Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

adrianaady, ralu, floaredemac - multumesc pt sfaturi !

cocolyso- si mie la fel mi se intampla am niste umflaturi tari ca piatra. nu e prima data cd fac injectii in burtica si le fac asa cum scrie in prospect insa asa ceva nu mi s-a intamplat. chiar m-am uitat sa vad daca sunt cumva expirate...dar sunt in termen. de maine incerc in picior.

miki, felix- va simtim lipsa !

pupici si succes tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady
Denisa spor la injectat draga mea ,or sa fie cu folos cele 4 gauri pe zi. Cum e vremea pe acolo?

adrianaady a fost foarte frumos, soare, cald, o toamna calda, dar cred ca din seara acesta vor fi cateva zile de toamna bacoviana .

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady
Denisa spor la injectat draga mea ,or sa fie cu folos cele 4 gauri pe zi. Cum e vremea pe acolo?

adrianaady a fost foarte frumos, soare, cald, o toamna calda, dar cred ca din seara acesta vor fi cateva zile de toamn#259; bacovian#259; .

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

deni, cum merge? ne dai vesti? iti tin pumnii

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Denisa, ne lipseai! Dar de ce esti asa de zgarcita la vorba?

Floricicademac nu sunt zgarcita , dar daca incep sa va scriu frumosul meu program de injectat si inghitit medicamente, va luati campiiii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alla76

denisa220972
am patit si eu ieri sa ma gauresc de 4 ori am gresit cu gonalul...mai era un click pe teava
iubita, pup sa fie cu folos cele 4 intepari pe zi. eu ma gandesc serios sa mut clexanul pe picior
bineinteles ca bodnar nu e deloc incantat de clexane inainte de punctie, ii e frica ca trebuie sa cheme personalul de servici sa dea cu mopul sub masa mea, sa-mi spele sangele care o sa curga garla la punctie de la o inofensiva doza de 0,4
mi-a repetat de 3 ori sa fiu atenta si sa intrerup cu cateva zile inainte de punctie. am si negociat cate

alla76 draguta daca ar curge apa pe care o beau( 3/l)prin intepaturile pe care mi-le fac as fii ca la desene animate. Am devenit imuna la ac si seringa, iar astazi am gasit pe cineva dispus sa ma invete sa fac (cadru medical)injectie intramuscular.
Bine la mine doctorita este mai putin reticienta la clexane, a avut o problema cu trombocitele , pana nu mi-au crescut numarul lor nu m-a lasat sa-mi fac clexane, acum am liber pana cu 48 h inainte de punctie.
Sa dea DD sa fie bine la toate mamicile si fetele care isi doresc BB.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Citat:
citat din mesajul lui simonia

denisa, de unde ai aparut?

simonia De la unguri

bine ai venit, Denisa! multa bafta! si eu tot la unguri am facut fiv4 si 5!

ariadna33Eu am mai fost pe aici , dar am disparut ca magarul din Shrek
Multumesc ptr. urare sa-ti traiasca BB

Mergi la inceput

ariadna33 cat te cauta-si eu pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

va pup dragelor de la o cafea buna (ca doar stiti ca lucrez in domeniu).

eu incerc sa mai ajung sapt viitoare la o eco sa aud si o alta parere decat a medicului meu caci e mai sigur si in pls cine stie poate reuseste sa-mi dea cineva o explicatie de ce in sapt 18 eu inca am spotting cu tot tratamentul de utrogestan 600 mg/zi.

va rog recomandati-mi si mie un ecografist bun/buna si de incredere poate de la medlife sau din alta parte pt o eco de control.

va multumesc anticipat si o zi extraordinara.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Sarrah daca iti faci clexanul in picior, ai toate sansele sa te invinetesti, eu una n-am incercat da asa am auzit de la alte fete. Eu inca mi le fac in burtica, inca pot prinde cuta. Mai am 5 saptamani si scap de injectii, mi le-a prescris pana in saptamana 37.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata tuturor mutantelor mamici, burtoase si viitoare burtoase!

Brotacel eu zic ca daca vrei sa mergi la eco la Medlife ti-l recomand pe dr. Albu.
Bafta multa!

O zi superba sa aveti!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput