Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

daca tot ma invart pe aici...........dau de mancat si de baut

un TORT si niste www.bor.specia.hu/wp-content/uploads/2008/10/champagne.jpg" target="_blank">SAMPANIE sa ajunga la toata lumea cate un paharel................

o zi buna sa aveti...si inainte de asta o noapte cat mai linistita..........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE IVANEL!
SI DE TATI DE IVANEL!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

SUBSCRIU

sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Citat:

un TORT si niste www.bor.specia.hu/wp-content/uploads/2008/10/champagne.jpg" target="_blank">SAMPANIE sa ajunga la toata lumea cate un paharel................

mersiiiiiiiiiiiiiiii

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

SI DE TATI DE IVANEL!

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Micki, ce mai face puiul Andrei?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Imi pare rau de vestea pe care trebuie sa o dau...

De azi, Andrei nu mai este.

Chiar vroiam sa intreb: fetelor, aveti idee cand trebuie mamica lui sa se reintoarca la munca?

pentru sufletelul ingerasului Andrei

Kiti de Miki

dumnezeu sa-l odihneasca in pace

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

LA MULTI ANI !!!! BEA noastra draga sa fi fericita alaturi de familia ta minunata.
Lillo bafta multa la control.
Si acum va las cate o mare pt ca eu sigur am nevoie ,aseara a fost nasol pana la 12 noaptea a dat din caput,maraita ros tot ce nimerea o papa rau gingiuta de jos,dupa cum spuneam ieri cred ca or sa iasa 3-4 deodata dupa ce i-am dat 2,5 ml de nurofen s-a linistit si a facut nanel,imi este asa mila de ea .Sper ca macar azi dupa vaccin sa fie bine sa nu omai necajeasca si asta.Va pupaces,o zi buna tuturor si multa sanatate.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

mersiiiiiiiiiii

imi pare rau ca suferiti din cauza dintilor............bine ca i-a trecut cu nurofen.musai cateodata ca nu mai poti sa ii vezi asa.......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragelor....haideti la cofe....

am vrut sa scriu aseara...eram destul de dispusa si pusa pe shotii....insa am citit de andrei si mi s-a tait macaroana....am simtit cred ca ceea ce a ti simtit fiecare dinte voi cand ati citit despre....si ,mi-a fost ciuda pe lorex ca a intrebat
ce sa zic...trist, trist...nici macar nu concep asa ceva.....

bea...LMA/....sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi...

de asemenea LML tuturor pufuletilor nascuti astazi...

ma gandeam ieri la ....mult pomenitul ..butoi....fiecare dintre noi are butoiul sau...mai mic, mai mare...brand sau din obor.....In general...il scoatem de la naftalina cand avem prb financiare...cand scartzie ceva la corason....cand la serviciu nu e asa cum speram....cand ne supara soacra....
cred ca ne dorim f mult....poate mult mai mult decat putem....asteptam prea mult de la ceilati ...( jiji mare ar spune ca nu poate trai daca nu viseaza..."io ii mai zic poet din cand in cand"..)
ce sa zic....am trecut prin multe...si m-am calit...am invatat ca trebuie sa ne cunoastem limitele, sa visam dar sa n-o luam razna...sa nu murim de oftica ca X e prost bata dar are...are ....
eu tot zic ca banii vin si se duc...tot ce tine de...material..e doar material...se poate face....doare rau la corason...acolo da...dar....nimeni si nimic nu e de neinlocuit...se poate...
cand sunt suparata rau...nu stiu cum se face...dar apare..ceva...gen Andrei...si atunci realizez ca alea sunt prb adevarate...nu kk de care eram io supi...
nu prea am inspiratie de dimi....insa ... indiferent care sunt prb din viatza noastra...AVEM NISTE MINUNI...langa noi....numai gandul ca exista ..ma face sa ma simt fresh....ca am pt ce trai....il iubesc atat de mult incat sunt oarba..surda si muta....imuna la tot ce ar putea sa -mi fure din clipele care sunt pt el.

hai c-o iau razna...

sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mersi si tie, decenuela..........
mare dreptate ai.si eu gandesc asa destul de des, cand imi vine sa intru in butoi......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

m-am tot abtinut sa raspund la mesajele despre Andrei, pentru ca pur si simplu nu stiam ce sa zic. asa cum nu stiu nici acum, cand nu mai e. stiu doar ca astfel de stiri ma aduc la ce spune si decenuela: realitatea: eu sunt sanatoasa, copiii la fel, am toate motivele sa fiu fericita si multumita.pacat ca trebuie sa "ma scuture" astfel de stiri ca sa imi dau seama...
Cred, totusi, ca e "omenesc" sa te ajunga unele mici problemutze, sa intri in butoi de la ceva mic ce a pus capac la multe altele, la fel de mici, dar important e sa revii rapid si sa reusesti sa te bucuri de viatza si ai tai.

Si uite asa realizez ca nu conteaza noptile astea franjuri, care deja dureaza de vreo 2 luni, deh, dam vina pe dintzi. Nu conteaza ca ma misc ca o baba cocosata de 80 de ani dupa astea 4-5 zile de alaptat si stat cu ema in brate non-stop. Zic merci, vorba lui HAIRCUT, ca am avut tzatza, probabil cel mai bun remediu in caz de virus, pleoshteala. Conteaza ca Ema rade cu tzatzza in gura daca ma stramb la ea sau o "storcesc" la piept si-i spun ca o pap. Conteaza ca Ana imi spune cu lacrimi de fericire ca a avut "such a happy day" la scoala la "Fun reading club", ca a citit in drum spre casa istoria ceaiului mai ceva ca pe biografia lu' Hannah Montana, ca tati saliveaza inca daca umblu goala prin casa, ca ai mei, asa uituci cum sunt, SUNT INCA.
Life's good.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

si tu ai dreptate in ceea ce zici..................
life's good

mersi pentru urari:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaaaaaa...
pana fug repee la scoala ma infrupt din bunatatile lui bea si urez si sarbatoritilor LML , in curand o sa fie LMA..., abia astept...

las si eu un tortulet de ciocolata si cocos si va urez o zi ca in povesti. azi plec la sv asa ca va citesc de acolo...

pufuletii pe frunte si mamicile pe obrajori!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

mersiiiiii
ai grija de tine!spor la servici..........la servici????????????????aoleuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,sar'na de tortulet plateea

bea

cuscra,ce zici acolo?roseola?macar scapa si ema de ea!pupici sa treaca eruptia

va pup pe toate,is prea acum,citind despre andrei...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

LA MULTI ANI! Sa ne traiesti sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa si fericita1 Sa ai o viata mai usoara si mai frumoasa decat ai avut pana acum si sa te bucuri de ea alaturi de Ivan si tati lui

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

Citat:

SI DE TATI DE IVANEL!

AMR 3.5 kg

SUBSCRIU

sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si tie

Mergi la inceput