Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Mariuk,cine se cearta?? Unde?!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
maitreyi spune:
so, pana la urma tot pediatra e baza noastra am vb cu ea de Bogdan cu scazutul in greutate, regurgitat, etc. mi-a dat niste prafulete pe langa debridat pe care mi l-a crescut la 6 ml/ 24 ore, novalac ac - chichi de unde il iei maica ca io n-am gasit si cand il gasesc cum i-l introduc? tot treptat ca si la orice alta formula de lapte combinat cu ce ii dadeam anterior? merci - si bibe dr. browns. io ma gandesc in sinea mea ca avea si tetina mai mare decat recomandat varstei insa cu o tetina mai mica adoarme dupa 60-70 ml si nu mai papa...acu i-am luat si tetina mai mica.
oricum, l-am cantarit iar azi inainte de baita ca sa vad daca nu is eu defecta la cap si iar avea 6200 ca acu 2-3 zile pe cand dimineata avea 5900 mai bag o tura si maine si daca tot peste 6000 iese donez cantar
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
zozela spune:
mai3,ce facusi bre?! Tocmai incercam sa detronez zicala-ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!
Edit,ca nu-mi place: Ma bucur tare mult sa aud de rezultatul cantarelii!! Poate a fost eroare de pozitie a cantarului,a lui BB,poate data trecuta,puiul era satul iar acum flamanzel,poate avea scutecul mai plin/gol la vreuna din masuratori..Zic si eu
Oricum,pumnii stransi sa va dea numai cu + de acu incolo!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
Fistiq spune:
buna seara!
si noi murim de cald in casa. avem geamuri, usi, deschise zi si noapte si mai jos de 26-28 de grade nu reusim sa coborim. Tudor e in body cu mineci scurte, dar nu indraznesc sa-l las si fara pantalonasi.
Of, se mai confrunta cineva cu acneea bebelusului? la noi e deja o forma f accentuata, e peste tot, pe fata si mai nou si pe spaticel. e oribila, iar caldura asta ii pune capac. asta, plus soacra-mea cu tot felul de sfaturi si gesturi bagaciose, de-mi vine sa-mi iau cimpii.
azi avem 4 saptamini luni mergem la ecografii si controlul de 1 luna.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela mai3,ce facusi bre?! Tocmai incercam sa detronez zicala-ce tie nu-ti place,altuia nu-i face! Mamica lui Mihai si a Mariei ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
m-am bagat si eu printre randuri ca mi s-a parut ca am loc sa sterg?
-----
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Fistiq buna seara! si noi murim de cald in casa. avem geamuri, usi, deschise zi si noapte si mai jos de 26-28 de grade nu reusim sa coborim. Tudor e in body cu mineci scurte, dar nu indraznesc sa-l las si fara pantalonasi. Of, se mai confrunta cineva cu acneea bebelusului? la noi e deja o forma f accentuata, e peste tot, pe fata si mai nou si pe spaticel. e oribila, iar caldura asta ii pune capac. asta, plus soacra-mea cu tot felul de sfaturi si gesturi bagaciose, de-mi vine sa-mi iau cimpii. azi avem 4 saptamini luni mergem la ecografii si controlul de 1 luna. *********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
al meu are fata plina de bubite mici si aspre care se simt numai la mana - de vazut nu se vad. eu banui ca is de transpiratie. MF a zis sa ii scot ceaiul sa nu fie alergic la vreo plantuta de colea. insa acu il dau cu o crema de la klorane pt bubite si se simte diferenta.
-----
Slava Tie, Doamne!
Fistiq spune:
Office, ti-am trimis si eu un PM
Mai3, te admir ca esti atit de calma in ciuda problemutelor, ca eu sunt o crizata! la cea mai mica neclaritate sau semn ce nu-mi place mie, ma consum si ma dau cu capul de pereti.
multa sanatate pt Bogdan
Tudor papa doar tzitzi. Eu am renuntat si la lactate si... astept sa-i treaca bubitele. La el se fac pete rosii cind se incinge daca e agitat.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Fistiq Office, ti-am trimis si eu un PM Mai3, te admir ca esti atit de calma in ciuda problemutelor, ca eu sunt o crizata! la cea mai mica neclaritate sau semn ce nu-mi place mie, ma consum si ma dau cu capul de pereti. multa sanatate pt Bogdan *********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
multumesc da' sa stii ca in sinea mea si io ma sucesc si ma framant da' incerc sa ma pastrez calma ca sa nu dau rateuri si la Alexandra am avut problema asta si poate de asta is nitel mai zen acu. da numai nitel
deci de o saptamana de cand cupiii mei il fugaresc pe mos ene de la 8 tot zic ca ma culc si io odata cu ei si iaca ce ora ma prinde pe mine pe net si maine nu pot ca e dansez pt tine da samabata vine tati acasa si mi-a promis ca pot sa dorm in sufragerie si da el bibe all night long
apropos de tati - Alexandra, unde e tati? a neni (la nenea). si ce face tati la nenea? - tati Ada babi (i-aduce Alexandrei o Barbie ) asa ca tati - execu-ta-reaaaa
-----
Slava Tie, Doamne!
zozela spune:
citat din mesajul lui maitreyi [quote]citat din mesajul lui zozela m-am bagat si eu printre randuri ca mi s-a parut ca am loc sa sterg? ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Fistiq,nu stiu ce sa zic..Am observat si eu la Maria ceva bubite pe un obrajor si pe ceafa,dar sper sa nu se intinda..Care-i treaba cu acneea asta? Nu am citit nimic despre ea.Mihai nu a avut.Merg sa caut si eu info pi net.
si-o noapte usoara!!
maitreyi spune:
ma bag la o tigara si nani pui - so gud nait si hai pup
acu mi-am dat seama - cand nu o sa mai pape bibe cel mic noaptea va incepe cea mare sa vrea la olita noaptea, right?
-----
Slava Tie, Doamne!