Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 17
Ralu_mv spune:
Sarrah, eu fac injectiile in picior, abia 3 pana acum, si nu doare deloc- e prima data cand fac. In burta nu am facut, si mi-e mai frica decat in picior. Mi s-a aratat cum sa prind pielea in partea de sus a piciorului, si dupa inj. sa tin apasat 30s, de dr. din viena. Nu m-am invinetit inca.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia denisa, de unde ai aparut? ![]() |
simonia De la unguri

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
ariadna33 spune:
buna fetele
gasesc si eu o clipa de ragaz sa stau putin de vorba cu voi
housepocket
, intr-adevar sunt costisitoare aceste analize, si eu eram satula cati bani am dat pe investigatii de-a lungul timpului, si e adevarat ca ani in urma nu se puteau face la noi toate, stiam numai de Factor V Leiden si am tot amanat, desi-l aveam pe lista de prin 2006 de facut... pana la urma in sapt 11 de sarcina m-am hotarat eu brusc asa sa le fac pentru curiozitatea mea, pentru ca oricum clexane faceam (unul din doctorii care-mi supraveghea sarcina si care stia tot istoricul meu din 2004 a zis ca oricum voi face clexane pana nasc)... si m-am dus intr-o buna zi la Synevo si am facut profilul acela de trombofilie erediatara (e trecut pe prima pagina), am dat cred 700 ron si: surpriza!!! din 3 mutatii analizate, 2 erau pozitive, MTHFR si FVL.
Acum ce sa-ti zic, daca tu-ti doresti mult bb2 si stii ca niciun medic nu-ti va da clexane fara un diagnostic, incearca sa faci macar acest profil de trombofilie si vezi ce iese. Sa stii ca unele mutatii sunt dobandite in timpul vietii si la prima sarcina poate tu nu ai avut nimic, dar din ce am vazut in analizele tale cred ca cel putin 2 le ai acum.
Sarrah, vad ca esti in focuri si-ti doresc MULTA BAFTA!
Vezi pe prima pagina, a trecut floricicademac sfaturile de injectare, poate te ajuta sa nu mei invinetesti asa
Multa bafta fetelor care sunt in plin tratament!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa220972
simonia De la unguri ![]() Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
bine ai venit, Denisa!
multa bafta! si eu tot la unguri am facut fiv4 si 5!www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
floaredemac spune:
Ariadna, chiar mi-a venit sa rad cand am vazut ca unora nu le este suficient prospectul de la clexane... hmmm... ce chestie...doar acolo scrie tot-tot!![]()

No (more) comment 
Fetelor, nu va suparati pe mine: glumesc, cu referire la o discutie in contradictoriu pe tema utilitatii sfaturilor legate de injectarea clexane-ului. N-am nimic cu voi, ca pt noi toate am facut listuta si am sperat ca va fi cuiva de folos! Mie sigur imi va fi cand voi incepe clexane.
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Denisa, ne lipseai! Dar de ce esti asa de zgarcita la vorba?
Felix, pe unde umbli? Spune-ne ca sunteti bine, plz....
Tamaryllis, tu ce mai faci? Nu te-am mai vazut nici aici, nici la gravidute.
Eu macar am declarat: nu plec de aici nici cand o sa fiu cu bebe la tzitzi sa suga!
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
alla76 spune:
denisa220972 

am patit si eu ieri sa ma gauresc de 4 ori
am gresit cu gonalul...mai era un click pe teava 

iubita, pup sa fie cu folos cele 4 intepari pe zi. eu ma gandesc serios sa mut clexanul pe picior
bineinteles ca bodnar nu e deloc incantat de clexane inainte de punctie, ii e frica ca trebuie sa cheme personalul de servici sa dea cu mopul sub masa mea, sa-mi spele sangele care o sa curga garla la punctie de la o inofensiva doza de 0,4 ![]()
mi-a repetat de 3 ori sa fiu atenta si sa intrerup cu cateva zile inainte de punctie. 
am si negociat cate ![]()
simonia, halal incurajare
pe noi, astea incepatoare in ale clexenitului, va rog sa ne mintit frumos, cum ca nu are cum sa doara sau sa lase urme ![]()
glumesc... stiu ca urmeaza si partile mai putin placute 
floaredemac, cand au fost discutii despre utilitatea sfaturilor despre clexane? nu le-am remarcat ![]()

felix, pupici speciali pt tine si frumusetea ta
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
adria42 spune:
Ariadna, Anna_leah, alla76, floaredemac, camemar, fancy_mona, multumesc pt gandurile voastre bune!

Ellenus, bafta la punctie!

Ramonella, sa creasca mare si sanatoasa floricica cea mica! Sarcina usoara!

floaredemac spune:
Alla
, a fost un subiect separat deschis de mine dar mi-am luat rosii in cap asa ca am mutat continutul la noi, ca suntem mai pasnice. ![]()
Fetelor, ma declar gravida cu norma intreaga: mi-am mutat fundul pe canapea de pe scaunul de birou, tin picioarele ridicate si lucrez de zor cu ... spor! Na ca fac si rime!
18+ DPN 15 aprilie 2011