Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
maitreyi spune:
Debridatul la noi a avut efect de la prima doza. acum i-am luat si bibe de www.drbrowns.ro/" target="_blank"> ASTEA si pana la ora asta nu a dat nici apa afara, Slava Domnului! el mai ia si nexium - un prafulet pt aciditatea gastrica ca sa nu faca leziuni pe esofag.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
si ca tot se vb de motillium ieri - la ultimul congres pe tema asta un profesor renumit cand a fost intrebat daca sa se dea la copiii sub 3 ani a zis ca mai bine nu pt ca nu se cunosc eventualele efecte pe termen lung. asa ca mai bine pas motillium.
klari io aici zic de administrare pe termen lung nu 2 zile cum i s-a dat lui Matei - asta ca sa nu te ingrijorezi acu
-----
Slava Tie, Doamne!
alynta27 spune:
Klarisse faine poze! E frumos Matei de numai! Tati e topit-se vede cu ochiul liber!
Mai3 e neagra cu paranteza!
Imi pare rau sa citesc de suparari..Poate trec!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
adelena spune:
Apropo de iesit...taaaaare imi mai doresc si eu o ora -doua doar pentru mine...dar mama e plecata din tara, iar socra-mea cand vine, maxim o data pe saptamana (desi sta la 10 minute de mers pe jos de noi), sta numai cu Radu in brate ceea ce-l enerveaza foarte tare pe David. Si nu mai spun ca pentru ea copilul trebuie doar sa manance si sa doarma. Daca mai bazaie, numai ce o aud "cauti tzatza? ti-e foame?" nu conteaza ca doar ce i-am dat sa manance...daca plange de colici sau de vreun partz o aud: "Doamne fereste, bunica, dar ce ai? Doamne fereste dar de ce plagi asa?"...asa ca ma lipsesc de orice "ajutor" din partea ei pt ca mai rau ma enervez.
Daca o chem sa ma ajute, la ea ajutor inseamna numai sa stea cu copilul in brate si atat. Nu pune mana pe nimic altceva.
Hai ca mi-am varsat si oful asta si parca acum deja ma simt mai bine.
adelena spune:
Fetele care ati botezat copiii, ce marturii ati avut?
Ma tot uit de cateva zile pe net si nu stiu ce sa aleg. Am vazut foarte multe frumoase si nu reusesc sa ma hotarasc deloc. Ca sa nu mai spun de invitatii...
Noi il botezam pe Radu in ziua de Craciun ca sa fie si mama acasa.
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Da Aniast, sunt o mamica care se plange ca bebe nu se trezeste noaptea sa pape. Deloc si are numai o luna si o saptamana. Daca nu o iau eu sa-i dau manacare prin somn , nu papa. Si nici seara la 10 nu mananca mai mult de 30-40 ml. Ultima masa mai consistenta fiind la 6-7 seara.Acum eu sunt ingriorata ca mananca prea putin , offfff, nici asa nu-i bine, nici asa.
Si mandra mea are bubite mici , mici si aspre pe frunte si obrajori si dr. a zis ca e posibil de la traspiratie, sper sa-i treaca, dar vad ca se extind si pe gat.
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
botosel452 spune:
Buna dimineata!
Nu-mi vine sa cred ca a mea Alexandra deja implineste 1 lunita azi..doamne cum trece timpul...
Maine avem botezul si ca marturii am ales sa avem niste borcanase de 50ml umplute cu miere. Sigur nu am mai vazut la nimeni asa ceva
Mie mi se pare inedita ideea
Ieri,in cautarile mele de pantofi pentru botez,am reusit sa pierd cheia de la masina (noroc ca avem rezerva,dar acum sunt disperata, ca niciodata nu am pierdut chei si nu-i a buna)
Nu stiu daca v-am spus ieri, dar i-am facut gauri in urechi Alexandrei, la policlinica, in stil clasic, adica cu acul si cu ata. Ea tipa in cabinet de durere si eu plangeam afara de durerea ei,se uitau asistentele care treceau pe langa mine de parca eram urs. Mare porcarie ca nu fac astia din spital, stai sa te chinui dup-aia cu copilul...
Am depus si dosarul pentru alocatia e stat si mi s-a spus ca dureaza cam 2 luni de zile sa primim banii in cont
si o zi buna!
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena Fetele care ati botezat copiii, ce marturii ati avut? Ma tot uit de cateva zile pe net si nu stiu ce sa aleg. Am vazut foarte multe frumoase si nu reusesc sa ma hotarasc deloc. Ca sa nu mai spun de invitatii... Noi il botezam pe Radu in ziua de Craciun ca sa fie si mama acasa. mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
noi am avut niste braduti si oameni de zapada gen cutiute de bijuterii si cand le deschideai inauntru era Sfanta Familie - Nasterea - in miniatura. la voi ar merge tot ceva de genul asta ca sunteti fix in Sarbatoare
-----
Slava Tie, Doamne!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
raportam inca o noapte linistita, cu bebe ce a mancat la 9 seara, la 2 noaptea si dimineata nu stiu la cat a mancat, ca dupa masa de la 2 l-am pus langa mine, asa somnoroasa eram ca nu am avut puterea sa il ridic peste marginea de la patut, iar spre dimineata a scancit putin si i-am pus tzitzi in gurita si el stie cat si cum a mancat, dar cred ca s-a saturat din moment ce abia acum a cerut iar mancare...
De dimineata am fost harnicuta, mancarea e aproape gata, asa ca va invit de pe acum la o ciorbita cu multe legume
Cum si azi este frumos afara, vom pleca la plimbare peste vreo ora...
va
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
zozela spune:
Neata!
Alina,sigur mie imi era adresat mesajul de mai devreme?Ca nu tin minte sa ma fi plans..Ce am zis eu,daca de acolo ai facut legatura,nu inseamna ca-mi este greu,ci ca vreau sa fac cat mai multe,fara sa pierd nicio secunda! Si le fac,fara sa-mi fie greu.Poate si din cauza faptului ca Mihai,asa cum e el,agitat,nu-mi face probleme cu Maria.Ii las impreuna in pat si nici ca se atinge de ea,doar daca plange,merge langa ea si incearca sa o linisteasca vorbindu-i sau mangaind-oIn rest,suntem destul de organizati:gatim seara(mai mult Dan),eu ma ocup cu spalatul rufelor si intinsul lor,el cu stransul si organizatul,el da cu aspiratorul,spala podelele,schimba lenjeriile,eu sterg praful,pun toate cele la locul lor,eu spal vasele de peste zi,el ce murdarim seara,eu pregatesc chestii usoare si rapide de mancare,ies cu copiii ziua,iar seara impreuna,el ii face baie lui Mihai,eu Mariei,etc. Incercam si noi sa ne bucuram cat de tare putem de perioada asta,cat sunt mici si depind de noi.Mai sunt si momente de impas,cand,de exemplu,masa pt Mihai e gata si tocmai atunci incepe si Maria concertul,insa ne reorganizam repede si-o scoatem la capat cumva
La tine cred ca e un pic mai complicat,ca-s toti 3 mititei,Matei e la varsta la care are mai multa nevoie de tine,Maria la fel..Te admir pentru curaj si-s sigura ca DD le aranjeaza pe toate cu un scop si..cumvaEsti mamica noastra eroina!!
Miha,nu mai plec ma niciunde!
Nastasie,BE=Baby Expo. Eu vin pe 26. Mai vine cineva atunci? Ne vedem?
Fistiq,asa arata si ale Mariei,dar nu s-au intins(inca).Daca-i de la hormonei si trece de la sine,e ok.Ei..gura lumii..Sa se mire! Ei n-au avut copii?! Pupici!
mai3,le sudezi mami?Noi ne-am lasat de sportul asta in Ianuarie 2007,iar acum,in sarcina asta,am poftit nebuneste la o tgara!Cred ca a fost cea mai mare pofta a mea..si singura,de altfelSi-a ramas in stadiul ala,de pofta..
Ana,esti de pomina!Bine ca ai rezolvat-o cumva,asta e important!
Lohiile-si la mine se pierdusera pe traseu,vreo3zile,insa au revenitCica e normal sa fie asa!
La o baie cu spuma,visez si eu,dar n-am pus-o in practica din lipsa de timp.
La alte cele..nici nu ma mai gandesc(zic,cu degetele incrucisate)..
Gata pauza! V-am pupat!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!