Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
nastasie spune:
puiutza, super.ce mari v-ati facut.am vazut ca folosesti pampersi Pufies.cum sunt?ca am tot vazut reclama pe un canal si ma intrebam cum sunt.
mai3,pupam falcutele.nu vroiam pe youtube.vroiam undeva unde sa pot avea privat sau public.ca la poze.
revin.urla
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
office spune:
Maitreyi si Lora cat cantaresc acum bebelusii vostri? par cei mai grasunei in fotografii!
Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria
office spune:
Ghiocela ai fost astazi in IOR pe la 15.00?Mi s-a parut mie ca te recunosc pe tine si pe inca cineva din grupul din Titan (uite ca imi scapa numele acum) .
Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria
Mari-Mariuk spune:
buna seara.
am vazut pozele cu Adelina, Bogdan si Alex(de Puiuta)obrajiorii lor frumosi!
Noi ne-am plimbat azi si acum ne jucam. De fapt ascultam muzica
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Fistiq spune:
Buna de la niste infometati!
Se pare ca trecem printr-un nou puseu de crestere. Nici n-am indraznit sa iesim la plimbare azi. A fost miriit, a dormit foarte putin, mai mult in brate. A tzitzilit toaaata ziua, ultima data acu 5 minute. Cred ca ma asteapta o noapte superba!
Tot citesc la voi cum povestiti despre somnul de citeva ore al copilasilor vostri afara, la aer. Offf, al meu nu doarme mai mult de 1 ora, 1 ora jumate cind il scot. Mai mult de 2 ore nu pot sta in parc, si ma intorc de fiecare data cu el in brate. E deja f stresant iesitul la plimbare. Dupa ce ma chinui vreo 2 ore pina ies, cu hranitul, imbracatul, adormitul, numai bine ca trebuie sa ne intoarcem. Sper sa se rezolve odata cu virsta... alta speranta n-am. Mi-am luat si wrap... vax, nu functioneaza nici asta!
Iar s-a trezit! imi vine sa-mi dau demisia
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nicopic spune:
dragi mamici, am o intrebare, poate putin ciudata - cum se tine tetina ortodontica? cu gaurica....
merci
Nico, mami Larisa 15/09/10
summertime spune:
vad ca bebeii vostri rad de la o luna. miriam are aproape 2 si abea a inceput de 2 zile sa-mi arunce cate un zambet dimineata... o fi ea mai suparata?
-------------------------------------------------
proaspata mamica
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Cucu-bau! Inca o intrebare si nu va mai bat la cap in seara asta: voua la cit timp de la nastere v-au trecut lohiile? Eu m-am saturat deja de ele... mai rau e ca de vreo 2 zile au devenit parca din nou rosii, si stiu ca nu ar trebui asa ceva. Pup si noapte buna, odihnitoare, cu le copii cuminti! *********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Mie mi-au trecut fix cu o zi inainte de controlul de 6 saptamani, la fel si acum 3 ani la Vladi.