FIV Dr. DRAGOS ALBU 16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

rica eu as vrea sa merg la domnul dr saptamana asta, o sa ii trimit mesaj luni de dimineata va vad cand ma cheama
as vrea sa vad cum stau dupa faimosul FIV

rica asa este din pacate nu totul e asa cum am vrea noi, desi ma avantajeaza varsta nu ma ajuta rezerva ovariana si altceva care nu stiu ce e, dar eu as vrea sa fac o biopsie a endometrului sa vad daca nu cumva exista vreo infectie pe acolo de nu s-a prins niciodata nici o sarcina pt ca alte probleme nu s-au descoperit

de aseara decand am avut o discutie mai serioasa cu sotul ma gandesc mai serios la urmatorul FIV care cu siguranta va fi cu blastocisti deoarece am vazut ca sunt sanse mult mai mari 50%

rica iti tin pumnii Doamne ajuta sa fie totul bine

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Salutare tuturor!
Ma numesc Marina, 24 ani,incercam de 1 an si jumatate sa avem un bebe, dar nimik
Ma bucur ca exista un astfel de forum...De cand astept sa iau si eu parte la aceste discutii, dar abia acum s-a concretizat totul, am terminat cu analizele eu sunt ok, dar sotul meu are ceva probleme cu ”micutii” diagnostic : oligotetrazoospermie(sper k am scris bn)...
Dl.dr. Albu ne-a recomandat FIV-ul ca sansa mai mare de reusita, am primit schema de tratament iar pe 24 ian sunt programata pt punctie...
Va urez tuturor mult succes si sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Buna fetelor si pupici la toate fara exceptie
Bafta maxima celor care sunt in focuri,sa faceti outze de calitate si embrionasi lipiciosi si puternici
Scuze ca nu am mai scris si nici nu am mai citit de ceva vreme ,insa de cateva saptamani m-am mutat la mama mea si acolo nu am net
Noi suntem bine,adica bebele e bine ,a crescut are cam 3cm,si saptamana viitoare mergem iar la eco.,mamica lui este din ce in ce mai gretoasa,cu stari de stomac in gat si tot tacamul....
Va astept pe toate cu vesti bune si beta mare
Pupici dulci la toate fetele

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna dragele mele,pupici la toate:Da,Rica ai inteles foarte bine,o sa bag utrogestan la greu,numai sa fie totul bine,Cory coleguta mea,ce mai zici,cum e dupa Pregnyl?eu il fac in seara astaTine-ne la curent t rog!Mariuca,oricine si-ar dori blastocisti de ziua 5 dar pt asta trebuie embrioni de f buna calitate,f rezistenti in mediul extern...Bafta multa,multam de incurajari!Bafta la toate fetele ce ne vor urma,Lumi,sarcina usoara!.Va pup pe toate!
Arabella,34 ani,2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr.''White''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arabella, bafta la injectat, mai ai un pic pana la 19.30.
Nu simt nimic special dupa Pregnyl, dimpotriva, parca sunt si mai umflatica in burta si ma dor si sanii...
Maria, sa stii ca si eu m-am gandit la blasto, exact in locul unde esti si tu tentata.
Mi se par un pic cam piperat pretul, dar au o rata de succes destul de mare.Nu sunt in postura de a-ti da sfaturi, dar ....nu ar fi rau sa incerci
Lumi, tu esti exemplul pe care trebuie sa-l urmam.Sarcina usoara in continuare
Or fi probleme daca am facut pregnylul la 19.30 si nu la 20.00?
Va imbratisez cu drag, pe toate

Mergi la inceput

corry iti tin pumnii pt maine, Doamne ajuta sa se formeze cat mai multi embrioni lipiciosi

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

corry si arabella trebuie sa credeti in sansa voastra pana la final si f important e sa ganditi pozitiv, Doamne ajuta, va tin pumnii

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corry,atentie maxima la ora injectarii pregnylului.
trebuie respectata cu sfintenie.
daca la stimulare iti mai poti permite o intarziere/devansare de jumatate de ora in cazul declansarii trebuie sa respecti cu strictete ora de administrare.
asta pentru ca la fix 36 de ore de la administrarea ei se produce ovulatia si in functie de aceasta ora iti programeaza medicul punctia.
nu de nebun ti-a spus sa faci pregnylul la o anumita ora.
trimite-i mesaj medicului sau suna la Andreea si adu-le la cunostinta faptul ca nu ai facut pregnylul la ora indicata.
multa bafta in continuare

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Multam Cory,m-am injectat fix la 19.30 cum mi s-a redomandat...si eu simt niste sageti in sani,dar azi parca nu m-a mai durut burta asa......am profitat de ocazie si am facut un pic de treaba prin casa.Bun venit noilor colege de suferinta si bafta multa!Fetelor,unde v-ati gandit la Fiv cu blastocisti?Gynera cumva?Multumim de incurajari fetelor,deie Domnul sa fie bine!Samira are dreptate,ora injectarii Pregnyl-ului se respecta intocmai,dar 30 min ne sunt o catastrofa...Bafta maine Cory si tine-ne la curent ca marti te urmez,pupici,noapte buna!Arabella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

corry, anunta-ti medicul asupra faptului ca nu ai respectat cele recomandate de el, respectiv ora pregnylului (care trebuia sa fie fixa, caci omul ala a facut niste calcule )
succes in continuare

Mergi la inceput