Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

fetelor, am citit din urma, vad ca majoritatea sunteti bine, avem si trei fete in pregatiri, de felix stiu ca-i in pauza de dc, dar n-o vad pe doamna profesoara - ruxi. E ok? Aveti idee?
floricica 18 saptamani? Foarte bine, pai la sfarsit de an tre' sa iei cadou si pentru baiatul din burtica, ca va fi deja baiat mare

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mutante dragute, hai sa va spun cum m-a incurajat pe mine azi o "prietena" pe messenger. M-a intrebat cum merge sarcina, i-am zis ca bine, crestem. Ea mi-a raspuns: "mai e mult pana atunci, abia astept sa nasti ca doar atunci stii sigur daca e bine sau nu."
Ma rog, ceva de genul asta, ca nu am dat copy & paste
Mi se pare numai mie sau suna aiurea??? Cred ca sunt eu paranoica, dar tare neplacut mi-a picat...

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Aristica Si vineri facem 19!!!
Norocul meu e cu voi, ca ma incurajati... ca prietenele "nevirtuale" nu prea se pricep.

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Auuuu, ce mai incurajare! Pai tu nu i-ai zis ca primele 12 saptamani sunt alea mai grele, dar tu ai deja baiat mare, sanatos si jucaus? Totul va fi bine pana cand vei implini tu 90 de ani...da chiar, nu ti-a spus ca vei avea griji toata viata din pricina copiilor? Pai asa nu mai facea nimeni copii...deci aici e "adunarea femeilor cu griji" Vreau si eu sa am astfel de griji

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

floricica, dar sa-ti spun ce incurajare am primit eu de la o "colega" care tocmai pierduse o sarcina... s-a investigat si a descoperit ghici ce? ca avea trombofilie si medicul i-a zis ca daca vrea copil va trebui data viitoare cand ramane gravida sa faca clexane toata sarcina... si ea a zis ca nu stie daca mai vrea copii in situatia asta, ca ce copil poate iesi dupa atatea injectii?????

la care eu, care eram gravida i-am zis, uite o sa-ti arat eu ce copii pot iesi dupa asemenea injectii! si am avut grija sa-i arat!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Aristica, Ariadna, deci nu mi se pare numai mie ca a fost aiurea!
Oricum, ce ti-a zis tie colega a fost muuult mai crunt! na, ca tu ai doi copii minunati, nu doar unul!!! Cu injectii si pastile si tot!
Of, mare e gradina...
Va pup si va las pana pe seara, s-a terminat programul lui tanti si imi preiau copilul la spalat pe dinti si culcat!

18+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floricica nu o baga in seama pe prietena ta, nu merita. Sunt multe care nu prea gandesc inainte de a vorbi, stii tu vorba aia " ce are in cap, are si in gusa"
Aristico
As face si eu la injectii , zilnic, mereu doar ca la sfarsit sa am si cu doi bebelusi ca ai tai Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ariadna, Ady
Are fata grasimuta, nu-i pb dar chiar nu inteleg ce nu fac bine.
Nu ma deranjeaza vanataile insa e clar ca ceva nu e bine.
Cea de dimineata s-a si umflat....tare ca un pietroi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristica, sunt aici! Am citit tot, constiincioasa, numai ca nu prea am avut timp sa scriu- e perioada tezelor si mi s-au adunat niscaiva teancuri... Dar sunt lipita de voi, cu trup si suflet, dupa cum stii!

R. 25+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 32+ cu

Mergi la inceput