Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna fetelor,
am intrat sa va salut , sa va trimit cativa pupici grabiti si va urez o zi placuta, la mine ploua si e cam trist, poate de asta si moralul meu e undeva jooossss!
Tot fara musafir si cu un mare morcov de stress, saptamana viitoare ma duc la medic,pana atunci ma rog sa apara
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

ariadna33 cat te cauta-si eu pe forum.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

pai daca tu zisesi ca ai disparut ca magarul ala (cum ai zis? Shrek?), eu am disparut ca magarul in ceata, nu?
vai ce m-ai binedispus pe ziua de azi!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brotacel83

va pup dragelor de la o cafea buna (ca doar stiti ca lucrez in domeniu).

eu incerc sa mai ajung sapt viitoare la o eco sa aud si o alta parere decat a medicului meu caci e mai sigur si in pls cine stie poate reuseste sa-mi dea cineva o explicatie de ce in sapt 18 eu inca am spotting cu tot tratamentul de utrogestan 600 mg/zi.

va rog recomandati-mi si mie un ecografist bun/buna si de incredere poate de la medlife sau din alta parte pt o eco de control.

va multumesc anticipat si o zi extraordinara.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

DR.IOSUP
programari la 0724.464.646

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Neata, fetelor! Aseara nu am mai intrat, am facut o plimbare luuuunga cu fiu-meu ca mi se umflasera picioarele de la atata stat, asa ca am facut in dimineata asta capitol nou
Sa aveti o zi frumoasa!

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput