FIV Dr. DRAGOS ALBU 16
Raspunsuri - Pagina 12
maria81 spune:
Arabella stai linistita ca e f bine ca ai progesteronul 0,1, pt ca in felul asta iti poate prelungi tratamentul ca sa se mai matureze foliculii, in cazul in care iti crestea progesteronul nu putea sa mai prelungeasca tratamentul. Cu alte cuvinte stai f bine si estradiolul e f bun.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
Arabella34 spune:
Buna,draga mea,Cory!Idem ca tine,nu am primit nici un raspuns la sms...in schimb m-a sunat dna dr secretar FIV,ramane batut in cuie,marti punctia la 8.00 dimineata,Pregnylul maine seara la 19.30....hehe,am scapat de Menopur,dar stai,mie-mi plac injectiile,sotul meu can vede cum ma injectez zice ca am tendinte sado-maso....da,draga mea,eu am facut 29 fiole Menopur si 200UI Puregon,eh,eu sunt mai low responder!Am foliculi,endometrul e bun,nesperat de bun,estradiolul la fe,progesteron,o sa iau utrogestan la greu dupa punctie si sper sa se rezolve si problema asta.Tine-ma la curent cu tot,iti tin pumnii luni!Va pup pe toate fetele,,o seara buna!
Arabella,34 ani,2IA la MNLprima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a doua nereusita,urmeaza FIV la Medlife luna aceasta cu dr Albu
Arabella34 spune:
Mariuca iti multumesc din suflet pt ca m-ai linistit intr-un fel.dar din pacate am facut ultimele 3 fiole de Menopur in seara asta,maine pregnylul si marti punctia!o fi bine???ma las pe mana dr''White'',dragutulsper sa faca bine ceea ce face!
Pupicei!,.Arabella.
maria81 spune:
arabella si corry va tin pumnii
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
didi32 spune:
Buna fetelor, ce putin mai aveti! Abia astept s-ajungem si noi aici! Dar mai avem un pic pana-n ianuarie, sa speram c-am sperat de bacteria aia nenorocita!Of, va tin pumnii stransi tare, am emotii pt voi!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
rica69 spune:
Fetele in focuri vad ca ne apropiem cu pasi repezi de colectarea outelor.
Arabella imi amintesc ca la analizele anterioare ai avut progesteron 0.1 dupa care 0.2. Sa inteleg ca a scazut la 0.1 iarasi. Poate dupa ET poti sa il ajuti mai bine cu progesteron injectabil daca poti face rost, cred ca se asimileaza mai bine in organism. Asa cum a spus si Maria este important sa nu creasca pana la punctie, dupa aceea da trebuie sa il ajuti cu utrogestan.
Corry ai valori bune dupa cate cred eu. Nu? Tu ce zici.
Asa este Samira nu am citit topicul acela, eu uti urez din suflet sa reusesti. Sa mai intri si pe aici sa ne ti la curent. Bafta multa!
Maria deci tie ti-a oprit tratamentul la progesteron 0.6 mie mi l-a oprit cand am avut progesteron 0.9 a trebuit sa fac pregnyl in aceeasi zi dar seara. Stiam tot de la dansul ca este important sa nu treaca de 1.0. Nu cred ca marimea ovocitelor a afectat calitatea embrionilor tai stiu ca nu se pot fertiliza ovocite care nu sunt mature. De exemplu eu am avut 11 ovocite recoltate, dar nu toate erau mature si de aceea am avut pana la urma numai 5 embrioni.
Fruntea sus fetele si bafta multa.
didi32 spune:
Rica, incet-incet ne-apropiem si noi, pe 10 ai zis ca vii in tara? Si la dr cand mergi? Vreau sa sun si eu luni sa fac programare pt sapt care incepe cu 6 dec.
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
maria81 spune:
rica mie mi-a oprit tratamentul in primul rand pt ca i-a fost teama ca pierdem foliculii mari (22-24mm) si in al 2-lea rand crescuse si progesteronul, ceilalti foliculi erau in jur de 13-14 mm.
dar din pacate din 7 ovocite s-au format doar 2 embrioni de calitate 1-2 si 2, deoarece nu s-au maturat suficent cred eu
3 IA, FIV 1 nereusit
rica69 spune:
Asa este Didi ne apropiem si noi. Eu déjà am emotii. La mine mereu a aparut cate ceva. Cand credeam si eu ca pasesc inainte, ceva trebuia sa ma dadea inapoi. Nu degeaba sunt zodia Rac. Cine poate stii ce ma va mai astepta. Niciodata nu a mers asa cum am sperat ca va fi. Si totusi trebuie sa o iau usor pas cu pas. Ecografie analize cu DD inainte si credinta multa. Sper sa nu ma mai astepte nici o alta surpriza nedorita. E cale lunga…. Pe 10 ajungem acasa, CM imi va veni pe 11 decembrie, deci recoltare analize pot face numai dupa aceea. Cred ca o sa ajungem la doctor pe data de 18-20 decembrie dupa ce termin cu CM. Oricum dl dr a spus ca din prima zi a CM din decembrie sa incep cu mycrogynon. Eu una mi-as dori sa nu ma mai stresez atata sa nu ma mai gandesc deloc la ce va urma si sa las lucrurile sa decurga asa de la sine, ca tot nu pot schimba eu destinul.
Didi draga eu tot nu stiu de la ce se fac lighioanele astea pe care le tratati voi? Tie cand tb sa iti vina CM?
Vezi tu Maria cine mai intelege si corpul asta uman, zici ca esti tanar si ca totul ar trebui sa fie ok, la ce sa ne asteptam noi cand nici varsta nu ne mai avantajeaza. Cum spunea dna dr hematolog de la fundeni degeaba arati frumos pe dinafara, daca inauntru acolo o rotita nu invarte asa cum ar trebui. Tu Maria cand mai ajungi la doctor? Pe cand urmatoarea incercare?
Lumimar ce o mai face?