Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mrnscmnc, ma bucur ca sunteti acasa, chiar intrebasem de tine ca nu mai stiam nimic.
Legat de statul pe scaun, cat de curand imi voi muta si eu monitorul pe o masuta si voi lucra pe o canapea, tastatura si mouse-ul sunt fara fir deci e destul de simplu. Am inceput sa am deja dureri de spate f puternice si nu vreau sa imi fortez norocul.
Cu cealalta problema... poate cel mai bine ar fi sa consulti un oftalmolog, eventual sa il aduci acasa daca nu te poti deplasa tu la el.
Iti doresc sa fii sanatoasa si puternica, fiindca bebe este deja! Deci trebuie sa fii si tu la inaltimea lui!

Fetelor care mai aveti bebei sau sunteti cu ei la purtator, eu totusi sunt in ceata cu placenta mea: v-am zis ca e anterioara. Dar acum 3 saptamani la eco facuta de acelasi medic era... posterioara. Aveti idee ce si cum?
Am vrut sa il scutesc pe medic de niste intrebari,dar vad ca nu sunt in stare sa compilez totul de una singura, iar pe net tot ce gasesc se refera la placenta praevia si nu e cazul.

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am primit raspuns de la d-na dr U, clexane tb sa-l reiau la 24 de ore de la punctie.

MRN imi pare bine ca ai ajuns acasa. In leg cu ac zbatere poate iti este de ajutor mgB6, dc nu-l iei poate e indicat, intreaba medicul. Scrie-i si d-nei dr U.

Ari nu stiu de ce te-a constipat tarosin, cate pastile ai luat? Eu voi lua doar 1 apoi voi creste dc voi avea test pozitiv.

Alla intreaba fetele de la unguri dc s-a mai constipat vreuna de la el, o fi Ari un caz izolat sau poate totusi a fost de la altceva. Stiu ca multe pers care pleaca in calatorie si pana se obisnuiesc cu sunt constipate.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

miki, nu-mi mai aduc aminte cate exact, dar cred ca maxim 2 pastile pe zi... calatorie nu a fost, pentru ca fivul l-am facut aici...
Alla, poate am fost eu un caz izolat, cine stie...

Floaredemac, eu am avut la unul din copii placenta anterioara si la celalalt placenta posterioara, eu stiu ca nu nu pune problema niciuna din aceste tipuri de placente, doar gradul lor de maturare este important... placenta praevia este altceva, este o placenta care obtureaza colul si pune probleme pentru nasterea naturala. Placenta anterioara este dispusa pe fata anterioara a uterului (in fata) si cealalta posterioara pe fata posterioara (in spate). Stiu ca placenta jos inserata se poate ridica pe masura ce sarcina avanseaza, dar daca ea poate ajunge din posterioara -inferioara si viceversa, nu stiu ca sa-ti spun... inclin sa cred ca unul din ecografisti a gresit.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Ariadna, si eu incep sa cred ca undeva s-a strecurat o greseala, dar acelasi medic a facut ambele ecografii...cum sa se fi transformat din posterioara in anterioara?! Bine macar ca nu s-a schimbat si gradul de maturare.
Maine o sa il sun pe alt medic poate ma lamureste el.
Cand am facut ultima ecografie nu am sesizat chestia asta imediat, ca l-as fi intrebat atunci pe medicul respectiv.

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

miki, s-a intors U?

cat despre constipatie...m-am invatat oarecum deja cu ea, deci daca mai influenteaza si meds, rodajul e deja facut
mrnscmnc, ma bucur ca esti acasa. sa stai cumintica si sa ai rabdare, chiar daca e greu cu statul in pat. BB e puternic si sa speram ca e si cuminte.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alla, pentru constipatie mananca seara un kiwi si a doua zi dimineata e rezolvata problema, mergi la sigur! si incearca dimineata micul dejun sa fie (daca-ti plac) cereale cu lapte.

mrnscmnc, ai grija de burtica! te asteptam cu vesti bune de la morfofetala

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

cereale cu lapte, fructe pe stomacul gol (chiar si prune, visine, etc) si tot nu e sigur sigur. iau si capsule de ulein din seminte de in.
adevarul e ca pot manca in aceeasi jumatate de ora lapte, bere, porum fiert si lebenita so tot n-am nimic

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alla nu stiu dc s-a intors dr U dar mi-a raspuns la mail.

Eu nu am pb cu constipatia dar nici nu ies zilnic pt ca m-am lasat de cafea. Pe mine ma constipa progesteronul in sarcina.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Alla, si eu am problema asta dar o controlez prin cantitatea de lichide pe care o beau. Pana acum nu prea am reusit fiindca vomitam imediat cum beam ceva, dar acum reusesc sa beau minim 1,5 l pe zi. Stiu ca nu e destul..dar...In rest, cum spui si tu: pot sa incerc orice fel de combinatie, ca tot degeaba. Cred ca este ceva ereditar.
Mai nou iau si maltofer, nu chiar zilnic, dar cand il iau se simte imediat Ma asteptam sa fie invers.

18+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna tuturor, pentru floricica la toate eco ale mele scrie placenta situata posterior grupa 1 gradul 0 maturitate. oricum am citit prin carti si pana pe la 22 sapt nu trebuie sa-ti faci griji daca nu simti miscarile, depinde de multe lucruri. eu nu le simt ciar in fiecare zi mai sar 1-2 zile. eu fac morfofetala pe 14 dec, tu?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput