Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 21
sarrah spune:
salutare,
adrianaady, ralu, floaredemac - multumesc pt sfaturi !
cocolyso- si mie la fel mi se intampla
am niste umflaturi tari ca piatra. nu e prima data cd fac injectii in burtica si le fac asa cum scrie in prospect insa asa ceva nu mi s-a intamplat. chiar m-am uitat sa vad daca sunt cumva expirate...dar sunt in termen. de maine incerc in picior.
miki, felix- va simtim lipsa !
pupici si succes tuturor !
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Denisa spor la injectat draga mea ,or sa fie cu folos cele 4 gauri pe zi. Cum e vremea pe acolo? |
adrianaady a fost foarte frumos, soare, cald, o toamna calda, dar cred ca din seara acesta vor fi cateva zile de toamna bacoviana .

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa220972
adrianaady a fost foarte frumos, soare, cald, o toamna calda, dar cred ca din seara acesta vor fi cateva zile de toamn#259; bacovian#259; . ![]() Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
deni, cum merge? ne dai vesti? iti tin pumnii
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
denisa220972 spune:
| citat din mesajul lui floaredemac Denisa, ne lipseai! Dar de ce esti asa de zgarcita la vorba? |
Floricicademac nu sunt zgarcita , dar daca incep sa va scriu frumosul meu program de injectat si inghitit medicamente, va luati campiiii.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
| citat din mesajul lui alla76 denisa220972 ![]() ![]() ![]() am patit si eu ieri sa ma gauresc de 4 ori ![]() ![]() ![]() iubita, pup sa fie cu folos cele 4 intepari pe zi. eu ma gandesc serios sa mut clexanul pe picior bineinteles ca bodnar nu e deloc incantat de clexane inainte de punctie, ii e frica ca trebuie sa cheme personalul de servici sa dea cu mopul sub masa mea, sa-mi spele sangele care o sa curga garla la punctie de la o inofensiva doza de 0,4 mi-a repetat de 3 ori sa fiu atenta si sa intrerup cu cateva zile inainte de punctie. ![]() am si negociat cate |
alla76 draguta daca ar curge apa pe care o beau( 3/l)prin intepaturile pe care mi-le fac as fii ca la desene animate
Bine la mine doctorita este mai putin reticienta la clexane, a avut o problema cu trombocitele , pana nu mi-au crescut numarul lor nu m-a lasat sa-mi fac clexane, acum am liber pana cu 48 h inainte de punctie.
Sa dea DD sa fie bine la toate mamicile si fetele care isi doresc BB.

denisa220972 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ariadna33
bine ai venit, Denisa! multa bafta! si eu tot la unguri am facut fiv4 si 5! |
ariadna33Eu am mai fost pe aici , dar am disparut ca magarul din Shrek
Multumesc ptr. urare sa-ti traiasca BB

denisa220972 spune:
ariadna33 cat te cauta-si eu pe forum.
brotacel83 spune:
va pup dragelor de la o cafea buna (ca doar stiti ca lucrez in domeniu).
eu incerc sa mai ajung sapt viitoare la o eco sa aud si o alta parere decat a medicului meu caci e mai sigur si in pls cine stie poate reuseste sa-mi dea cineva o explicatie de ce in sapt 18 eu inca am spotting cu tot tratamentul de utrogestan 600 mg/zi.
va rog recomandati-mi si mie un ecografist bun/buna si de incredere poate de la medlife sau din alta parte pt o eco de control.
va multumesc anticipat si o zi extraordinara.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
kitzy spune:
Sarrah daca iti faci clexanul in picior, ai toate sansele sa te invinetesti, eu una n-am incercat da asa am auzit de la alte fete. Eu inca mi le fac in burtica, inca pot prinde cuta. Mai am 5 saptamani si scap de injectii, mi le-a prescris pana in saptamana 37.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
32+ cu 
elenus26 spune:
Neata tuturor mutantelor mamici, burtoase si viitoare burtoase!

Brotacel eu zic ca daca vrei sa mergi la eco la Medlife ti-l recomand pe dr. Albu.
Bafta multa!
O zi superba sa aveti!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "