Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Floricicademac, mie mi se par foarte utile informatiile ce le-ai strans tu acolo... ce-as fi dat eu sa le am cand ma injectam de zor... mi-am tras si eu cateva vanatai pana m-am prins cum se fac... dupa aia capatasem asa dexteritate ca le puteam face si pe intuneric!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru sustinere!
Va tin la curent cu recolta de azi :)
Pupici...am fugit sa ma pregatesc de decolare

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

neatza fetelor,

ramonellam0a distrat testul tau desi eu nu sunt deloc curioasa in privinta sexului lui bebe. e primul nostru bebe si dupa ce am trecut prin 2 sarcini pierdute chiar nu conteaza ce e. important e sa fi sanatos ca ni-l dorim f tare.

si eu stau in pat toata ziua caci mai am scurgerile mele urate, iau nospa insa ma linistesc cand il simt pe bebe din ce in ce mai activ.fetelor eu am inceput sa-mi dau pe urica cu ulei de masline caci mi-a zis cumnata mea ca e cel mai sanatos. voi ce parere aveti?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata fetelor,
Cine imi poate trimite si mie adresa de mail pe care pot coresponda cu Dr Uscatescu.Vreau sa si ajung la o consultatie ,imi trebuie programare sau ma duc direct de dimineata?
Eu vreau sa fac urmatorul fiv in Ian si vreau sa fiu pregatita de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fetelor ajutor!
am urmat toate instructiunile pt Clexane si cu toate astea fac niste vanatai asa urate......nu ma deranjeaza dar totusi de ce oare?
Prin intre degete bucata de piele, bag acul, injectez, nu masez.
Mi-am facut si in picior si tot la fel vanataie.
Ce gresesc?

Multumesc mult.

Mergi la inceput

coco, atingi vase de sange, de aia faci vanatai! trebuie cand introduci acul sa fie in tesutul adipos... ai si tu un pic de grasimuta pe burtica?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor,
Elenus bafta multa, multa azi la punctie, sa vii cu recolta buna
Denisa spor la injectat draga mea ,or sa fie cu folos cele 4 gauri pe zi. Cum e vremea pe acolo?
Alla stai linistita ca dupa citeva zile deja te vei obisnui cu clexanelul....mie imi este un dor sa ma injectez de mama-mama..... si ce daca facem vanatai trec . Facusem eu la a treia injectie de clexane una asa de mare , cit doua nuci la un loc, de se cruceau toti dr si toate asistentele care ma vedeau Asteptam vesti bune de la eco.
Floricica pina la ce ora muncesti tu? mai poti tine ochii deschisi la ora aia?
Cocolyso la un moment dat este imposibil sa nu faci vanatai draga mea
Sarah de data asta va fi cu noroc. Astept vesti fata frumoasa
Ariadna

Anunt si eu azi z1 dar dupa doua trei zile mai uratele cand am simtit ca nu mai pot si ca am obosit, azi chiar sunt bine multumesc lui Dumnezeu. E asa grea lupta asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Neatza, fetelor
Brotacel, eu am folosit Mustela si ulei de migdale. Nu am nici o vergetura pe unde m-am dat (sani si burtica), doar ca nu am fost destul de inteligenta sa ma dau si pe fese, acolo am cateva. Acum mi-am cumparat o crema de la bodyshop cu unt de cacao, e foarte faina, dar vreau sa imi cumpar si uleiul de migdale de la ardes. Produsele Mustela sunt si ele f bune, insa erau cam scumpe acum 3 ani...si se terminau rapid. Acum parca nu prea imi vine sa mai dau banii pe ele, cand avem atatea cheltuieli cu sarcina. Mustela am folosit si la bebe si nu am avut nicio problema de piele. Il ungeam insa cu ulei fiert si doar cand era neaparat nevoie.

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

si eu am folosit mustela si dr.Fisher, iar cand s-au terminat am dat si cu ulei de masline, dezavantajul ca uleiul ramane cam unsuros... eu am ramas cu putine vergeturi in jurul buricului, dar am avut o burta imensa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Camemar, activeaza-ti PM si iti trimit eu adresa.

Adrianaady eu sunt pasare de noapte... Numai ca acum sunt cam bleaga si nu reusesc sa stau cat as vrea eu (si cat ar trebui), plus ca e si baietelul. La mine sunt saptamani cand am de lucru de nu mai stiu ce e cu mine, apoi urmeaza acalmia... pe urma iar primesc, si tot asa. Cand am nascut data trecuta am lucrat pana in ultima zi, ca aveam termen exact de predare a lucrarii. De-asta sunt prietena buna cu canapeaua , avem o relatie foarte apropiata

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput