Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 16
floaredemac spune:
Alla, pai tu esti super eroina cu 3 injectii pe zi! Eu mi-am facut ieri glicemia cu un aparat pt diabetici si am avut niste emotii...
M-am incurajat singura gandindu-ma ca vor urma injectiile. Bravo tie!
Adria, bine ai venit! Si felicitari! Gandeste pozitiv, trebuie sa fie bine!
Ramonella, spune, mama, tot despre testul ala!!!!! Din Romanica l-ai cumparat?
Ma bucur ca bebita e bine! I-ai spus deja fetitei ca ai bebe in burtica sau mai asteptati?
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
camemar spune:
Buna fetelor,
Am mai scris si acum cateva zile si multumesc pt raspuns.Si eu sunt mutanta mthfr 677c heterozigota si pai 844 homozigota ( cea de a doua analiza am facut o singura, fara sa fie recomandata de nici un dr ci doar din cautarile mele pe net)si am si eu o sarcina oprita din evolutie la 10 saptamani care a fost obtinuta prin fiv.
Adria 42 ma intreb de ce nu iei macar preventiv clexane? Din cate am inteles nu poate sa strice...
Eu personal nu as mai risca o sarcina fara clexane...
Mult noroc cu sarcina!!!
RAMONELLA spune:
Despre acest test e vorba!http://www.intelligender.com/home.html
In Romania nu se gaseste,eu l-am cumparat de la o fata de pe forum,care il vindea.Mie mi-a trebuit neaparat.Eram tare curioasa cu e.Acuma 100% sigur nu e,doar 80% zic ei,dar oricum e mai mult pentru distractie.![]()
Fetita mea stie ca vom avea un bebelus,inca de la inceput.
Sa vedem cum va reactiona cand va veni pe lume.Acum e entuziasmata,dar sa vedem...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
10+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
fancy_mona spune:
Adria - Felcictari , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen 
Enelus -Bafta pe maine la punctie , sa fie oole de calitate
Ramonella - o sa fiti majoritate in casa atatea fete , bietul tatic .
Pentru toate fetele care au inceput sau incep protocoale de FIV Doamne Ajuta sa fie cu ... beta mare si bebei sanatosi.
Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fancy_mona Ramonella - o sa fiti majoritate in casa atatea fete , bietul tatic . ![]() , Mutatia A1298C genotip homozigot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite |
El tot fetita isi doreste,si dimineata cand i-am aratat,a intrebat bucuros,e fetita???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
10+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
floaredemac spune:
Ramonella, multumesc! Ala banuiam si eu ca e, dar speram sa gasesc si aici.
Si noi lucram "psihologic" cu baietelul, incerc sa il obisnuiesc cu ideea, insa tot va fi greu. Deocamdata am observat ca este deosebit de protector cu burtica mea, vorbeste cu bebe si ii spune sa stea acolo sa creasca pana ii vine vremea sa se nasca...i-am cumparat un bebe de jucarie si are mare grija de el. Insa bunica-sa a facut greseala intr-o zi sa ii spuna ca el este mare, si bebe va fi mic. A inceput sa strige ca el nu e mare, asa ca am hotarat ca restul persoanelor sa isi tina gura legat de capitolul asta (bunicii, tanti care sta cu el dimineata, etc), iar eu ii inoculez cu finete in fiecare zi cate ceva
Of, daca as sti mai multa psihologie infantila ce bine ar fi... dar citesc, studiez, si incerc sa aplic![]()
Scuze ca am fost 
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
denisa220972 spune:
Buna feteloooor
Alla76 dar ce spui de 4 gauri
,
Gonal f, merional, gonapeptyl iar seara clexane
sunt ca o sita , beau apa si curge![]()
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
simonia spune:
denisa, de unde ai aparut? ![]()
bine ai venit adria

alla, ai putintica rabdare! semnele nu apar din prima zi, ci dupa cateva, cand se mai subtiaza sangele

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
sarrah spune:
salutare,
si eu fac 2 injectii pe zi, astazi a fost a 14-a zi de clexane si diphereline...si am burtica plina de vanatai
si s-au intarit locurile unde am facut. e prima data cand se intampla sa fac vanatai si nu stiu de ce pentru ca eu cred ca le administrez corect ! pe 24 intrerup diphereline si voi continua doar clexane. pe 28 am FET. ati incercat sa faceti clexane in picior sau mana, o fi dureros ca as incerca sa fac si eu...
succes tuturor !
floaredemac spune:
Sarrah, mie mi-a aratat d-na asist. Viorica de la Fundeni cum sa fac in picior, dar eu inca nu am inceput clexane. Chiar sunt curioasa daca este mai dureros decat in burtica. Mi-a aratat si la brat, dar mi-a spus ca imi va fi mai greu de facut.
18+ DPN 15 aprilie 2011