Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ariadna, ai perfecta dreptate! de multe ori ne complacem in situatii gen "nu am timp", " nu am bani", etc. si nu mergem sa verificam toate analizele,si ne trezim cand e cam tarziu. O sa merg si eu sa mi le fac la Synevo!

Deci tu asa crezi, ca as avea cel putin doua mutatii! Care ar fi si ce analize crezi ca sunt modificate de ta-ei gandit la mutatiile astea?
HAi ca pana vine Miki, fierb aici de nerabdare!

Pupici si merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

buna dimineata, buna dimineata, buna dimineata!
Eu n-am noutati, dar va pup

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Ariadna, ai perfecta dreptate! de multe ori ne complacem in situatii gen "nu am timp", " nu am bani", etc. si nu mergem sa verificam toate analizele,si ne trezim cand e cam tarziu. O sa merg si eu sa mi le fac la Synevo!

Deci tu asa crezi, ca as avea cel putin doua mutatii! Care ar fi si ce analize crezi ca sunt modificate de ta-ei gandit la mutatiile astea?
HAi ca pana vine Miki, fierb aici de nerabdare!

Pupici si merci

homocisteina si LA.
frumos ar fi sa nu iasa nimic!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

FETELO CUM SE ACTIVEAZA PM -UL?SUNT PE DINAFARA....
PLEASA HELPPP....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Doamne ajuta, asa sa fie sa nu iasa nimic!
Oricum iau tratamentul prescris de Doamna dr.U.

Pupici

Mergi la inceput

FLOAREDEMAC CRED CA AM REUSIT SI MI AM ACTIVAT PM UL
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camemar

FETELO CUM SE ACTIVEAZA PM -UL?SUNT PE DINAFARA....
PLEASA HELPPP....

scrie repede 10 mesaje sa treci de moderare si sa-ti poti activa PM-ul, ca acum nu ai cum.

apoi, le loghezi, in stanga la meniu intri pe "profil personal" si de acolo bifezi ca accepti ca membrii forumului sa-ti trimita PM.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Camemar, ti-am trimis PM

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

FLOAREDEMAC MULTUMESC PT MESAJ
l-AM PRIMIT...DECI M AM DESCURCAT CU ACTIVAREA PM ULUI
mA UIT LA SEMNATURA TA SI MA GANDESC CA SI A MEA AR FI FOST LA FEL DACA NU SE INTAMPLA GHINIONUL INTRRUPERII DIN EVOLUTIE ....
MULT SUCCES CU SARCINA SI BEBE SANATOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Cu placere, Camemar!
Capul sus, e greu acum dar sigur va veni si clipa in care te vei bucura de puiul tau!
Pe aici stim aproape toate ce inseamna durerea pierderii unui bebe, si fiecare avem momentele noastre de depresie, dar ne ridicam si speram din nou!

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput