FIV Dr. DRAGOS ALBU 16
Raspunsuri - Pagina 11
Arabella34 spune:
...scuze fetele,sunt cam ametita,bombardata de hormoni si pe celelalte nu v-am bagat in seama....Samira,felicitari pt ousoare,Maria multa bafta,Speranta,nu-ti pierde speranta,spera ca o sa fie totul bine,Amh-ul de la M.Basarab nu e asa de speriat...Oh,Gabita,exista risc mare de sangerare,asta se produce spontan,fara durere si cu sange rosu mult cantitativ,este un hematom situat sub membranele choriale....cumintica in patut si mai nimik de facut...e un singur copilas?
Va pup,Arabella
samira33 spune:
rica,nu ai stiut pentru ca eu fac FIV la Budapesta...si probabil nu ai citit la topicul respectiv
corry,Duminca merg sa-i vad cum s-au dezvoltat si probabil pe Marti ii vom lua acasa.
mult succes tuturor fetelor aflate in focuri.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
maria81 spune:
rica69 multumesc frumos pt sustinere, normal ca te voi sustine si te voi incuraja
stiu ca varsta este un atu, dar din pacate rezerva ovariana este cam mica 1,4 si daca la varsta asta nu reusesc mai tarziu o sa fie si mai greu. Marea mea problema este ca nu stiu motivul pt care nu pot ramane insarcinata, asa ca nu imi ramane decat sa cred ca intr-o buna zi DD va face si cu mine o MINUNE.
corry, arabella si samira, Doamne ajuta sa aveti embrioni lipiciosi
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
Gabi_B spune:
Arabella, multumesc de info.
stau cuminte la pat, ca oricum am recomandarea asta pt placenta previa...e o singura gagalice, un baietel!
eu tot sper ca a exagerat un pic, a zis "hematom cronic", ma duc luni la eco la dr mea, sper sa zica de bine, ca de vesti rele m-am saturat!
Insa de bebe a zis ca e bine, se dezvolta cum tb si are toate cele normale.
toate fetele
Gabi+21
placenta previa centrala
corry_28 spune:
Offf, schimbare de planuri!
Doctorasul vrea pe 01 decembrie>
Arabella, nu mai fac nicio eco in plus, doar ca voi mai merge maine dimineata sa imi repet progesteronul.Am omis sa spun ca am endometrul de 11,40 si 12 foliculi.Duminica fac pregnilul, la 20.00.Iar luni...punctia ( fara orice tip de parfum, si eu si sotul).Sunt umflata si ma dor ovarele...Ma plang cam mult.
De abia astept sa scap de oute, nu- i asa Samira33?
Arabella, poate ne vedem maine dimineata pe acolo...
Va pup, pe toate!
violeta70 spune:
Buna seara!
speranta scuze ca te intreb, ce varsta ai? Eu am 40 si AMH 0,23, iar Kovacs mi-a raspuns ca sansele mele sunt cu ovule donate. Bafta multa daca te hotarasti pentru fiv.
Mirelush rabda mama, ca mai este putin, si o sa-ti tii puiutii in brate!
rica
Pupici la toate fetele
maria81 spune:
corry mergi pe mana doctorasului ca stie el ce face
eu cred ca ai vrut sa spui ca sambata seara o sa faci pregnylul nu duminica
doctorul iti face luni punctie ca sa nu pierzi foliculii mari si oricum progesteronul a crescut
si eu aveam 2 foliculi mari si progesteron 0,6 si mi-a oprit tratamentul ceilalti erau undeva pe la 13-14 mm, deci prea mici, din cauza asta am obtinut si embrioni de proasta calitate
iti tin pumnii luni sa ai cati mai multi embrioni lipiciosi
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
corry_28 spune:
Maria, cazurile noastre sunt asemanatoare.
Astazi am progesteronul 0,7.
Acum, ce o fi o fi!Ii acord doctorului toata increderea!
Iti multumesc mult pentru sustinere
Arabella, cum a fost la eco?Hai macar tu cu vesti bune!
Rica si Honeys: asta este pentru voi!
Va doresc un weekend minunat, la toate!
P.S. Cum trebuie sa procedez ca sa-mi apara mesajele in timp real?
Arabella34 spune:
Buna,dragele mele!Ei,ei,nu stiu ce sa zic daca sunt bine sau nu,am estradiolul 1389,asta-i bine,dar progesteronul nu creste mai mult de 0.1.....ce sa fac?,ma rog,fie ce-o fi....am 2 foliculi de 18mm pe dreapta,restul mai micuti,mi s-a recomandat sa mai fac azi si maine cate 3 f Menopur,of,o sa golesc cartierul.....!pesemne punctia marti si ET joi,oricum i-am trimis sms doctorasului nostrusi astept sa ma sune de la clinica sa-mi spuna urmaatorii pasi.Endometrul e bun,12.32 mm,dar progesteron 0.1???,ma rog,cum zici si tu Cory,mergem pe mana luifie ce-o fi!I-ai scris mesaj cu rezultatul?ai primit vreun raspuns?Va pup sa aveti o zi buna
Arabella,34 ani,2IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr Albu luna aceasta
P.S.Corinuta,tu mai faci stimulare???cat Menopur ai facut in total?
corry_28 spune:
Arabella, i-am trimis mesaj, dar nu am primit niciun raspuns
Referitor la intrebarea ta, in total, am facut 20 de fiole cu Menopur. De astazi nu mai fac nicio injectie de stimulare.In seara aceasta fac pregnylul.
Nu stiu cum acest progesteron iti poate influenta productia ta de oute sau implantarea.Adica ce poate fi rau in faptul ca este 0,1?Daca faci punctia marti, dupa calculele mele,ar trebui sa scapi si tu in seara acesta de Menopur