Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
adelena spune:
Super ideea si cu borcanasele cu miere!
Maitreyi, de unde le-ai luat? La asa ceva ma gandeam si eu pentru ca ar fi in ton cu anotimpul si cu Ziua Sfanta a Craciunului.
Multumesc pentru idei!
alynta27 spune:
Zozela acum sunt bine, nu ma plang! "Caderea" am avut-o cand eram cu baietii, in iarna si stateam mai toata ziua in casa! Ma bucur ca la tine toate sunt in regula!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Mari-Mariuk spune:
Legat de bubitele ce apar pe fata copiilor, eu dau cu unguent cu galbenele peste tot unde cred eu ca ar putea fi probleme, si din cand in cand daca apare vreo bubita mai rosie dau cu sudocrem pe ea. Plus ca de la unguent nu i se usuca fetisoara cand e vant afara. Recunosc faptul ca pe fata nu il dau decat de 2-3 ori pe saptamana, preventiv...
Bebe al meu sta in fundul gol si ,,alearga'' de vreo 10 minute, rade din cand in cand si nu stiu ce vorbeste acolo, ca nu inteleg cuvintele dar e ceva amuzant oricum.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
andr33aaa spune:
buna dimineata.
si pentru noi a fost o noapte linistita, bebe si-a facut deja program si mananca o singura data, pe la 3-4. am deja emotii mari pentru maine, avem botezul si imi doresc sa iasa totul foarte bine. ma bucur mult ca vremea inca tine cu noi, chiar nu ma asteptam sa avem 20 de grade
vorbeati despre celulita, eu incepusem in ianuarie un tratament cu ultrasunete + drenaj limfatic care chiar functiona. m-am oprit destul de repede, ca am aflat despre bebe. si masajul ar trebui sa fie ok, insa cu grija, din ce stiu eu nu trebuie sa te invinetesti.
va pup.
alynta27 spune:
Nikolici am citit povestea nasterii! Parerea mea e ca nu a fost un esec personal cum consideri tu! Asa a vrut Dd si asa a fost cel mai bine pentru fetita! Ma bucur sa aud ca ai curaj sa mai "incerci" un baietel! E minunat cu mai mult de un copil! Fetele cu 2 copii pot confirma!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena Super ideea si cu borcanasele cu miere! Maitreyi, de unde le-ai luat? La asa ceva ma gandeam si eu pentru ca ar fi in ton cu anotimpul si cu Ziua Sfanta a Craciunului. Multumesc pentru idei! mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
mama le-a luat cand inca eram pregnant de pe undeva de prin targ de la noi...insa te poti gandi si la un glob mai special, ceva vazusem tot prin targ niste braduti din cristal si inauntru aveau Sfanta Familie.
baby e la teatru iar eu cu junior. el nani, io smotru ca saptamana asta nu imi vine doamna care ma ajuta. da' vad ca am reusit si singura
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nastasie spune:
ufff, pauza de la treaba.
mai3, sunt super biberoanele.noi am papat in spital cu ele.eu acum mi-am luat de sticla insa imi trebuie de 250 dar ceva mai mici decat cele clasice(cumba bombate) pt iesit afara ca nu ma car cu astea asa inalte.de care ai avut inainte?avent?
zoze,ai descris exact cum ne organizam noi.numai ca la noi tati face mancarurile rapide si eu fac mancare asa ca pt 2 zile(ciorbe, tocanite, etc).in rest cam asa avem si noo programul si de aia zic ca pe el ma bazez cel mai mult.
nici eu nu am probleme cu razvan atunci cand e cu calin.daca plange ma striga(asta daca sunt in alta camera).in rest el se stramba pe la fra-su, calin e topit dupa el si rade si asa imi fac si eu treaba.
niko, frumoasa povestea nasterii.
alynta, eu confirm ca e greu dar MINUNAT cu 2 copii.nu as schimba asta pt nimic in lume.esti oricum de admirat cu 3.nu stiu daca m-as incumeta, poate doar daca as mai avea ceva spatiu in plus.
am terminat in mare treaba de dimineata(biberoane, spalat vase, masini de spalat), mai am de aspirat, sters praf, etc.
pe calin l-am pus in leagan cu centuri ca nu ma tine fara(e greu si il da tare acum leaganul) si l-am dat la viteza doi(ca la anu sta pe loc)si isi ia zborul.dar lui ii place.mai incolo il dau la 1 dar mi-e ca se trezeste.
petreceri frumoase maine celor care isi boteaza copiii, sa aveti parte de timp frumos.noi marturii am avut niste gentute mici albastre cu un clestisor mic de care era prins un biletel, decupat pe margine cu "BOY".nu cred ca am poze.
hai ca mai termin eu treaba.
PS:mari, ce harnicuta esti.si ce baiat cuminte ai.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
andr33aaa spune:
bebele meu are pe brat un punctuletz de puroi la manutza, acolo unde este vaccinul facut in maternitate - este normal? dupa bubitza asta ramane "stampila" aia ca semn?
LUANASHANA spune:
LA MULTI ANI MIE!!!(caci nu sunt trecuta in lista desi am zis)
Azi am primit cel mai frumos cadou. Dupa 6 zile de urlat incontinuu de colici, baiatul meu rade si gangureste de azi dimineatza cu pauze scurte de somn. Am crezut ca nu o sa mai vad asa ceva vreodata.
Incepusem sa ma sperii, am incercat tot ce era posibil de colici: Sab simplex, infacol, colief, gripe baby water, baby drink, bonissan, debridat, espumisan. Ieri am fost si la medic...care m-a linistit zicandu-mi ca e printre copiii colicosi continuu care nu reactioneaza la nimic, sa astept sa-i treaca de la sine si daca nu ii trece pana pe la 4 luni, sa incepem diversificarea. Dar Doamne, mai e asa de mult pana atunci si copilul meu se chinuie...
Raportam si noi 4350g, 1 kg luat luna aceasta(numai din lapte de mami).
Si noi vom opta tot pentru Infarix.
Office, Botoselva asteptam in parc. Eu cu Andre_flo si cu Ghiocela deja bantuim parcurile de o saptamana. Si cica daca-s mai multi puterea creste
Sa aveti o zi frumoasa!
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr33aaa bebele meu are pe brat un punctuletz de puroi la manutza, acolo unde este vaccinul facut in maternitate - este normal? dupa bubitza asta ramane "stampila" aia ca semn? andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010) |
eu stiu ca e normal.mie asa mi-au zis in maternitate si ca sa nu umblu acolo.sa-l las asa.si da,ramane "stampila" ca semn.la noi nu a fost cu puroi insa la razvan stiu ca si eu intrasem in panica, dar nu am umblat si a trecut.
la multi ani, Luana!!!!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan