Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Fistiq spune:
Zoze, la Tudor ii tot iesea cite un cosulet ici colo, inca de la nastere. Apoi din saptamina 3 au explodat peste tot pe fetisoara (obrajori si frunte), iar de vreo 2 zile s-au intins pe spate. Pe fata as zice ca e mai bine adica nu mai are pe frunte, iar fata e o idee mai putina.
Pe bb nu-l deranjeaza, dar arata ORIBIL, si da tuturor senzatia ca vai ce are bb!!??
Nu este tratament, trece in citeva saptamini de la sine. E din cauza hormonilor de la mine...
Sper sa nu fie cazul Mariei
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi ma bag la o tigara si nani pui - so gud nait si hai pup acu mi-am dat seama - cand nu o sa mai pape bibe cel mic noaptea va incepe cea mare sa vrea la olita noaptea, right? ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
asta e tigarea de noapte buna.eu asa ii zic.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
LoraG76 spune:
Cu bolfosenia in brate, am reusit sa pun cateva poze de azi.
Sabina, freza lui Nicklas e bestiala!
Scuze ca dispar, da' tin cam demult intr-o mana 6 kg si o scap acusi.
Va pup!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Si acu', sa facem un bilant ca tot am ajuns la aproape 1 luna.
Vorbeam azi cu tati de progresele lui Tudor. Si-a extins vocabularul, a inceput sa se foiasca cu deplasare de citiva cm, ne recunoaste fetele (maimutarite, evident) si il apuca risul cind ne vede La fel si "cucu-bau" il distreaza la culme, e cu gura pina la urechi cind il repeta tati. Dimineata stam de 'vorba' vreo 15 minute, pina se plictiseste si-si cere repriza a 2-a de tzitzilit. Astea sunt partile dragalase, morfturelele vi le spunem alta data.
Fistiq spune:
Despre celulita: la mine s-a dus in proportie de 80% odata cu kilele pierdute. Vergeturi nu am facut deloc in sarcina, in ciuda faptului ca nu m-am dat cu nici un strop de crema sau altceva.
Mai am 5 kile in plus din cele 20, dar si astea sunt in scadere fara eforturi din partea mea. Mai degraba pt ca incerc sa nu maninc timpenii din cauza alaptatului. Bag doar dulciuri muuulte
Pt a reveni cit de cit la o forma ok pt costumul de baie as cam vrea si eu niste sedinte de masaj cel putin, dar e foarte greu acum cu gigilicea asta mititica agatata de titele mele... Mai asteptam
Fistiq spune:
Cucu-bau!
Inca o intrebare si nu va mai bat la cap in seara asta: voua la cit timp de la nastere v-au trecut lohiile?
Eu m-am saturat deja de ele... mai rau e ca de vreo 2 zile au devenit parca din nou rosii, si stiu ca nu ar trebui asa ceva.
Pup si noapte buna, odihnitoare, cu le copii cuminti!
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!!Hai trezirea!!Ce?Numai eu sa stau planton toata noaptea??? Am papat la 2 jumate,si pana acu' am stat si-am dat din maini si din picioare mai ceva ca Duracell!!Macar bine ca n-o plans! Acu' molfaim suzeta si nu vrem sa dormim nicicum.
Fistiq pupam grasunelu' Tudor si pe mami lui!! Si Maia e plina de cosulete pe fata,gat si cateva pe piept!
Klarisse parca tu ziceai de ceva tetine cu gaura mai mica,cu care nu se mai ineaca bb!!Maia papa ca purceii,se moscoleste toata si se mai si ineaca cateodata, ca ea e haplea.Si eu nu am gasit inca tetine bune cu care sa pape bine.Toate is ca gaura prea mare si curge prea repede laptele.Am cumparat o gramada pana acuma.deja am colectie,dar niciuna nu e ok!!Tu de unde le-ai luat??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
Na,ca uitai sa va pove o secventa din filmul tragico-comic de aseara! In premiera,o culc pe d-soara Maia in patutul ei,si...stiti voi...am inceput si noi cap . Asaaa, ma pun eu frumusel pe treaba,cand ma opreste dl sot si-mi zice:" vezi ca-ti curg si ma umpli de lapte" !! Si ma imbrac eu cu maioul de pijama,imi indes doua prosopele in el,si-mi continui traba! Va dati seama ce sexy eram cu asa tzate mari??? si-n maioul de pijama??
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
Ahaaa,si pana v-am zis povestea,a adormit si printesa!!Oare pt cat timp ca acusi vrea papa iar???Fug la nani pana mai apuc!!
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
Ha! Nici n-am dat bine send,ca s-a si trezit iar! Acu sta cuminte in leganus,dar nici gand sa doarma!Sunt zombi!!
Poze
Cum s-a nascut Maia