Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Mari-Mariuk spune:
nastasie, da, este cuminte bebe. chiar e nu a dormit decat jumatate de ora de cand s-a trezit(7 dimineata) nu am probleme, il mai plimb prin casa, cantam, dansam, dar am aranjat si sortat iar hainute de-ale lui, am facut si curat in baie, ca era nevoie prin rafturi si pe suportul de la oglinda.
Intrebare: copiii vostri se gadila? ca al meu se gadila rau de tot...si e greu sa il spal pe sub brate si la talpi. bine ca ii place cand il curat in urechi si sta cuminte atunci.
Gata, a adormit...la plimbare plecam mai tarziu...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Mari-Mariuk spune:
LUANASHANA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Si sa primesti zilnic daruri ca cel de azi!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk nastasie, da, este cuminte bebe. chiar e nu a dormit decat jumatate de ora de cand s-a trezit(7 dimineata) nu am probleme, il mai plimb prin casa, cantam, dansam, dar am aranjat si sortat iar hainute de-ale lui, am facut si curat in baie, ca era nevoie prin rafturi si pe suportul de la oglinda. Intrebare: copiii vostri se gadila? ca al meu se gadila rau de tot...si e greu sa il spal pe sub brate si la talpi. bine ca ii place cand il curat in urechi si sta cuminte atunci. Gata, a adormit...la plimbare plecam mai tarziu... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
cam asa facem si noi:dansat, cantat, discutat.sa stii ca si al meu se gadila.ieri il pupam unde se gadila si radea cu gura pana la urechi.eu deja am sortat o serie de hainute de la el.ar trebui sa intru iar ca iar s-au adunat asa mai mici, dar nu azi.azi trebuie sa le fac lu' ta-su si lu' razvan.cand cauta ta-su ceva deranjeaza tot.
eu am spalat tarcul ca il aveam la boxa si ine o vecina de-a mea si m-a rugat sa i-l dau.sta saracu de vreo 4-5 ani acolo si m-am luptat cu el ca nu incapea in cada dar i-am dat de cap.acum e la uscat.mi-am spalat si husele de la scoici.am bagat 3 masini ca la noi se spala frate nu gluma.aaa, si aseara mi s-a bulit si fierul(acu vreo luna s-a dus aspiratorul).noroc ca are mama unul in plus.nu mai fac treaba cu voi.
intrebam unde pot sa incarc filmulete?lora, parca tu ai pus odata un filmulet cu adelina.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
maitreyi spune:
luana la multi ani sanatosi si voiosi! petrecere frumoasa azi
adriana avent am folosit pana acum si tot cu astea ii dau noaptea ca noaptea nu regurgiteaza si nici nu spal n smecherii si eu vreau azi sa mai iau 2 da mai mici ca is huge astea si le-am luat si de sticla radeam cu hisbandu' ca nu prea ajuta la bondding bibe astea la cat is de mari
pe youtube ai incercat duamna?
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici . Am intrat repede ca doarme bebe . La multi ani Luanashana! Sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii si multa sanatate . Noi ca marturii la botez (l-am avut sambata trecuta) am avut un fel de briose invelite in martipan si cu un bebelus deasupra invelit cu o paturica.
Cristna mami de bebita David
maitreyi spune:
am adaugat si eu niste pozici ca am avut sedinta foto
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
adelena spune:
LA MULTI ANI LUANASHANA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Fetelor, va multumesc mult pentru ideile de marturii!
puiutza spune:
Salutare gagici,
Am pus si noi niste poze noi...ca demult am zis ca pun si nu am mai pus de la nastere.
Si.... Luanashana! Sanatate multa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Weekend placut la toata lumea!
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
magdyi2001 spune:
Salutare!
LA MULTI ANI fericiti, LUANA!!!
Acu sa vedem din ce imi aduc aminte:
ANA pe tine nu pot sa te uit... Pai cum mai fata sa lase barbata-tu sa se piarda bunatate de lapte in prosoape?! Am meu se roaga sa-i dau, dar ii spun ca nu am suficient... Data viitoare ia si mufeaza-l si ai sa vezi ca o sa ceara apoi singur...
La cezariana(eu am 3):
- sex, ridicat, baie in cada si inot dupa 8 sapt.
- abdomene dupa 6-8 luni, in functie de cat de repede se inchid muschii abdominali.
Lohiile dispar, in general, dupa 6-8 sapt, de la nastere.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Acneea bebelusului a facut-o si Maria mea pe fata si pe piept, acu e pe sfarsite. Mie mi-a recomandat pediatra sa o dau pe fata cu laptic de-al meu si intr-adevar i-a fost mult mai bine.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...