Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Dumanelor, ma bag si eu la tricotat, ca ma relaxeaza La multi ani Junioru' Alex ![]() ![]() ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Ana m-am super amuzat de typo ala!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
slippers76 spune:
Yaia, veveritzii fac bine, slava Domnului. Noi astia marii o ducem mai rau, da' nu ma plang... O sa o tin minte pe aia cu pisicuta
. Numarul 80?
Mah da mare pisica ai!
slippers76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Erina
Ana m-am super amuzat de typo ala!!! ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Deci Duamnelor v-am facut si vaci, asa ca daca va simtiti ofensate dati cu rosii catre subsemnata. Poate iese de-un bulion...
Gabriela77 spune:
Ce minunatii face Cristina!

Mi-e dor si mie sa tricotez, poate ma incumet odata!
Erina, 

Teo, numai tu esti de vina ca nu am mai postat aseara ca citisem tot si ma pregateam sa scriu si am dat de trimiterile tale si m-am apucat sa citesc. Wow! Ce vremuri! Mi s=a facut dor de Sim!
Alina, sa iti traiasca Alex!
Luiza, voi cum mai sunteti cu papica Mariei? Incepeti sa va intrati in ritm? Asa dulci sunt papuselele tale, ca nu m-am mai saturat sa le admir! Asa-i ca-i minunat sa fii mami de fetite?
Desigur ca atunci cand am auzit ca le trebuie costum de Craciunite la serbare, m-am gandit ca-i iau si Sofiei, mi le si imaginam pe amandoua Craciunitele. Ba poate imi gasesc si eu unul cu fusta scurta sa-l surprind pe C![]()
Ana, mi-era tare dor de tine!Poze cand mai pui, mami?
Eu inca o tin pe Sara acasa, asa ca de aici absenta mea, e superplina ziua cu amandoua!Sara e agitata, Sofia vrea doar sus, catarata pe mine ca o maimutica, so..
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Neata! ![]() Azi va servesc cu ![]() ![]() !Juniorul meu Alex face azi 7 ani!!!!! ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
La multi ani Alex

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Numarul 80? Mah da mare pisica ai! |
Ei, nu-i asa mare, dar costumul poate fi mai mare, sa-i vina mai mult timp.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
crishtina spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Christina ![]() uau! Si sortuletul de gradi e facut tot de tine? Jos palaria!Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
Stai, stai!
Am pus o foto cu un scaun. Husele de la pernitele alea am facut eu. Primul lucru mai important inafara de scurtat pantaloni
Ma bucur ca v-au placut si restul creatiilor. De pulovaras sunt f incantata. Caciulite am facut multe pt iarna asta...dar nu mi-au placut. Am deja 4 facute si doar asta imi place. Si e adevarat, te relaxeaza. Pe mine cel putin. Trebuie sa am mereu un lucru inceput.Seara lucrez cel mai mult. Si incet, incet iese ceva
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)

!