Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Am lipsit ieri ca m-am bagat pe treaba un pic, ca s-au cam adunat! Stiti ca azi e sarbatoare?! Si sambata!
Am avut lectie deschisa la David la gradinita! A fost frumos! Erau o adunatura de plangaciosi la vederea parintilor! Mi-a placut cum a fost! Au cantat ceva "mimat", au identificat fructele, desenat, lipit, pictat! La urma au primit bulina rosie pe manuta!
Cand am mers cu Matei la Ortotech am asteptat un pic! Acolo mai era un baietel de varsta lui. Blondul meu m-a foit peste tot pe cand celalalt copil era linistit!
Aseara am mers la medicul de familie! Matei are ascultatie pulmonara asa ca suntem pe Klacid!
Maria si David sunt bine! Fetita are 5300g si e lunguta! Papam doar san si e o cuminte!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Ana ce bine a crescut Maia!
Fulguta frumos montajul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata si de la noi!
Intrebare: bebele meu are probleme cu burtica in sensul ca nu face nimic daca nu este stimulat. Debridatul nu functioneaza, milkzucheru-ul nici atat, doar cu supozitor reusim desi mananca aproape numai laptele meu. Aveti vreo solutie care sa dea rezultate?

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Un bebe alaptat la san e normal sa faca si la 3-7 zile! Voi pe ce sunteti?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.azi o sa dispar si eu ca si la mine s-au adunat ca si la alynta.plus ca si azi se anunta o zi frumoasa si tre sa scot si ciutanul, sa-l iau si pe ala mare de la gradi.insa de mancare scap ca vine mama.
ana, saracuta de tine.ce noapte alba.noi tot de 2 ori ne trezim dar papa si se culca la loc.
office, parca tu ziceai ca ti-a trecut dunga de pe burtica?deja?ce misto.eu inca mai am asa o urma.
si eu as vrea luni sa ma duc la control cu el ca noi am apucat sa mergem la 1 luna juma, la 2 luni juma si urmeaza la 3 luni jumatate.sunt curioasa cat o mai fi luat.
ma duc sa ma uit la poze.daca am timp incarc si eu cateva.dar filmulete unde pot sa incarc ca pe webshots mi-a zis ca-s prea mari.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Cucu-bau!
Inca o intrebare si nu va mai bat la cap in seara asta: voua la cit timp de la nastere v-au trecut lohiile?
Eu m-am saturat deja de ele... mai rau e ca de vreo 2 zile au devenit parca din nou rosii, si stiu ca nu ar trebui asa ceva.

Pup si noapte buna, odihnitoare, cu le copii cuminti!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

pe mine m-au tinut 40 de zile fix. la 40 am ovulat si la o saptamana a venit menstruatia acu sper sa ia o pauza ca m-am saturat de absorbante

ana asa am patit la baby acu nici nu mai renuntasem la bluza ca stiam ca pot aparea surprize acu s-a terminat productia

alynta da nu e cu cruce rosie. eu am pus deja o masina la spalat

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Zozela in primul rand un ! Uite iti scrie o mamica care a trecut prin ce treci tu! De multe ori am bocit... Cautam disperata in jurul meu ceva de care sa ma agat! Uneori nu vorbeam cu nimeni in afara de sot cu zilele! Frustrant poate, mai ales ca sunt o fire sociabila si destul de activa! Dar m-am gandit ca e o perioada din viata cu care nu ma mai intalnesc! Copii au mare nevoie de mine. TREBUIE sa fiu stapana pe situatie si sa ma descurc singura cu toate! Ma atacam mai ales cand vedeam ca trebuiri de 5 minute imi luau 2-3 ore! Apoi mai era ca cel mare se urca peste tot, imi spargea diverse obiecte, il batea pe Matei! Cu tot greul mi-am gasit echilibrul necesar sa pasesc mai departe, m-am autoeducat sa nu ma mai astept ajutor de la nimeni! Sotul a fost si este singurul ajutor permanent dupa 17.30!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata si de la noi!

Eu intru sa scriu mai rarut pentru ca nu am timp. Abia reusesc sa va citesc. Va invidiez pe cele care aveti un ajutor (mama, soacra etc). Eu nu-l am decat pe sot si tare greu mai este. Norocul meu este ca Radu doarme noaptea, adica se trezeste o data-de doua ori sa pape si nani la loc...dar nu prea mai doarme ziua si, prin urmare, nu prea mai pot face nimic. Macar nu mai sunt zombi de oboseala si nervoasa...

Raportam si noi 5,900Kg la 2 luni si jumatate ...aseara am plecat de urgenta la doctor deoarece regurgitarile lui sunt din ce in ce mai dese, cu tot mai mult laptic si uneori chiar vomita...Doctorita m-a linistit, mai ales ca a luat 1kg in 3 saptamani, mi-a dat si mie debridat 2mlX3 ori/zi...La bb-ii vostri a avut efect?

Am vazut ca Ana intreba cand dispare linia neagra...intreb si eu: dar parul de pe burta?Mie mi-a crescut mult par, fin ce-i drept, pe burta, exact in zona liniei negre...ma asteptam sa cada pana acum dar

Fetele cu cezariana, ce stiti? Cand ne putem apuca de abdomene? Baie in cada eu am facut imediat ce nu am mai avut nici o cojita pe cicatrice.

toate mamicile si toti bb-ii si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu chiar daca mai am ajutor, tot pe sot il prefer.adica noi ne stim rostul si cu el fac echipa buna.o mancare nu ne strica cand si cand sau eventual stat cu copilul sa mai iesim,dar treburile casei noi le stim cel mai bine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Alynta sa stii ca de multe ori m-am gandit la tine cand am zis ca nu mai pot. M-am gandit ca asa cum te descurci tu cu trei copii mici, trebuie sa ma descurc si eu cu doi.

Mi-am reevaluat prioritatile si am ajuns la concluzia ca pe primul plan trebuie sa fie tot ceea ce tine de copii si apoi curatenia, calcatul rufelor etc.

Imi e destul de greu pt ca sunt tare ordonata de felul meu si nu suport sa vad deranj in casa, dar asta e...bine ca am copiii sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput