America (214)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Carmen, welcome back ! Am incercat sa te sun asera, cred ca nu ma auzei for some reason ??? iar apoi mi-a intrat mesageria si am lasat mesaj - it was me

Ciuf, uraaaaaaaa, eu un ma bucur si sper sa ne vedem cat mai des, fiind 1 hr macar in weekend-uri. Iti trimit nr. de telephone pe PM, daca va putem ajuta cu orice, nu ezita.
Wow ce-o sa se mai bucure fiu-meu de new parteneri de joaca. Avem si piscina in curte, asa ca vara ne BBQ-uim si balacim la greu. La pescuit mergeam cand eram copil, ma lua bunicul si imi placea tare mult ... acum nu mai am rabdare. Dar lui Patrick ii place la nebunie, are si unditza, il ia tata prietenului lui cu ei. Deci el e amator de pescuit! Iarna putem merge la ski impreuna, deja imi fac planuri
"La Multi Ani!" si la cat mai multi ani cu sanatate voinicului. Sa aiba noroc in viata, bucurii si fericire.
Of, saracuta Eva, multa sanatate si sa-si revina cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Capitol nou

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput