si revin dupa beb, inapoi in ordinea inversa... ideea era ca nici macar 1 min nu pot sa-l las in tarc, si de asta e binecuvantat premergatorul ca pot sa-l las acolo cat cobor cu carutul.
Dar am vazut si bebelusi care stau in tarc! Probabil cum ii obisnuiesti...
AMR cred ca 6, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
A murit cineva? Am tot dat paginile val-vartej, in speranta ca nu e vorba de un pufulet. Am inteles in cele din urma ca nu, e vorba de un alt copil nascut in sept 2010, nu? Dumnezeu sa-l primeasca in ceruri! Si gata nu mai dezvolt subiectul! Il tin legat de-un bolovan mare pe fundul marii...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui plateea seara buna... pic ca din cer, ca sunt la capitolul 137... am incercat sa recuperez dar voi aveti prea mare spor si eu sunt prea in urma... nu stiu cui trebuie sa spun Condoleante dar banui ca ma elucidez daca citesc capitolul asta. incerc mai tarziu. despre noi, daca ne e permis: suntem la Iasi. eu cu scoala, pastaia cu bunica. stam si facem facultatea impreuna. ne e super bine. mie, cel putin. mai ales ca s-a intamplat minunea si in week-end, cand mergem acasa mergem "la noi acasa"... ca nu mai locuim la so_acra... Teo e ok... a mai facut o pneumonie, a mai avut ceva muci, creste incet si sigur, se dezvolta foarte frumos, doar ca e fooooarte solicitant, nu ma lasa de fel sa stau intr-un loc, vrea mereu joaca, plimbare, etc... papa numai cand si cat vrea el, doarme tot asa ca si jiji... dar per total da cu plus si asta conteaza... o sa incerc sa ma tin de voi macar cu cititul daca nu si cu prezenta efectiva pt ca am pierdut ffff mult, lucrurile si discutiile s-au schimbat mult, eu am fost "a stranger" multa vreme... am ratat aniversari, bucurii, tristeti... si ma simt in plus! va pe toate si nu va spun decat ca mi-a fost dor si de voi, si de pufuletii vostri dragi... nu mai am nici parole, nici conturi... sunt rupta de prezent... de vreo 2 saptamani am tot citit din trecut si m-am identificat cu ce erati si scriati acum 2 luni. offf... mi-era dor de voi... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Ma bucur ca sunteti bine si ca merge si scoala. Spor la invatat!
pitic energic!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 daca nu l-ai mai vazut demult, uite-l si pe ivanovici............zice kaaaaa da nush ce inseamna cred ca vrea sa mearga taiiiiiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=xWVUfYhhSKQ ma duc reepde sa ma fac mumoasa......epilat/pensat/etc............. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Kiti de Miki