Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Imi pare rau sa aud ca Puppi e la spital, sper sa treaca repede.

Valentina putere si tie mamico, cate ai si tu de tras.

Alehiam super vesti despre bebelina. fanul "oraselul lenes".

Nici noi nu am facut Prevenarul, sa vedem ce zice maine dr, de luni cred ca incepem gradi.

Annisia am bagat un ochi pe la pozele din peregrinari, arati tare bine, iar Y e un scump.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, sanatate multa

bebeka, asa cum a spus Erina, nu trebuie sa te sperii/ ingrijorezi de psiholog, motivul prezentei voastre acolo, ar fi o discutie despre cum sa lucrezi/corectezi, cooperezi cu Rebeca..sunt lucruri perfect normale si chiar recomandate.
Luat din alt unghi,parerea mea, posibil Rebeca sa fie putin mai razvratita la gradinita(total opusa fata de acasa), sa-i deranjeze pe ceilalti(cazul fetitei de la Cristi din grupa...la care i-au facut d-nele aceeasi recomandare)si uneori sa le dispere pe d-ne(care nu reusesc sa-si impuna regulile in fata ei)....caz in care daca refuzi colaborarea cu pisihologul gradinitei, s-ar putea sa-ti spuna mereu, iar Rebeca sa fie mereu pedepsita pentru comportamentul ei.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Erina, in ockt 2010 a aparut Prevenar 13, cu 13 valente.Eu i-am facut anul trecut lui Andrei cu 7 valente.
Cica asta nou cu 13 este mai bun ca acopera mai multe tulpini de virusi, si ca OMG recomanda vaccinarea cu el inclusiv a celor deja vaccinati cu 7 valente.
Oricum, la noi a facut minuni dupa alea 2 pneumonii!

Marunzika, sanatate multa lui Puppi!

Valentina, sanatate multa si voua! Off ce ma dispera problemele de genul asta!

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Valentina asa m-am intristat. Sanatate la amintrei!

Nana, multumesc ca mi-ai spus caut Prevenat 13. Sunt hotarita sa il fac considerind istoricul Dariei desi sunt contra vaccinarilor suplimentare.

Am intrat sa va spun ca am gasit reteta asta:http://torturilelissei.blogspot.com/2010/02/chec-cu-merenuca-si-stafide.html

Tocmai ce am bagat-o in cuptor. Miroase a Craciun.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Puppi, sanatate multa!

Valentina, si tie si familiei tale, multa sanatate!

Alehiam, super vestile cu bebelina!

Bebeka, clar are Rebecca un motiv de tipa, dar trebuie sa-i dai de capat, sa vezi ce o determina sa tipe. Si problema cu mancatul trebuie cercetata. Daca acasa mananca frumos, doamnele trebuie sa vada ce o determina sa faca mizerie la gradinita. Ideea mea e ca tu trebuie sa vorbesti cu Rebecca, dar si doamnele au de lucru, au partea lor de facut, ca numai impreuna ii dati de capat. Cel putin, aici asa se lucreaza, in echipa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Neatza.
Ieri m-a sunat sarmana Marunzika: e cu Yannisa in spital,fata are pneumonie .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

sanatate multa Puppi

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna, fetele!

Vale, sanatate multa si putere, draga mea! Copiii isi vor reveni, asta e clar, la tine insa e ingrijorator, ce spun doctorii? Care e urmatorul pas?

Mandarinuta, imi pare rau de Filip, dragul de el

Erina, iti multumesc de sugestie, nu apucasem sa vorbesc cu medicul de familie, as fi intrebat de medicament, doar la urgenta am fost, dar am notat.Am facut si noi Prevenar, dar uite ca acum am citit ce scria Nana, nu stiam ca a aparut ceva mai performant. Exclus sa o mai vaccinez pe Sara, dar am in vedere la SofiaCe fac puii?

Pt Puppy, toata dragostea si urarile de bine

Noi suntem bine, Sara mai tuseste, dar mult mai putin si expectoreaza, aerosolii cu adrenalina si flixotide au fost efecienti, Sofi a scapat doar cu noaptea aceea de febra, una peste alta e bine, a fost fara antibiotic, iar Sofi vad ca e rezistenta.

Azi a fost o zi frumoasa, la gradi a fost un proiect interesant, Pentru o zi educatoare, am fost invitata alaturi de alte 2 mamici, Sara a fost asa mandra si bucuroasa. Iar eu incantata sa fiu, in sfarsit, musculita prezenta. Copiii sunt antrenati in o gramada de activitati interesante, sunt foarte independenti, dezinvolti, Sara are prieteni, interactioneaza frumos, doamnele dragute. Eu mi-am intrat repede in mana, doar sunt absolventa de liceu pedagogic si imi sunt dragi de mor copiii. S-au lipit de mine si erau adorabili. A fost o zi minunata. De 8 martie am inteles ca vor fi prezenti taticii si vor pregati alaturi de copii surprize mamicilor

E buni la noi asa ca am fost si la film aseara, o comedie draguta. Ma simt asa odihnita, pentru prima oara dupa mult timp am dormit si de amiaza, tare bine mi-a prins dupa atatea nopti de boala si tuse a Sarei.

Va sarut cu drag si somn usor
Poze de azi
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si am vazut si pozele:

Yaia, minunati copiii si voi doi! Alexia e toata un zambet si o fericire contagioasa. O ador!

Cecilia, ce tort spectaculos si ce sarbatorit fericit am vazut acolo. Minunat totul! Felicitari!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Nana, multumesc ca mi-ai spus caut Prevenat 13. Sunt hotarita sa il fac considerind istoricul Dariei desi sunt contra vaccinarilor suplimentare.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Vezi ca in Sensiblu politica e sa spuna ca nu au auzit/vazut/primit tocmai ca sa epuizeze stocul de Prevenar 7.
Sa nu te lasi pana nu gasesti.
Pretul este undeva intre 240-300 Ron.
Si eu am zis pas vaccinurilor de la ROR incepand, dar cand am vazut ca nu se mai terminau pneumoniile si Andrei era epuizat, am cedat si bine am facut. Nu se compara perioada de anul trecut de gradi cu cea de dupa vaccinare.
Sanatate multa!

P.S. Blogul Lissei imi place la nebunie. Am facut si eu multe dulcegarii de la ea. Ultima a fost cea de Mh si Gavril, care era Prajitura Lissa, dar pe care am imbracat-o eu in ciocolata si i-am dat alura de tort.
Aici peste tot in brutarii scortisoara este ingredient de baza in perioada asta a anului. Au pana si paine, Jolabraud, paine de Craciun in traducere, tot cu scortisoara.

Sa va fie de bine, ca sigur a iesit buna.

Mergi la inceput

Gabriela frumoasele!

Mergi la inceput