Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena Fetele care ati botezat copiii, ce marturii ati avut? Ma tot uit de cateva zile pe net si nu stiu ce sa aleg. Am vazut foarte multe frumoase si nu reusesc sa ma hotarasc deloc. Ca sa nu mai spun de invitatii... Noi il botezam pe Radu in ziua de Craciun ca sa fie si mama acasa. mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Noi am avut un botosel de sticla cu fundita albastra si o eticheta cu numele bebelusului si data botezului. Au fost frumoase si de super efect.
maitreyi spune:
citat din mesajul lui office Maitreyi si Lora cat cantaresc acum bebelusii vostri? par cei mai grasunei in fotografii! Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria |
6200 are bebe Bundam acum
multumim de aprecieri la adresa falcutelor
tetina ortodontica se tine cu gaurica in sus
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
aniast72 spune:
citat din mesajul lui oramona Buna dimineata si de la noi. Da Aniast, sunt o mamica care se plange ca bebe nu se trezeste noaptea sa pape. Deloc si are numai o luna si o saptamana. Daca nu o iau eu sa-i dau manacare prin somn , nu papa. Si nici seara la 10 nu mananca mai mult de 30-40 ml. Ultima masa mai consistenta fiind la 6-7 seara.Acum eu sunt ingriorata ca mananca prea putin , offfff, nici asa nu-i bine, nici asa. Si mandra mea are bubite mici , mici si aspre pe frunte si obrajori si dr. a zis ca e posibil de la traspiratie, sper sa-i treaca, dar vad ca se extind si pe gat. Va mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
Draga mea, daca ia bine in greutate, nu-s motive de ingrijorare.
Fistiq spune:
citat din mesajul lui summertime vad ca bebeii vostri rad de la o luna. miriam are aproape 2 si abea a inceput de 2 zile sa-mi arunce cate un zambet dimineata... o fi ea mai suparata? ------------------------------------------------- proaspata mamica |
summer, Miriam nu e suparata e doar o domnisoara serioasa
Tudor zimbeste in somn de cind il stiu De vreo saptamina ride si ceva mai 'constient' (sau voluntar) sa zic, adica cind e treaz, satul si ne vede pe noi 2
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
maitreyi spune:
ALEXANDRA - " mami, bebe oac-oac"
bebe la noi face ca o broscuta
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
La multi ani, Luana!! Tot ce iti doresti si somnic muult
Azi am stat 3 ore in parc, Vlad a alergat ca disperatul, iar domnisoara a dormit.
Miercuri trebuie sa ma duc si eu la controlul de 6 saptamani. Lohiile au disparut, si sper sa ramana asa, ca am mai crezut o data ca am scapat si dupa 2 zile revenisera.
Toata casa e plina de cutii, ca ne-am apucat de impachetat. Azi i-a dat Vlad drumul lui Bugsy (iepurele ciufulit) si nu il mai gaseam printre cutii .
Ana - Macar fu bine? ca fetele numai de experiente dureroase vorbesc...si ma gandeam sa mai astept asa...vreo 3 luni
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Mie mi-au trecut fix cu o zi inainte de controlul de 6 saptamani, la fel si acum 3 ani la Vladi. Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
Sar'na pt raspunsuri fetelor
In concluzie mai am de asteptat vreo 2 saptamini, cel putin teoretic. Menstruatia ma tinea 7 zile, deci s-ar putea sa mai am de tras si cu asta
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui nicopic dragi mamici, am o intrebare, poate putin ciudata - cum se tine tetina ortodontica? cu gaurica.... merci Nico, mami Larisa 15/09/10 |
cu gaurica in sus
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Buburuza_10 spune:
La multi aaaaaaaaaaaani, Luana!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de bebe!!!
Andreea, e normal sa apara puroi pe brat dupa vaccin. Sa nu te sperii daca se va sparge buboiul. La noi nu s-a spart...
Nu avem voie sa facem abdomene decat dupa 6-8 luni dupa ceza????? Aoleu! Eu am facut deja ca nu mi-a zis nimeni sa nu...
Noi am fost azi la plaja. Vremea e superba, apa impecabila. De data asta Sofia nu a mai inotat, dar a stat cu mami la plaja dupa ce s-a potolit soarele. Acum ne pregatim de baita si dupa aia dansam pentru tine!!!!!! :)))