America (214)
Raspunsuri - Pagina 21
blackpanterro spune:
Corina, daca ne intalnim vreodata ii zic lu sotu' sa iti faca piept de curcan :). Nu stiu cum face dar ori in cumptor ori pe bbq, iasa cu atata zeama de mor incet cand mananc :))).
Avem tone de zapada!!!!! Pun poze maine pe FB! Holly molly, iar trebuie sa lopatesc zapada...
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
corinadana spune:
Da da Panterutzo!!! ;)
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Asa ziceam si eu inainte, ca nu imi place curcanul deloc. Mancasem doar curcani uscati la altii. Si facusem si eu unii tot uscati. De curand m-am prins ca cc curcanul nu tb dezghetat, uns cu nu stiu ce si bagat la cuptor, ci trebuie marinat 24 h. Asa nu mai e deloc uscat, garantat. Si mie mi-a iesit super! Toata lumea a fost pe spate de curcan, prajitura si chiar si salata boeuf a avut mare succes (merci pt. idee).
sinzi_ana spune:
Ce macel de curcani pe aici...eu nu mananc carne de loc...uscate sau suculente :))!!!
Azi vreau sa fac niste devils eggs....imi e o pofta!!!
Si la plaja.....
Carmenbr spune:
Sa mai zic ca imi e rusine de mor? Dar nu mai am timp nici sa mor. Zilnuc ajung acasa la 5, ma apuc de homework pana pe la 6 chiar si 6:30 si apoi dinner, shower, pus Eric la culcare la 8 si dupa ce il culc ma apuc sa pregatesc totul pentru a doua zi pt breakfast, ghiozdanul lui Eric, pt mine etc. Si gata e 10 seara si merg la nani ca la 5:50 ma scol. Nu stiu efectiv cand trece timpul.
Dar cu toata rusinea am zis sa intru sa zic si eu HAPPY THANKSGIVING! Eu am avut invitati, am fost 10 adulti si 6 copii. A fost super.
Am 3 zile de odihna, mai fac putina treaba, mai stau si tot asa.
Sanatate la toti copiii si va pup pe toate! Mai intru zilele astea ca nu mai prind eu asa boierie curand, 4 zile acasa!
Ramona J spune:
Carmen, unde ai fost? De cind ma gindesc la tine! Ma bucur ca sinteti OK, sper ca esti sanatoasa si tu si Eric. Am sperat ca vii si cu impresii din Romania.
Anyway, ma bucur ca sinteti bine.
Bianca, la aparatul ala ma tot uitam si eu. Vad ca face poze tare faine! Sper sa fiu multumita si de al meu, vedem. Sint superbi copiii, ce le mai placea sa se joace cu frunzele!
iulianm spune:
Ce-ati mai disecat curcanul asta . Eu am mai prins un pont: cu vreo jumate de ora inainte sa fie gata, se toarna in tava chicken broth si vin alb, si se da temperatura la vreo 400. Iese foarte bun, moist si caramelizat. Merge si la restul orataniilor zburatoare.
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Asa ziceam si eu inainte, ca nu imi place curcanul deloc. Mancasem doar curcani uscati la altii. Si facusem si eu unii tot uscati. De curand m-am prins ca cc curcanul nu tb dezghetat, uns cu nu stiu ce si bagat la cuptor, ci trebuie marinat 24 h. Asa nu mai e deloc uscat, garantat. Si mie mi-a iesit super! Toata lumea a fost pe spate de curcan, prajitura si chiar si salata boeuf a avut mare succes (merci pt. idee). |
Bingo! :) si sota-miu marineaza tot :)
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ciuf spune:
Salutare
Mancaram si noi curcanul. Am facut Thanksgivingul la noi acasa si am invitat cativa prieteni. E prima data in 10 ani de America cand ne pregatim pentru sarbatoarea asta. Mancarea a fost traditionala.
Fetele din Michigan, sotul a acceptat oferta. Din martie se muta acolo. Noi ne vom muta cu totul din mai 2012 cand termin scoala ca nu vreau sa ma complic cu transfer de credite, sa continui scoala acolo. Ma simt mai linistita sa o termin aici. Dar toata vara vom sta in Michigan. Deja fac planuri cu Luca ca vom merge la pescuit.
Eva a fost bolnavioara vreo 3 zile. A avut stomach flu si a bolit la greu. Nu a mancat nimic si vomita si o gura de apa care o inghitea cu chiu cu vai. Dar trecuram si de asta. Acum e bine si isi pune falcutele la loc. Ca le-a cam micsorat.
Luca a implinit si el 7 anisori pe 11 nov. si i-am facut ziua la sala de gimnastica und emerge el. Apropos, l-au avansat la o grupa mai buna. Vad ca i se arata la gim. Eh, mai vedem. Nu-l mai laud ca parca atunci se prosteste.
A avut 20 de invitati si a iesit tare fain petrecerea lui.
Avuseram si noi o zi de -9 C si fuse frig rau. Am facut vin fiert si am stat pe blana de oaie care mi-a adus-o mama din Ro (cu miros cu tot) in fata semineului.
Azi avem 10 grade C si ma duc sa il ajut pe sot sa schimbe uleiul la masina.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Fetele din Michigan, sotul a acceptat oferta. Din martie se muta acolo. Noi ne vom muta cu totul din mai 2012 cand termin scoala ca nu vreau sa ma complic cu transfer de credite, sa continui scoala acolo. Ma simt mai linistita sa o termin aici. Dar toata vara vom sta in Michigan. Deja fac planuri cu Luca ca vom merge la pescuit. |
Succese maxime!
N-o sa va plictisiti vara pe aici, lacuri si rauri sunt foarte multe si foarte frumoase.